man jau pirmadieni issius mano kameju grozius, tai greitai galesiu dziaugtis
Kaip fainai
Reiks man ir užsisakyti, nes labai noriu tų kamėjų
Reiks man ir užsisakyti, nes labai noriu tų kamėjų
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 06 20, 19:46)
neturiu dabar kada po internetinius puslapius knistis, bet bent prieš kelias savaites karoliai.com turėjo tokių
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 19, 20:53)
Ar Vilniuje cia? jei taip ar galima tikslesnio adreso kaip ten nuvykti, nes as is Siauliu...
cia kaune
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 21, 20:43)
aš perku iš perliuko dar neteko nusivilti
O aš šiandien kiek nusivyliau...užsisakiau keturias pozicijas prekių, padėkojo , apmokėjau , o tada paaiškėjo , kad yra tik dvi pozicijos iš keturių...tai kodėl negalėjo išsiaiškinti iki apmokėjimo... nepatiko man , vienu žodžiu...
QUOTE(diuni @ 2009 06 22, 15:36)
O aš šiandien kiek nusivyliau...užsisakiau keturias pozicijas prekių, padėkojo , apmokėjau , o tada paaiškėjo , kad yra tik dvi pozicijos iš keturių...tai kodėl negalėjo išsiaiškinti iki apmokėjimo... nepatiko man , vienu žodžiu...
tikrai, kazkaip keistai - o tai ta permoka tau i voka idejo ir grazino?
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 22, 15:42)
tikrai, kazkaip keistai - o tai ta permoka tau i voka idejo ir grazino?
Jo , permoką parašė , kad grąžins...Bet dabar reiks iš kitur pirkti , jeigu internete , tai dar 5 lt už persiuntimą reiks mokėti...
QUOTE(diuni @ 2009 06 22, 15:47)
Jo , permoką parašė , kad grąžins...Bet dabar reiks iš kitur pirkti , jeigu internete , tai dar 5 lt už persiuntimą reiks mokėti...
nu karta panašiai ir man buvo, nes nematė mano apmokėjimo, bet parašė į el paštą kad atsiprašme šiuo metu jau nebeturime, ir prisirinkau kitokių prekių, + dar papildžiau kreši, gavosi nemokamas siuntimas, tai kadangi mano 2 užsakymai buvo tai dar + prekių už 10 lt. Siuntimas nemokamas.
O tai pirma reik pervest pinigėlius, tada jie atsiunčia?
Aš dabar byjau, kad negausiu visko
QUOTE(joanellea @ 2009 06 22, 16:17)
O tai pirma reik pervest pinigėlius, tada jie atsiunčia?
nu kaip ir visur, pirmiausia saskaita apmokat paskui prekes gaunat neapmokėjus per 3 lyg dienas užsakymas anuliuojamas
Sveikos, gal kur užmatėt vario spalvos grandinėlės Vilniuje? Arba internetinėse parduotuvėse?
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 22, 17:51)
nu kaip ir visur, pirmiausia saskaita apmokat paskui prekes gaunat neapmokėjus per 3 lyg dienas užsakymas anuliuojamas
Na reiks bandyti tikiuosi pasiseks Ačiū už patarimus