Panos parašykit kur pigiau nusipirkt sidabrines detales ?
QUOTE(~VEGA~ @ 2009 07 20, 10:16)
pries H maxima, iki pardoje, tik iejus, prie laiptu i 2 auksta, telefonu taisyklos iskaba seniau buvo, -- yra sw-ten kristel padalinys.
tikri sw
tik ilga laika jie ten uzsidare buvo,,koki menesi, ar ilgiau,,,,gal jau dirba?
tikri sw
tik ilga laika jie ten uzsidare buvo,,koki menesi, ar ilgiau,,,,gal jau dirba?
šiandien kaip tik buvau Vaikų mieste ir nesidairiau nors man Ciklantoje gaunasi pigiau šiek tiek, nei Kristel Beje, gal kam reikia Ciklantos nuolaidų kortelės? Pamainyčiau į kokį akmenį
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 07 22, 15:32)
šiandien kaip tik buvau Vaikų mieste ir nesidairiau nors man Ciklantoje gaunasi pigiau šiek tiek, nei Kristel Beje, gal kam reikia Ciklantos nuolaidų kortelės? Pamainyčiau į kokį akmenį
parasiau i az del korteles
Gal kas žinot,kur nusipirkti yra tokių stiklinių perlų?Spalva nesvarbi...
Niekur be swpasaulio daugiau nemačiau
QUOTE(gegutė @ 2009 07 26, 12:21)
Gal kas žinot,kur nusipirkti yra tokių stiklinių perlų?Spalva nesvarbi...
Taigi tų stiklinių perlų pilna visur rankdarbiai.com hobera.lt didelis pasirinkimas karoliukai.xz.lt
Ačiū karoliukai.xz.lt ,net nežinojau
Mergaites, gal kuri matet tokiu trikampiu, rankdarbiai.com ju nebeturi, o man ju verkiant reikia
sakykit ar yra kam nors taip, kad niekaip negali atveri sito karoliukai.xz.lt ?niekaip neatidaro...
QUOTE(gibisiene @ 2009 07 30, 23:04)
sakykit ar yra kam nors taip, kad niekaip negali atveri sito karoliukai.xz.lt ?niekaip neatidaro...
Nu tikrai atidaro, kazkas mistisko pas tave
merginos, gal kuri žinot kur galima rasti paskirstytoją rožančiui? na tą, su Marijos atvaizdu? baisingai reikia ir būčiau baisingai dėkinga jei pasakytumėte kur jį galima rasti