Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(cindy @ 2009 08 28, 19:17)

Dekoju labai uz atsakyma! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 08 27, 10:10)
Gal kuri dirbat su Hotfiks kristaliukais?  blush2.gif

as nedirbu klijentams bet sau arba draugams ivairius daiktus dekoruoju,o kas butent domina?

Papildyta:
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 08 23, 22:27)
as tai noreciau nukrypti nuo temos  ax.gif , o gal kas is jusu rezge/-a mintis, kurti savo karoliuku internetine parduotuve, nekreipiant i tai, kad ir konkurencija yra ir pan. Kaip ten viskas vyksta  g.gif ar verta  g.gif

As kaip tik siuo metu tvarkau visokius reikaliukus ir atidarineju savo parduotuvele,joje bus ir tokiu prekiu kaip karoliukai,auskaru auseles,replytes na ir t.t.
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri žinote kur galėčiau įsigyti stovelį papuošalams (auskarams ir/ar žiedams)?
Dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Visokiu stovu yra pilna eBay 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės , o kur daugiausiai yra perlų upinių...Gražesnių tokių , bet kaina , kad baisinė nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 03, 06:48)
Mergaitės , o kur daugiausiai yra perlų upinių...Gražesnių tokių , bet kaina , kad baisinė nebūtų  ax.gif

As gyvenu kinieciu rajone, tai pas juos yra pirkti daug ivairiausiu upiniu perlu. Jei nori, gali parasyti, kokios kainos, spalvos ir skersmuo tave domina, galeciau atsiusti! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 03, 10:30)
As gyvenu kinieciu rajone, tai pas juos yra pirkti daug ivairiausiu upiniu perlu. Jei nori, gali parasyti, kokios kainos, spalvos ir skersmuo tave domina, galeciau atsiusti!  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif Aš turėsiu omenyje... blush2.gif Man dabar reikia gerai pergalvoti , kokių būtent reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 03, 11:31)
Ačiū 4u.gif Aš turėsiu omenyje... blush2.gif Man dabar reikia gerai pergalvoti , kokių būtent reiktų ax.gif

Ok, jei leis kinieciai, tai as pabandysiu pafotkinti, tai ka jie turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suniuko mama @ 2009 09 03, 14:07)
Ok, jei leis kinieciai, tai as pabandysiu pafotkinti, tai ka jie turi  mirksiukas.gif

biggrin.gif Nu , jeigu nesunku...Ir šiaip įdomu ...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 09 03, 12:35)
biggrin.gif Nu , jeigu nesunku...Ir šiaip įdomu ...

drinks_cheers.gif thumbup.gif
jei is akies pazisti akmeni (aisku tu pazisti, mes tuo isitikinom smile.gif ) tai pas juos ir tikru akmenu buna. As net deginau, ziurejau ar tikri ar nesilydo smile.gif Pasirodo tikri!
Atsakyti
Sveikos, ryt vaziuoju i kauna, gal galetumet patarti kur pigiausiai galeciau nusipirkt akmeneliu ? Jai visai nebeturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 09 03, 17:59)
Sveikos, ryt vaziuoju i kauna, gal galetumet patarti kur pigiausiai galeciau nusipirkt akmeneliu ? Jai visai nebeturiu  doh.gif

As urmo bazeje pirkau,tikrai pigiau nei Silver City 4u.gif
Atsakyti