Mamytes, zinokit prisipirkau nemazai naturaliu akmenu karoliuku SilverCityje, dabar cia 40-70% nuolaidos, tai kainos labai normalios gaunasi!
KLAIPEDOS TURGUJ PIRKAU SW,NEDAUG, KAI PARSIVEZIAU NAMO, PALIGYNAU SU TAIS KUR PIRKAU IS AKMENELIAI.COM,JIE NEBLIZGA TAIP KAIP ANIE, MANAU KAD TIKRAI PARDAVINEJA NETIKRUS, GAL KAS SUSIDURET
Dar norejau paklausti,grandineles kurios yra sidabro sp. ar gerai nesiojasi,ar geriau sidabruota,o sidabruotas detales valot kai patamseja?
QUOTE(saulyte2 @ 2009 08 16, 20:15)
Dar norejau paklausti,grandineles kurios yra sidabro sp. ar gerai nesiojasi,ar geriau sidabruota,o sidabruotas detales valot kai patamseja?
Mergaites, o Vale vis dar dirba Bazej 4 sandely? Buvau uzejus, neradau jos skyriaus, ar cia as apsizioplinau?
vale nebe 4, o salia 5,,,rampa kita, ta arciau Kraft jacobs.....
Gal kas turit parduot porele tokiu laumzirgio sparnu Kaune
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 08 10, 21:11)
Sveika, as neuzsakineju bet planuoju uzsisakyt per tarpininke viena
Sveikos Nutariau uzsiimt papusalu is karoliuku daryba.Pabandziau-patiko ir nutariau daugiau atsisiust is interntines parduotuves.Pasirinkau tavo karoliukai parduotuve.Bet norint patvirtint uzsakyma kai papaudi -tvirtinu mygtuka nesidaro niekas.Nezinau ar gaus ta tvirtinima.Gal 5 kartus maigiau Tai gal galit apsviest mane kuri,ar tai del savaitgalio,ar taip turi but ten.Nesupratau niekaip kiek beziurejau Aciu
QUOTE(faustina @ 2009 08 22, 23:43)
Sveikos Nutariau uzsiimt papusalu is karoliuku daryba.Pabandziau-patiko ir nutariau daugiau atsisiust is interntines parduotuves.Pasirinkau tavo karoliukai parduotuve.Bet norint patvirtint uzsakyma kai papaudi -tvirtinu mygtuka nesidaro niekas.Nezinau ar gaus ta tvirtinima.Gal 5 kartus maigiau Tai gal galit apsviest mane kuri,ar tai del savaitgalio,ar taip turi but ten.Nesupratau niekaip kiek beziurejau Aciu
Gal nepasirenkat pristatymo būdo?
QUOTE(cindy @ 2009 08 23, 10:52)
Gal nepasirenkat pristatymo būdo?
Pasirinkau viska.Kad registruota siunta butu pasirinkau.Gal kad savaitgalis Nu bet kad neparasyta kad savaitgaliais negalima uzsakyt.Net nezinau,gavo jie ar ne