Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(faustina @ 2009 08 23, 10:55)
Pasirinkau viska.Kad registruota siunta butu pasirinkau.Gal kad savaitgalis g.gif Nu bet kad neparasyta kad savaitgaliais negalima uzsakyt.Net nezinau,gavo jie ar ne  g.gif

Na aš pabandžiau, tai man užsako, tiesa, iki galo neėjau, nes nereikia man nieko iš ten smile.gif Galit atsiųsti į pm duomenis, pabandysiu užsakyti jums, jei nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 08 22, 21:43)
Sveikos smile.gif Nutariau uzsiimt papusalu is karoliuku daryba.Pabandziau-patiko ir nutariau daugiau atsisiust is interntines parduotuves.Pasirinkau tavo karoliukai parduotuve.Bet norint patvirtint uzsakyma kai papaudi -tvirtinu mygtuka nesidaro niekas.Nezinau ar gaus ta tvirtinima.Gal 5 kartus maigiau g.gif Tai gal galit apsviest mane kuri,ar tai del savaitgalio,ar taip turi but ten.Nesupratau niekaip kiek beziurejau doh.gif Aciu  4u.gif

Pabandyk tu jiem paskambinti ir pasiteirauti smile.gif as pirkdama is veriniams.lt turejau panasia problema, tai paskambinus viska issiaiskinau.
Atsakyti
as tai noreciau nukrypti nuo temos ax.gif , o gal kas is jusu rezge/-a mintis, kurti savo karoliuku internetine parduotuve, nekreipiant i tai, kad ir konkurencija yra ir pan. Kaip ten viskas vyksta g.gif ar verta g.gif
Atsakyti
As turejau tokia minti,bet nemazai pinigelio pradziai reikia.
Atsakyti
Na, man buvo mintis... ax.gif Bet pastudijavau esamas internetines parduotuves ir supratau, kad norint, jog parduotuvė dirbtų sėkmingai, reikėtų didelio prekių pasirinkimo, o tam reikia nemažai pinigų. Yra tinklapių, kur kainos daug žemesnės, negu kitose lietuviškose parduotuvėse, bet pasirinkimo praktiškai nėra. Tai kas iš to, kad kelis akmenukus-karoliukus nusipirksiu pigiau, jeigu teks mokėti už siuntimą ir užsakinėti likusias prekes kitoje parduotuvėje schmoll.gif Aš tokioje parduotuvėje nepirkčiau. Ir tikriausiai ne aš viena.... Todėl tikrai nemažai reikėtų investuoti, kad klientams būtų, iš ko rinktis...

Aš tai kitą klausimą turiu - auksarankių forume yra temelės, kur merginos parduoda karoliukus (akmenis, furnitūrą ir pan.) - viską, ko turi per daug arba kas "neprilipo". Aišku, parduoda pigiau, negu parduotuvėse... O supermamoje nėra tokio dalyko, tik swapas? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 23 rugpjūčio 2009 - 22:06
o kiek tas nemazai biggrin.gif . Man, tai kyla klausimas norima asortimenta reikia susipirkt ar galima atsiskaityti, pvz. po men., arba, kai parduodi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mis Sraigė: 23 rugpjūčio 2009 - 22:08
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 08 23, 23:06)
o kiek tas nemazai  biggrin.gif . Man, tai kyla klausimas norima asortimenta reikia susipirkt ar galima atsiskaityti, pvz. po men., arba, kai parduodi  g.gif

Mis Sraigė, na, aš, aišku, nežinau tiksliai, bet numanau, kad nelabai yra kokių tiekėjų, su kuriais galima vėliau atsiskaityti. Manyčiau, kad pardavėjai siunčiasi iš užsienio (gal netgi iš to paties ebay) dideliais kiekiais, aišku, gal ir sutartis kokias turi. Bet spėju, kad iš pradžių sumoka, ir tik po to gauna ir parduoda...
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 23, 22:05)
Aš tai kitą klausimą turiu - auksarankių forume yra temelės, kur merginos parduoda karoliukus (akmenis, furnitūrą ir pan.) - viską, ko turi per daug arba kas "neprilipo". Aišku, parduoda pigiau, negu parduotuvėse... O supermamoje nėra tokio dalyko, tik swapas?  rolleyes.gif

Yra mirksiukas.gif

http://www.supermama...howtopic=410301

4u.gif
Atsakyti
4u.gif Mergaitės , o gal žinot , kokias nuorodas , pasiskaityti apie metalų juodinimą , sendinimą, sidabro , vario...
Ačiukas , jei kas parašysit 4u.gif
Atsakyti
diuni, čia merginos šneka apie sidabro juodinimą. Pati neskaičiau, bet tikriausiai bus ten kokios naudingos informacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 08 24, 08:29)
diuni, čia merginos šneka apie sidabro juodinimą. Pati neskaičiau, bet tikriausiai bus ten kokios naudingos informacijos  mirksiukas.gif

4u.gif Bėgu paskaityti...
Atsakyti
QUOTE(Mis Sraigė @ 2009 08 23, 23:27)
as tai noreciau nukrypti nuo temos  ax.gif , o gal kas is jusu rezge/-a mintis, kurti savo karoliuku internetine parduotuve, nekreipiant i tai, kad ir konkurencija yra ir pan.

Man atrodo, kad realiau atidaryt savo skyrių, prekiaujantį akmenėliais, karoliukais, detalėmis ir pan. Žmogus ateina, išsirenka, jei patinka perka.
Jei jį tenkina kokybės ir kainos santykis, ateina dar. smile.gif
Galima ir vietoje pačiam siūlyt vėrimo paslaugas. Arba siūlyt padarytus dirbinius. mirksiukas.gif
Atsakyti