Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

shwiesulka, aš ir opvalias, ir plokščias, ir vielutės nukirpimo ("kusačkes") rėples pirkau Senukuose. Mokėjau apie 8 Lt už kiekvienas. Žinoma, jų kokybė gal ir ne pati geriausia, bet kaip pradinukei, tai labai gerai, vėliau gi niekas netrukdo įsigyti brangesnių biggrin.gif Tik va rėplyčių užspaustukams gražiai sulenkti (su jomis užspaustukai gaunasi labai mažučiai apvalučiai, ne "blynai" Senukuose tikrai nemačiau, tokių jau reikia specialiai pirkti rankdarbių parduotuvėse. Kol kas be jų išsiverčiu, bet norėčiau turėti... rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, reikes per Senukus "prasinesti" biggrin.gif

Kaip naujoke, gal galit apsviest, kas ten per spec replytes uzspaustukams sulenkti? g.gif Kaip jos atrodo?
Mums tai per kursus rode, kaip su tom ploksciom spaust, taip sakant, "blynus" daryt doh.gif
Atsakyti
Atrodo štai taip
user posted image

(paveiksliuką pasiskolinau iš auksarankes.com, čia yra visų rėplyčių aprašymai)

Tas griovelis, kuris arčiau rankenėlių, sulenkia spaustuką pusiau, o tas pirmas iki galo suploja ir soformuoja apvalią formą.

Aš kol kas irgi tik blynus darau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 03 rugpjūčio 2009 - 13:40
Mergaitės, aš tikiuosi kad jūs tų blynų nepaliekat? Juk jiems paslėpti yra tokie dalykai:
user posted image
ir nereikia kankintis su tom kažkokiom specialiom replėm.
Atsakyti
Aga, aš tai naudoju tokius ax.gif
Atsakyti
Tai jie ir paslepia blyną, kam tada reikia tų replių, formuojančių rutuliuką,jeigu jo vis vien nesimatys? wink.gif
Atsakyti
Shangri La blink.gif blink.gif blink.gif Bet juk yra krūva darbelių, kuriems toks būdas visai netinkamas g.gif Sakykim, auskarai-lašeliai (o juk tokių principu ir vėriniai daromi....), kai perliukai ar svarovskiukai kabo ant valo. Paslepėjus naudoti nebus gražu, kadangi jie atitrauks dėmesį, o blynai atrodys labai grubiai. Štai tada norėtųsi gražaus burbuliuko iš spaustuko ax.gif
Atsakyti
Na ko taip stebites, ne kruva, ta viena išimtis ir yra biggrin.gif Gal dar kažkas, bet aš kalbėjau iš savo varpinės wink.gif
Atsakyti
kas galetu parasyt, kiek mazdaug gariunuose biseris kainuoja? kiek gramu maiselyje? ir kur tiksliai ten rasti? aciu labai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 08 03, 15:55)
Na ko taip stebites, ne kruva, ta viena išimtis ir yra biggrin.gif Gal dar kažkas, bet aš kalbėjau iš savo varpinės wink.gif

O tokius irgi ant blynų dedat? mirksiukas.gif
user posted image
Ar čia tik dar viena išimtis? biggrin.gif O kaip slepiat blynus, kai naudojat troselio apsaugą? blush2.gif

Nepykit, bet jeigu Jūs nenaudojate tų rėplyčių, tai nereiškia, jog niekam jų nereikia. Todėl grįžtam pie to, nuo ko pradėjom - aš tik parodžiau rėples, o jau kiekvienas pats renkasi, pirkti ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsakiau karoliuku is "Sidabronamu". Laukiu siuntinuko!! smile.gif
Atsakyti
Gal kuri užsakinėjat iš http://www.firemountaingems.com
blush2.gif
Atsakyti