Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(Lady Dy @ 2009 09 08, 11:42)
O kaip Klaipėdoje "Tavo akmenėliai",kas žino  koks kainos ir kokybės santykis?

Ar čia kalba eina apie "tavo karoliukai"?Jei taip,tai pasakysiu savo nuomonę. Jei atvirai,aš iš ten daugiau nieko nepirksiu. Na,nebent bus ekstra situacija,vis gi patogumas tas,kad jie klaipėdoje.Dabar,kai pamačiau kitų internetinių parduotuvių kainas,"tavo karoliukuose" man atrodo brangu. O ir kokybė... g.gif
Beje, sidabriniai auskarai ir užsegimai neprabuoti...o kaina tai nemaža... doh.gif
Na,bent jau aš apie tą parduotuvę nieko gero pasakyti negaliu schmoll.gif Gal kitiems ji ir patinka,ir aš nesakau,kad ji bloga,bet man nepatiko 4u.gif

Kitas klausimukas. Klaipėdos darbštuolės,gal galėčiau prisijungti prie jūsų užsakymo (parduotuvė iš esmės nesvarbi,tik,kad labai brangu nebūtų ax.gif ) ? Aš noriu tik vielutės (bėje,kiek mm geriausiai imti? mąstau imti 0.6,bet laukiu ir jūsų nuomonės 4u.gif ),o vien dėl jos man mokėti už pašto išlaidas yra nesamonė...
Atsakyti
Žiūrint ką veiksi su ta vielute,jei akmenukai ar ką tu naudosi nedideli,tinka 0,6mm vielutė,jei dideli akmeniukai reik 0,8mm,kadangi neatlaikys svorio.
O kas liečia siuntima,tai jus paskaičiuokit bent jau kiek reik apsieina jums nuvaziavimas nuo tasko A iki B,bent Vilniuj,jei visuomeniniu transportu,tai kainuos 4-5lt biggrin.gif
Atsakyti
Toms, kurios netingi žvalgytis:

www.rankdarbiai.com
www.hobera.lt
www.karoliai.com
www.auksarankems.info
www.beads.lt
www.perliukas.lt
www.karoliukai.lt
www.stikle.lt
www.tavokaroliukai.lt
www.swpasaulis.com
www.papuosaliukai.lt
www.akmeneliai.com
www.akmenuku-vaivorykste.lt
www.karoliukai-akmeneliai.lt
www.puosksave.appee.com
www.lelija.lt
www.karoliukas.lt
www.karoliukai.eu
www.kristel.lt
www.ornamentai.lt
www.senasnaujas.lt
www.daiwa.lt
www.artmanija.com/lt
www.decoupage.lt
www.mvstudija.lt
www.auksaranke.net
www.merada.lt
www.dekovita.lt
www.doklas.com
www.sidabronamai.lt
www.veriu.lt
www.beadshop.lt
www.darbstuole.eu
Atsakyti
galvojau kad ta mano žinutė neįsikels...
Na bet gal nesupyksit kad ne su tiesioginėmis nuorodomis blush2.gif
Atsakyti
rasiux,accccciu smile.gif smile.gif zinojau gal kokias 4 nuorodas,bet ir tai po ilgu ieskojimu internete,o cia viskas vietoj ir tiek daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2009 09 14, 18:42)
Ar čia kalba eina apie "tavo karoliukai"?

www.tavokaroliukai.lt - internetinė parduotuvė Klaipėdoje.
www.akmeneliai.com - internetinė parduotuvė (Vilniuje) ir parduotuvė H.Manto g. 38, GemsLt.

Jei reikia tik vielutės, siūlyčiau pirkti toje pačioje GemsLt pasidabruotą Gutermann 0,8 mm. Nes 0,6 mm kiek per plona, bet žiūrint ką verti žadi. Juk nuėjus į parduotuvę dėl to ir patogiau, kad gali savo akimi įvertinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Iš karto atsiprašau, jei ne toje temoje klausiu, bet ši pasirodė tinkamiausia...
Gal kuri iš jūsų esate pastebejusi perlinius laselius? Prasau, pasakykite KUR? Perknisau visas savo turimas nuorodas ir nieko neradau sad.gif
Stai tokių ieškau:
user posted image
Atsakyti
Ar tokie tinka? perliukai
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 17, 10:04)
Ar tokie tinka?  perliukai

Buvau šituos užtikusi. Ir dar kažkurioj parduotuvej panašių radau, bet va, kad jie bukučiai tokie, o man reikia ištęsto ir tolygios spalvos verysad.gif
Bet labai malonu, kad padedat 4u.gif
Lauksiu toliau (Aišku, ir pati ieškosiu. Gal dienos metu, pailsėjusiom akim ir užmatysiu bigsmile.gif )
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 09 14, 22:02)
Toms, kurios netingi žvalgytis:

dar www.houseart.info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rigita @ 2009 09 17, 11:31)
Buvau šituos užtikusi. Ir dar kažkurioj parduotuvej panašių radau, bet va, kad jie bukučiai tokie, o man reikia ištęsto ir tolygios spalvos  verysad.gif
Bet labai malonu, kad padedat  4u.gif
Lauksiu toliau (Aišku, ir pati ieškosiu. Gal dienos metu, pailsėjusiom akim ir užmatysiu  bigsmile.gif )

tokiu perlu yra man atrodo Kristelyje g.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes mamytes smile.gif kaune urmo bazeje-raudoname pasaze atsidare nauja karoliuku-akmeneliu parduotuve,ju internetinis tinklapis laikinai sustabdytas,bet galima visko gauti parduotuveje smile.gif
Atsakyti