Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Neperskaičiau visos temos (tad gal ir pasikartosiu), bet Klaipėdoj nauja atsidarė autobusų stoties naujame pastate parduotuvė ax.gif . Man atrodo ten nebrangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 03, 13:07)
Ok, jei leis kinieciai, tai as pabandysiu pafotkinti, tai ka jie turi  mirksiukas.gif

Tai gal butu galima ir detalyciu kokių nors įdomesnių smile.gif Aš manau , tikrai atsirastų daugiau auksarankių ,kurios norėtų įsigyti, o susikooperavus ir siuntimas nebūtų toks brangus . 4u.gif
Atsakyti
Labas vakariukas... Sory nezinojau kur rasyti,tai labai jau atsiprasau jai ne ten pataikiau...nepykit ,rasiau ir kitoje temoje,tad tikrai atsiprasau jai ne ten... 4u.gif
O rasau todel kad,isvykus mano draugei i kita sali gavau uzduoti isparduoti jos karoliuku lobi... Ju labai jau daug toks didziulis maisas . Yra visokiu ir mazu ir didesniu...Jai ka sudomino rasykit i az. Temos neseku.
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 09 05, 22:38)
Labas vakariukas...  Sory nezinojau kur rasyti,tai labai jau atsiprasau jai ne ten pataikiau...nepykit  ,rasiau ir kitoje temoje,tad tikrai atsiprasau jai ne ten... 4u.gif
O rasau todel kad,isvykus mano draugei i kita sali gavau uzduoti isparduoti jos karoliuku lobi...  Ju labai jau daug toks didziulis maisas . Yra visokiu ir mazu ir didesniu...Jai ka sudomino rasykit i az. Temos neseku.

reikia eiti į SKELBIMAI mirksiukas.gif , ir miestą nurodykite būtinai.
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 05, 20:36)
Klaipėdoj nauja atsidarė autobusų stoties naujame pastate parduotuvė  ax.gif . Man atrodo ten nebrangu  g.gif

Apie parduotuvę, prekiaujančią akmenėliais ir visais priedais, eina kalba? rolleyes.gif Atsidariusioje naujoje autobusų stotyje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 09 06, 09:58)
Apie parduotuvę, prekiaujančią akmenėliais ir visais priedais, eina kalba? rolleyes.gif Atsidariusioje naujoje autobusų stotyje? unsure.gif

Taip, tik tų priedų ten ne begalybė, ir kainų, su internetinėmis parduotuvėmis, aišku, nereiktų lyginti.
Atsakyti
labas auksarankes 4u.gif
Pakartosiu savo klausimuka ir sioje temeleje, gal cia ir labiau i tema.
gal ka nors girdejot apie lenkiskas rankdarbiu priemoniu (karoliuku ir pan.) parduotuves. gal zinot ju adresus, bandet uzsisakyt? sako kainos ten lb mazos ir kokybe ne is prastuju. butu gerai, jei kas ka zinot parasytumet daugiau info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2009 09 06, 12:06)
Taip, tik tų priedų ten ne begalybė, ir kainų, su internetinėmis parduotuvėmis, aišku, nereiktų lyginti.

Buvau nuėjus. blush2.gif
Priedų ten visai nėra, ta prasme: tarpinių, adatėlių. Mačiau replyčių kosminėmis kainomis, vielutės, troselių. Akmenų visai nėra, tik plastmasiukai, biseris. Bet kainos..., o Dieve. irnesakyk.gif Klausykit, yra kokios sveikos logikos pas žmones, ar jau nebe? mastau.gif
Parduotuvė, bent jau šiuo metu, skirta labiau siuvinėjimu ir siuvimu, mezgimu užsiimančiomis. Vietos daug, tai gal plės dar savo asortimentą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smėlioAudra @ 2009 09 07, 16:22)
Buvau nuėjus.  blush2.gif
Priedų ten visai nėra, ta prasme: tarpinių, adatėlių. Mačiau replyčių kosminėmis kainomis, vielutės, troselių. Akmenų visai nėra, tik plastmasiukai, biseris. Bet kainos..., o Dieve.  irnesakyk.gif Klausykit, yra kokios sveikos logikos pas žmones, ar jau nebe? mastau.gif
Parduotuvė, bent jau šiuo metu, skirta labiau siuvinėjimu ir siuvimu, mezgimu užsiimančiomis. Vietos daug, tai gal plės dar savo asortimentą.  mirksiukas.gif

Aš tik pasakiau apie dar vieną parduotuvę, jos nereklamuoju, o kadangi urmu neperku ir masiškai tais rankdarbiais neužsiiminėju (tik pažaidžiu), tai ir kainos pasirodė pusė velnio, ir asortimento man nėra būtinybės rolleyes.gif . Tiesiog dar vienas prekybos taškas smile.gif Taip kad bent mano logika sveika ( o prie ko čia logika g.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 07 rugsėjo 2009 - 21:22
QUOTE(syri @ 2009 09 07, 23:21)
Taip kad bent mano logika sveika ( o prie ko čia logika g.gif ).

Tai aš ne tau taikiau. Apie kainas tų plastmasiukų kalbėjau. Labai jau išpūstai brangu. unsure.gif

Atsakyti
O kaip Klaipėdoje "Tavo akmenėliai",kas žino koks kainos ir kokybės santykis?
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 09 05, 20:35)
Tai gal butu galima ir detalyciu kokių nors įdomesnių smile.gif Aš manau , tikrai atsirastų daugiau auksarankių ,kurios norėtų įsigyti, o susikooperavus ir siuntimas nebūtų toks brangus . 4u.gif

Oi, nepamaciau tavo zinutes! Nu del detalyciu tai pas juos nieko gero. Daugiausia jie turi tikru akmenu, gelavandeniu perlu ir plastikiniu, stikliniu karoliu smile.gif
Atsakyti