shwiesulka, aš ir opvalias, ir plokščias, ir vielutės nukirpimo ("kusačkes") rėples pirkau Senukuose. Mokėjau apie 8 Lt už kiekvienas. Žinoma, jų kokybė gal ir ne pati geriausia, bet kaip pradinukei, tai labai gerai, vėliau gi niekas netrukdo įsigyti brangesnių Tik va rėplyčių užspaustukams gražiai sulenkti (su jomis užspaustukai gaunasi labai mažučiai apvalučiai, ne "blynai" Senukuose tikrai nemačiau, tokių jau reikia specialiai pirkti rankdarbių parduotuvėse. Kol kas be jų išsiverčiu, bet norėčiau turėti...
Aciu, merginos, reikes per Senukus "prasinesti"
Kaip naujoke, gal galit apsviest, kas ten per spec replytes uzspaustukams sulenkti? Kaip jos atrodo?
Mums tai per kursus rode, kaip su tom ploksciom spaust, taip sakant, "blynus" daryt
Kaip naujoke, gal galit apsviest, kas ten per spec replytes uzspaustukams sulenkti? Kaip jos atrodo?
Mums tai per kursus rode, kaip su tom ploksciom spaust, taip sakant, "blynus" daryt
Mergaitės, aš tikiuosi kad jūs tų blynų nepaliekat? Juk jiems paslėpti yra tokie dalykai:
ir nereikia kankintis su tom kažkokiom specialiom replėm.
ir nereikia kankintis su tom kažkokiom specialiom replėm.
Aga, aš tai naudoju tokius
Tai jie ir paslepia blyną, kam tada reikia tų replių, formuojančių rutuliuką,jeigu jo vis vien nesimatys?
Shangri La Bet juk yra krūva darbelių, kuriems toks būdas visai netinkamas Sakykim, auskarai-lašeliai (o juk tokių principu ir vėriniai daromi....), kai perliukai ar svarovskiukai kabo ant valo. Paslepėjus naudoti nebus gražu, kadangi jie atitrauks dėmesį, o blynai atrodys labai grubiai. Štai tada norėtųsi gražaus burbuliuko iš spaustuko
Na ko taip stebites, ne kruva, ta viena išimtis ir yra Gal dar kažkas, bet aš kalbėjau iš savo varpinės
kas galetu parasyt, kiek mazdaug gariunuose biseris kainuoja? kiek gramu maiselyje? ir kur tiksliai ten rasti? aciu labai
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 03, 15:55)
Na ko taip stebites, ne kruva, ta viena išimtis ir yra Gal dar kažkas, bet aš kalbėjau iš savo varpinės
O tokius irgi ant blynų dedat?
Ar čia tik dar viena išimtis? O kaip slepiat blynus, kai naudojat troselio apsaugą?
Nepykit, bet jeigu Jūs nenaudojate tų rėplyčių, tai nereiškia, jog niekam jų nereikia. Todėl grįžtam pie to, nuo ko pradėjom - aš tik parodžiau rėples, o jau kiekvienas pats renkasi, pirkti ar ne
Uzsakiau karoliuku is "Sidabronamu". Laukiu siuntinuko!!
Gal kuri užsakinėjat iš http://www.firemountaingems.com