Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Na tuomet reiks pabandyt smile.gif Aciu uz pagalba!
Atsakyti
Panos parašykit kur pigiau nusipirkt sidabrines detales 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2009 07 20, 10:16)
pries H maxima, iki pardoje, tik iejus, prie laiptu i 2 auksta, telefonu taisyklos iskaba seniau buvo, -- yra sw-ten kristel padalinys.
tikri sw
tik ilga laika jie ten uzsidare buvo,,koki menesi, ar ilgiau,,,,gal jau dirba?

doh.gif šiandien kaip tik buvau Vaikų mieste doh.gif ir nesidairiau doh.gif nors man Ciklantoje gaunasi pigiau šiek tiek, nei Kristel ax.gif Beje, gal kam reikia Ciklantos nuolaidų kortelės? Pamainyčiau į kokį akmenį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 22, 15:32)
doh.gif  šiandien kaip tik buvau Vaikų mieste  doh.gif  ir nesidairiau  doh.gif  nors man Ciklantoje gaunasi pigiau šiek tiek, nei Kristel  ax.gif  Beje, gal kam reikia Ciklantos nuolaidų kortelės? Pamainyčiau į kokį akmenį  tongue.gif

parasiau i az del korteles 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot,kur nusipirkti yra tokių stiklinių perlų?Spalva nesvarbi...

user posted image

Niekur be swpasaulio daugiau nemačiau verysad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gegutė @ 2009 07 26, 12:21)
Gal kas žinot,kur nusipirkti yra tokių stiklinių perlų?Spalva nesvarbi...

user posted image

Niekur be swpasaulio daugiau nemačiau  verysad.gif  g.gif

Taigi tų stiklinių perlų pilna visur biggrin.gif rankdarbiai.com hobera.lt didelis pasirinkimas karoliukai.xz.lt
Atsakyti
Ačiū 4u.gif karoliukai.xz.lt ,net nežinojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gegutė: 26 liepos 2009 - 12:03
Gal as nelabai i tema blush2.gif , bet skubiai ieskau stai tokiu akmenuku po 2vnt help.gif help.gif pirkau juos Jurates akmeneliuose, o dabar tokiu jau nebeturi unsure.gif o mums skubiai reikia pamergei dar vienai..gal kas turit atliekamu? mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaites, gal kuri matet tokiu trikampiu, rankdarbiai.com ju nebeturi, o man ju verkiant reikia verysad.gif
user posted image
Atsakyti
sakykit ar yra kam nors taip, kad niekaip negali atveri sito karoliukai.xz.lt ?niekaip neatidaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(gibisiene @ 2009 07 30, 23:04)
sakykit ar yra kam nors taip, kad niekaip negali atveri sito karoliukai.xz.lt ?niekaip neatidaro... g.gif

Nu tikrai atidaro, kazkas mistisko pas tave g.gif
Atsakyti
merginos, gal kuri žinot kur galima rasti paskirstytoją rožančiui? na tą, su Marijos atvaizdu? baisingai reikia ir būčiau baisingai dėkinga jei pasakytumėte kur jį galima rasti g.gif doh.gif
Atsakyti