As is ju ne viena karta uzsisakinejau ir tikrai kol kas jokiu problemu, dirba operatyviai, prekes nepasitaike nekokybiskos. Viena karta padariau uzsakyma, tai iskart paskambino, pasake, kad saskaita atsius veliau, nes vyras ligoninej, o rekvizitus atsiunte sms zinute.
Siaip jau kol kas tik lelija esu stipriai nusivylus, su visomis kitomis internetinemis parduotuvemis jokiu problemu nera buve.
Tikiuosi, kad niekam neteks pakliūti į tokią nemalonią situaciją
Papildyta:
O tavęs irgi prašo nenurodyt mokėjimo paskirties?
Papildyta:
O tavęs irgi prašo nenurodyt mokėjimo paskirties?
Ne, niekada neprase, o as visada nurodau uzsakymo numeri
Keista, nes manes vakar prašė nenurodyt, kad moku už prekes, nes tada tipo "negauna jie pinigų"
As jau 3 uzsakyma padariau is www.sidabronamai.lt, esu labai patenkinta ir kokybe ir kaina.Ir greitu reagavimu i uzklausas.Saskaita is kart atsiuncia po apmokejimo.
Siulau uzsakyneti is tu firmu kurios yra tikros firmos (uab, individualios ir t.t.), tada ir problemu nebus, ne taip kaip is tu saraskino kontoru
Papildyta:
Gal kuri zinot kur galima butu nusipirkti gutermano biserio internetineje parduotuveje?Kazkaip kiek ziurejau internetiniu, nei pas viena neradau
Siulau uzsakyneti is tu firmu kurios yra tikros firmos (uab, individualios ir t.t.), tada ir problemu nebus, ne taip kaip is tu saraskino kontoru
Papildyta:
Gal kuri zinot kur galima butu nusipirkti gutermano biserio internetineje parduotuveje?Kazkaip kiek ziurejau internetiniu, nei pas viena neradau
gavau is perliuko.lt siuntinuka, pora yra nekokybisku, bet siaip visuma gera ir lita atidave, ir daugiau karoliuku pridejo .
o aš šiandien visus 24 lt radau su siuntinuku, galvoju kas čia dabar, paskui raštelį atkasiau, swarovskiai užvėlavo, ech... nepasisekė
gal žinot ar kauno bazėj yra vielos prikti? Baigesi mano 0,8 ir taip reikia gi
gal žinot ar kauno bazėj yra vielos prikti? Baigesi mano 0,8 ir taip reikia gi
Aš irgi šiandine savo siuntinuką iš perliuko gavau. Dirba opertyviai, viskas labai tvarkinga. Su maišelių dydžiais tai apsigavau smarkiai . Ir visos giriatės, kad dovanėlių gaunat - aš negavau . Na, bet ne dėl jų užsisakinėjau. Prekės kokybiškos, viskas supakuota atskirai (užmuša mane, kai perki prekių kokia 25 rūšis, o viską supila į kokius tris maišelius ). Dar jeigu perki panašius akmenėlius (pvz visus tamsius 4 mm)
as irgi siandien gavau is perliuko siuntinuka, ir pirma karta nebuvo dovaneles nors teisingai,ne del ju uzsakinejam o kad perkant ateitu siuntinukas vienam maiselyje, buvo viena karta, daugiau kiek uzsisakau is ten,nei karto taip nebebuvo ( cia buvau uzsakius is daiwos)
QUOTE(iewuxi @ 2009 04 16, 16:25)
as irgi siandien gavau is perliuko siuntinuka, ir pirma karta nebuvo dovaneles nors teisingai,ne del ju uzsakinejam o kad perkant ateitu siuntinukas vienam maiselyje, buvo viena karta, daugiau kiek uzsisakau is ten,nei karto taip nebebuvo ( cia buvau uzsakius is daiwos)
taigi dave 10% nuolaidą, tai nenorėkit dar ir dovanėlių
ir aš šiandien gavau iš perliuko, kaip visada viskas
QUOTE(Daugvile @ 2009 04 15, 14:22)
Sveikos,
O gal kuri nors zinote kur galima uzsisakyti storesnes vielutes? Lietuviskose parduotuvese kiek esu ieskojus, tai 1mm storiausia...
O gal kuri nors zinote kur galima uzsisakyti storesnes vielutes? Lietuviskose parduotuvese kiek esu ieskojus, tai 1mm storiausia...
Hoberoj maciau yra .ir 1,2 ir 1,5 mm gutermano pasidabruotos vielutes