Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(diuni @ 2009 07 18, 13:05)
4u.gif Aš turiu klausimėlį...gal kas pirkot skaldą gramais? kiek maždaug cm gali būti 20 gramų? g.gif

Na man atrodo, kad tai nuo skaldos ir priklauso smile.gif Pvz. stiklo ir akmens skaldos skirsis svoriu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 07 18, 18:23)
Na man atrodo, kad tai nuo skaldos ir priklauso smile.gif Pvz. stiklo ir akmens skaldos skirsis svoriu.. g.gif

Na taip...Pvz.Jaspio skalda mane domina?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 18, 19:21)
Na taip...Pvz.Jaspio skalda mane domina?

Čia jau reik klaust pardavėjų tų visokių svorių, kaži ar kas namie sveriasi biggrin.gif
Atsakyti
Tai prisipirkau padirbtu swarovskiu sad.gif
O Kaune pries Hipermaxima tikri?
Atsakyti
QUOTE(Ingrema @ 2009 07 20, 09:37)

o tai kaip jų kokybė...jeigu kokybiški , tai gal tikri...
Atsakyti
QUOTE(Ingrema @ 2009 07 20, 09:37)

o kur ten yra? g.gif
Atsakyti
pries H maxima, iki pardoje, tik iejus, prie laiptu i 2 auksta, telefonu taisyklos iskaba seniau buvo, -- yra sw-ten kristel padalinys.
tikri sw
tik ilga laika jie ten uzsidare buvo,,koki menesi, ar ilgiau,,,,gal jau dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~VEGA~: 20 liepos 2009 - 09:17
Sioje srityje as dar tik naujoke, tad nelabai ir zinau, kur galima isigyti tikru sw, nes silver city lyg ir brangoka... Tiesa, dabar visokios akcijos silver, bet jauciu, vistiek brangiai gaunasi.
O as, vepla, prisipirkau sw bazese is traukinuko ir galvoju, ko jie taip nezeri ir pigiai atrodo... ;(
Atsakyti
QUOTE(Ingrema @ 2009 07 20, 10:58)
Sioje srityje as dar tik naujoke, tad nelabai ir zinau, kur galima isigyti tikru sw, nes silver city lyg ir brangoka... Tiesa, dabar visokios akcijos silver, bet jauciu, vistiek brangiai gaunasi.
O as, vepla, prisipirkau sw bazese is traukinuko ir galvoju, ko jie taip nezeri ir pigiai atrodo... ;(

Galima užsisakyti , pvz.www.akmeneliai.com tikrai nebrangu , ypač kur pakuotėmis parduodami...mergaitės rašė , kad tikrai jie tikri iš Austrijos,...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 20 liepos 2009 - 10:09
Aga, lankiaus akmeneliuose, te toks didelis pasirinkimas, kad net galva sukasi smile.gif
Atsakyti
Mergaites, ar ilgai trunka parsisiuntimas is akmeneliu? Pvz, Kaunan?
Atsakyti
QUOTE(Ingrema @ 2009 07 20, 11:45)
Mergaites, ar ilgai trunka parsisiuntimas is akmeneliu? Pvz, Kaunan?

Neilgai, pora dienų mirksiukas.gif
Atsakyti