QUOTE(-Sandrita- @ 2009 04 14, 13:14)
pabandyk su kitu el pastu, jei neturi susikirk per gmail
man irgi vieno neprieme niekaip, o kitas tiko. Gal pades
man irgi vieno neprieme niekaip, o kitas tiko. Gal pades
QUOTE(L.o.v.e @ 2009 04 14, 14:20)
Na, niekas ir nesišiaušia . Tiesiog parašiau.
Nereikia būti banda "kitas taip padarė ar pasakė, tai ir aš". Aš gi matau, kas kur daryta
Pirkau iš daiwa.lt, atvežė man prie pat namų (na ir šiaip netoli gyvena). Ir prekės kokybiškos, tik vinukai vieni kokybiški, o kiti tik palenki ir atsilupa . Na, nereikėjo labai daug tikėtis kaip už tokią kainą . Čia sidabro spalvos, tamsaus sidabro spalvos neišbandžiau. Su burbuliuku vinukai kokybiški, tik šiek tiek skystoki.
Angelina2007 o kokiu paštu registruojiesi? Jeigu nepavyks ir su kitu paštu, tai galiu užsakyti ir kaip gavėją Tave nurodyti
Nereikia būti banda "kitas taip padarė ar pasakė, tai ir aš". Aš gi matau, kas kur daryta
Pirkau iš daiwa.lt, atvežė man prie pat namų (na ir šiaip netoli gyvena). Ir prekės kokybiškos, tik vinukai vieni kokybiški, o kiti tik palenki ir atsilupa . Na, nereikėjo labai daug tikėtis kaip už tokią kainą . Čia sidabro spalvos, tamsaus sidabro spalvos neišbandžiau. Su burbuliuku vinukai kokybiški, tik šiek tiek skystoki.
Angelina2007 o kokiu paštu registruojiesi? Jeigu nepavyks ir su kitu paštu, tai galiu užsakyti ir kaip gavėją Tave nurodyti
Dekui . Man jau paskambino is DAIWA ir jie patys mane priregistravo, sake kad tokiu atveju dar nera buve . Ir epastas tinkamas, bet vis tiek... Tai va, dabar galiu ir as priimti i savo kompanija, nes is DAIWos uzsakynesiu ne daug, gal kuri noretu prisijungti, kad siuntymas butu nemokamas. Pageidaujama is Vilniaus .