Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(joanellea @ 2009 06 23, 10:45)
Na reiks bandyti g.gif  mirksiukas.gif  tikiuosi pasiseks 4u.gif  Ačiū už patarimus aciuks.gif

tikrai atsius, kai tik apmokesi ir issius tavo prekes biggrin.gif Nors dar trumpai uzsakineju, bet dar nei karto nebuvo, kad neatsiustu. Jei kur koks strygis ir budavo, tai tik paste, jie ten kartais sugeba laisku praterioti, bet uzkutrini - ir atsiranda rolleyes.gif
Atsakyti
O užsisakinėjat tas kamėjų imitacijas? g.gif mirksiukas.gif

Su Joninėm Visas clap.gif sunglasses2.gif

tourist5.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 06 24, 13:34)
O užsisakinėjat tas kamėjų imitacijas? g.gif  mirksiukas.gif
Su Joninėm Visas    clap.gif    sunglasses2.gif
  tourist5.gif    vacation4.gif

Bent aš, tai taip mirksiukas.gif Plasmasines kamėjas. Mačiau, kad sidabronamai.lt atsirado natūralių, bet labai jau brangios.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 24, 15:10)
Bent aš, tai taip mirksiukas.gif  Plasmasines kamėjas. Mačiau, kad sidabronamai.lt atsirado natūralių, bet labai jau brangios.

http://www.perliukas...c731ff882946756

O perki šiuos priedus sagėms? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joanellea @ 2009 06 24, 16:47)
http://www.perliukas...c731ff882946756

O perki šiuos priedus sagėms?  g.gif  mirksiukas.gif

Kuriuos būtent? smile.gif Jei paprastus žiogelius, tai taip, naudoju sagių pagrindams. Jei su rėmaliais, tai dar nė karto nepirkau tokių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 24, 21:45)
Kuriuos būtent? smile.gif Jei paprastus žiogelius, tai taip, naudoju sagių pagrindams. Jei su rėmaliais, tai dar nė karto nepirkau tokių smile.gif

Jo, kur su rėmeliais, galvoju užsisakyt kartu, nes taip gražiai atrodo biggrin.gif 4u.gif Galvojau gal bus kas užsisakęs, kaip ten realybej atrodo g.gif
Atsakyti
turiu keleta as uzsisakius. Su viena ir sage padarius (rodziau). Man grazu, bet per lengvas sages gaminimo procesas. Idomiau, kai pati darau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės , noriu paklausti- yra internetinėse parduotuvėse swarovski kristalai...jie visur vienodai vadinasi , bet kainos to paties dydžio ir modelio labai skiriasi...nuo kažkur 0,23-iki 0,43 ct tarkim vieno modelio svyruoja...Gal kas esat įsitikinę , ar šiaip žinot -ar jie yra vienodi? ar kažkoks skirtumas tarp jų yra realiai? blush2.gif
Kurios dirbat su Swarovski -gal žinot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 25 birželio 2009 - 08:35
QUOTE(diuni @ 2009 06 25, 08:34)
Mergaitės , noriu paklausti- yra internetinėse parduotuvėse swarovski kristalai...jie visur vienodai vadinasi , bet kainos to paties dydžio ir modelio labai skiriasi...nuo kažkur 0,23-iki 0,43 ct tarkim vieno modelio svyruoja...Gal kas esat įsitikinę , ar šiaip žinot -ar jie yra vienodi? ar kažkoks skirtumas tarp jų yra realiai? blush2.gif
Kurios dirbat su Swarovski -gal žinot? ax.gif

pvz daiwa.lt sw netikri schmoll.gif
man patikimiausia sakytis is akmeneliai.com, sidabronamai, perliukas
Atsakyti
QUOTE(*CHOCOLADE* @ 2009 06 25, 10:38)
pvz daiwa.lt sw netikri  schmoll.gif
man patikimiausia sakytis is akmeneliai.com, sidabronamai, perliukas

O pagal ka spendi tikri ar netikri?
As tai pagal slifavima blush2.gif nes kai kuri labai negraziai atrodo
Atsakyti
QUOTE(_Feja_ @ 2009 06 25, 09:46)
O pagal ka spendi tikri ar netikri?
As tai pagal slifavima  blush2.gif  nes kai kuri labai negraziai atrodo

pati savininke sake, o ir tas AB tikrai matosi ne kaip sw rolleyes.gif
pvz ir pakabukai tai tikrai matosi.
net ir pavadinimas Svarovskiu kristalai.
taip pat ir briaunos nevienodos.
Atsakyti
4u.gif Ačiū , mergaitės.
Atsakyti