Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 14, 13:14)
pabandyk su kitu el  pastu, jei neturi susikirk per gmail
man irgi vieno neprieme niekaip, o kitas tiko. Gal pades  4u.gif

QUOTE(L.o.v.e @ 2009 04 14, 14:20)
Na, niekas ir nesišiaušia mirksiukas.gif  lotuliukas.gif . Tiesiog parašiau.
Nereikia būti banda "kitas taip padarė ar pasakė, tai ir aš". Aš gi matau, kas kur daryta mirksiukas.gif

Pirkau iš daiwa.lt, atvežė man prie pat namų (na ir šiaip netoli gyvena). Ir prekės kokybiškos, tik vinukai vieni kokybiški, o kiti tik palenki ir atsilupa unsure.gif . Na, nereikėjo labai daug tikėtis kaip už tokią kainą smile.gif . Čia sidabro spalvos, tamsaus sidabro spalvos neišbandžiau. Su burbuliuku vinukai kokybiški, tik šiek tiek skystoki.
Angelina2007 o kokiu paštu registruojiesi? Jeigu nepavyks ir su kitu paštu, tai galiu užsakyti ir kaip gavėją Tave nurodyti mirksiukas.gif

Dekui smile.gif . Man jau paskambino is DAIWA ir jie patys mane priregistravo, sake kad tokiu atveju dar nera buve doh.gif . Ir epastas tinkamas, bet vis tiek... Tai va, dabar galiu ir as priimti i savo kompanija, nes is DAIWos uzsakynesiu ne daug, gal kuri noretu prisijungti, kad siuntymas butu nemokamas. Pageidaujama is Vilniaus ax.gif .
Atsakyti
Yra buve, as pas juos irgi niekaip negaliu uzsiregistruot. Net is keliu pastu. Parasiau, tai atrase, kad viskas pas juos gerai, cia as kazka netaip darau. Galu gale pasiule elektroniniu pastu jiems viska surasyt, ka noriu isigyt, bet daug terliones, tai uzsisakineju is kitur.
Atsakyti
Daiwa ir as neuzsiregistravau pakol nesusikroviau i krepseli prekiu ir nepaspaudziau uzsakyti tuomet uzregistravo.
Atsakyti
Sveikos noreciau paklausti gal kas is jusu lankosi karoliuku parduotuveje prie zydu sinagogos,netoli stoties? gal kas zinote tikslu adresa? gal zinote ka nors apie ta parduotuve? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norečiau paklausti, ar užsisakinėjat iš www.karoliukai-akmeneliai.lt? aš užsisakiau, atsiuntė prekes ir jau gal 3 savaitės skambinėja, kad nepervedu pinigų, tačiau niekaip neatsiunčia sąskaitos numerio.. kelis kartus rašiau laišką, kad negaunu informacijos, kad prekes ne visas gavau, o ta moteriškė skambinėja pakeltu balsu, akis drasko, kad aš čia tipo išsidirbinėju doh.gif vakar paskambino, sakau atsiųskite SMS žinute visus rekvizitus.. spėkit, ar atsiuntė.. schmoll.gif dabar esu įsitikinus, kad ir laiškų man nei vieno nesiuntė, nes ten kažkoks balaganas pas juos, pradžioj laišką gauni iš žmonos, o sąskaitas vyras turi atsiųst, tačiau neatsiunčia, paskuj prašo, kad persiunčiant pinigus gink dive neparašyčiau, kad čia už užsakymą tie pinigėliai, nes tada "neateina tie pinigai" doh.gif tegul nejuokina, mokesčius slepia ir tiek.. esu pasipiktinus siaubingai, patariu ir jums neužsisakinėt, nes tokio šlykštaus žmogaus, kaip ta moteriškė, nesu sutikus gyvenime.. verysad.gif gailiuosi išvis, kad iš ten užsisakinėjau.. verysad.gif gal kam pasitaikė tokia pat situacija?
Tačiau esu laaaabai patenkinta, gaudama prekes iš www.perliukas.lt wub.gif visada tvarkingai sudėta atskiruose maišeliuose, kelis kartus užsisakinėjau, tai ir dovanėlių gavau, dabar 10 procentų nuolaidą prekėm drinks_cheers.gif thumbup.gif šitą tinklapiuką tikrai rekomenduoju visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 08:35)
Sveikos  smile.gif  norečiau paklausti, ar užsisakinėjat iš www.karoliukai-akmeneliai.lt? aš užsisakiau, atsiuntė prekes ir jau gal 3 savaitės skambinėja, kad nepervedu pinigų, tačiau niekaip neatsiunčia sąskaitos numerio.. kelis kartus rašiau laišką, kad negaunu informacijos, kad prekes ne visas gavau, o ta moteriškė skambinėja pakeltu balsu, akis drasko, kad aš čia tipo išsidirbinėju  doh.gif  vakar paskambino, sakau atsiųskite SMS žinute visus rekvizitus.. spėkit, ar atsiuntė..  schmoll.gif  dabar esu įsitikinus, kad ir laiškų man nei vieno nesiuntė, nes ten kažkoks balaganas pas juos, pradžioj laišką gauni iš žmonos, o sąskaitas vyras turi atsiųst, tačiau neatsiunčia, paskuj prašo, kad persiunčiant pinigus gink dive neparašyčiau, kad čia už užsakymą tie pinigėliai, nes tada "neateina tie pinigai"  doh.gif  tegul nejuokina, mokesčius slepia ir tiek.. esu pasipiktinus siaubingai, patariu ir jums neužsisakinėt, nes tokio šlykštaus žmogaus, kaip ta moteriškė, nesu sutikus gyvenime..  verysad.gif  gailiuosi išvis, kad iš ten užsisakinėjau..  verysad.gif  gal kam pasitaikė tokia pat situacija?
Tačiau esu laaaabai patenkinta, gaudama prekes iš www.perliukas.lt  wub.gif  visada tvarkingai sudėta atskiruose maišeliuose, kelis kartus užsisakinėjau, tai ir dovanėlių gavau, dabar 10 procentų nuolaidą prekėm  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  šitą tinklapiuką tikrai rekomenduoju visoms  thumbup.gif

tai tau atsiuntė prekes prieš tai nesumokėjus???
tada sakyčiau patys kalti hihihi.gif
Atsakyti
Vat būtent, kad atsiuntė, o paskuj sąskaitos numerio nebegali atsiųst.. g.gif kažkoks košmaras ten su jais.. verysad.gif visur iškart sumoki ir viskas, o čia.. Ir paskuj akis drįsta draskyt, kad aš nesumoku doh.gif tikrai raginu neužsisakinėt iš to tinklapio.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 09:40)
Vat būtent, kad atsiuntė, o paskuj sąskaitos numerio nebegali atsiųst.. g.gif  kažkoks košmaras ten su jais..  verysad.gif visur iškart sumoki ir viskas, o čia.. Ir paskuj akis drįsta draskyt, kad aš nesumoku  doh.gif  tikrai raginu neužsisakinėt iš to tinklapio..  verysad.gif

neatsiunčia ir nemokėk, visi normalūs prieš viską apmokėti prašo tada išsiunčia, o jie kaip žydai iš kitos pusės. doh.gif
Atsakyti
Tai kad nervina skambinėdami ir akis draskydami, kad nesumoku doh.gif jau atsibodo doh.gif tikrai keikiuosi, kad net įlindau į ta puslapį.. verysad.gif ten ir suma nedidelė, apie 30 litų.. Pikčiausia, kad patys užpakalių nepajudindami kaltina kitus žmones.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 09:51)
Tai kad nervina skambinėdami ir akis draskydami, kad nesumoku doh.gif  jau atsibodo  doh.gif  tikrai keikiuosi, kad net įlindau į ta puslapį..  verysad.gif ten ir suma nedidelė, apie 30 litų.. Pikčiausia, kad patys užpakalių nepajudindami kaltina kitus žmones..  verysad.gif

parasyciau as jiems meila paskutini karta prasydama sask, o jei skambins ir izeidines policija yra.
Atsakyti
katik parašiau laišką, tikrai piktu tonu, nes jau atsibodo gadint nervus dėl jų pačių aplaidumo doh.gif neatsiųs, patys kalti, aš jų ieškot nežadu, o jei dar gadins nervus, kalbėsim kitaip.. aš pati valstybės tarnyboj dirbu ir manau, kad jiems geriau nesusitikti nei vieno mano kolegos.. g.gif tada jau mes kalbėsim pakeltu tonu.. bigsmile.gif nenori gražiuoju, nereikia schmoll.gif visi kiti žmonės kaip žmonės, nu čia kaip aludėj kažkokioj, neįmanoma susikalbėt normaliai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 10:11)
katik parašiau laišką, tikrai piktu tonu, nes jau atsibodo gadint nervus dėl jų pačių aplaidumo  doh.gif  neatsiųs, patys kalti, aš jų ieškot nežadu, o jei dar gadins nervus, kalbėsim kitaip.. aš pati valstybės tarnyboj dirbu ir manau, kad jiems geriau nesusitikti nei vieno mano kolegos..  g.gif  tada jau mes kalbėsim pakeltu tonu..  bigsmile.gif  nenori gražiuoju, nereikia  schmoll.gif visi kiti žmonės kaip žmonės, nu čia kaip aludėj kažkokioj, neįmanoma susikalbėt normaliai.. doh.gif

drinks_cheers.gif
nu bet rimtai tokių dar nemačius pardavėjų
Atsakyti