Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(diuni @ 2009 07 01, 16:10)
Mergaitės , gal kas pirkot tavo karoliukuose vadinamą saulės akmenį ax.gif Kaip jis natūroje -ar gražiai atrodo g.gif iš nuotraukų sunku nuspręsti g.gif

man tai irgi mazai kuo skiriasi nuo nuoraukos jis realybej, nebent gal dar graziau tviska pries saule ir sviesa thumbup.gif
Atsakyti
Užsisakiau... biggrin.gif Žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
o sakytkit užsisakius prekių, jas paštininkas atneša ir paduoda tiesiai į rankas, ar palieka info pašto dėžutėj, kad ateiti atsiimti.Bijau kad nesugrūstų prekiyčiu į dėžutę doh.gif Ežys atsiuntė ekologinį maišelį, tai visą tą paketą radau subuksuota į pašto dėžutę doh.gif gerai jis ten turėjo pasidarbuoti, nes siuntinukas buvo išsipūtęs.O jei ir vėl sukiš į dėžutę, gi iš ten labai lengvai gali ir dingti g.gif

su kuo patartumėt prisiūti svarovskio karoliukus prie mocherinės suknelės, būna kokie gal specialus labai nesimatantys siūlai?
Atsakyti
QUOTE(Vyna @ 2009 07 03, 12:47)
o sakytkit užsisakius prekių, jas paštininkas atneša ir paduoda tiesiai į rankas, ar palieka info pašto dėžutėj, kad ateiti atsiimti.Bijau kad nesugrūstų prekiyčiu į dėžutę doh.gif Ežys atsiuntė ekologinį maišelį, tai visą tą paketą radau subuksuota į pašto dėžutę doh.gif gerai jis ten turėjo pasidarbuoti, nes siuntinukas buvo išsipūtęs.O jei ir vėl sukiš į dėžutę, gi iš ten labai lengvai gali ir dingti g.gif

su kuo patartumėt prisiūti svarovskio karoliukus prie mocherinės suknelės, būna kokie gal specialus labai nesimatantys siūlai?

registruotu paštu siunčia prekes...atiduoda į rankas arba palieka pranešimą.
Atsakyti
Mergaitės , o gal kuri matėt ir atsimenat kurioj e-parduotuvėj yra labai smulkių akmenimių karoliukų juostomis parduodamų g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 04, 18:27)
Mergaitės , o gal kuri matėt ir atsimenat kurioj e-parduotuvėj yra labai smulkių akmenimių karoliukų juostomis parduodamų g.gif

o ka reiskia smulkiu - cia tu apie skalda kalbi ar apie apvalius karoliukus?
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 07 04, 18:32)
o ka reiskia smulkiu - cia tu apie skalda kalbi ar apie apvalius karoliukus?

Apvalius , smulkius, akmeninius...
Atsakyti
Tai, kad juostomis mažai kas parduoda...
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 04 16, 20:52)
Merginos gal matet kurioj nors e-parduotuvej iklijuojamu perliuku,stikliuku ar akmenuku ( cia kai pvz. auskara padaryt tik toki burbuliuka priklijuota prie pagrindo) ...net nemoku paaiskint  doh.gif ne kabosonu ir kameju ,bet kitokie ...tikiuos nors kuri nors supratot  blush2.gif  ax.gif

Sveika,

Klijuojamų stikliukų kelių formų mačiau parduotuvėlėje Švitrigailos gatvėje, bet jie internete nėra sukėlę jų. Tai gali vietoje nueiti pasižiūrėti, ir kaina, jei gerai pamenu apie 2 Lt, bet man labai patiko thumbup.gif Esu ir auskariukams pirkus ir šiaip galima ką dekoruoti, viena mergina pirko į vonią ant plytelių klijuoti, kad pagyvintų aplinką thumbup.gif
Turi jie ir rinkinių visokių gražių, esu kelis nusipirkus, esu patenkinta kokybe thumbup.gif
Va jų rinkiniai, jei domina: http://www.asia4you....lu-gamybai.html smile.gif

Papildyta:
QUOTE(levrete @ 2009 06 30, 11:24)
Gal kas uzmatet kur nors pirkti tokiu laseliu stikliniu?

http://www.lampacent...S..._LƁMPA.jpg

4u.gif

Aš kažką panašaus esu pirkusi Trakų gatvėje, Vilniuje, "HeyShe" parduotuvėlėje, tik gerokai mažesni ir trumpesni tie lašeliai. Ne visai tokie kaip tavo nuotraukoje, bet kažkiek panašūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 07 04, 20:20)
Apvalius , smulkius, akmeninius...

juostomis parduodamus kazkada esu maciusi - rankdarbiai.com ir akmenuku-vaivorykste.lt
Tai cia parduoda ir karoliukus ir upinius perlus juostomis, gal ka tinkamo rasi?
Atsakyti
Smulkiu akmenuku juostomis buna SilverCity. Dabar ten dar ir nuolaidos labai daug kam 40-70 proc. Siaip ten laaabai brangu, bet kai su nuolaida, tai jau galima ir rasti kazka neblogo mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū , mergaitės 4u.gif Vienoj yra agato , kitoj florito, o to ko reik nėr...O kur po vieną kitose , ner tokio kiekio...Nu tiek , gal atsiras vėliau...
Atsakyti