Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Ir dar noriu paklausti , gal kas perkat www.karoliukai.lt Karoliukai iš čekijos...
nerašo kiek kainuoja prekės atsiuntimas? Gal žinot ?
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 20, 12:34)
Ir dar noriu paklausti , gal kas perkat www.karoliukai.lt Karoliukai iš čekijos...

Praeita savaite uzsakinejau, atrodo 5Lt. (ne daugiau mirksiukas.gif ). Bet man ta parduotuve nepatinka, uzteko vieno karto. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 20, 12:34)

tai kogero, kaip ir visose parduotuvese - po 5 lt uz atsiuntima...
Iwona - o kas tau nepatiko? Kas ten karoliukai nekokybiski ar per brangu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 20, 13:12)
tai kogero, kaip ir visose parduotuvese - po 5 lt uz atsiuntima...
Iwona - o kas tau nepatiko? Kas ten karoliukai nekokybiski ar per brangu? g.gif

Kaikurios detales brangesnes, o be to man Tibeto sidabro uzsegimus atsiunte tik viena puse be pagaliuku (4vienetus). Intarpus Tibeto sidabro baisius atsiunte, ir dar sake kad as geresniu negausiu kitoj parduotuvej. Bet kai siunte man tuos pagaliukus, tai pora intarpu idejo, patsirodo turi ir geru. (Turejau su kuo paligint, nes jau perliuke tokius pirkau ir beveik 30ct pigiau doh.gif )
Karoliukai is ju man irgi nepatiko. Pirkau stiklinius tai kaip panesioti atrodo. verysad.gif
Jei jau baisiai reikes, tada tik is ju pirksiu, o taip tai nenoriu. jokiu atsiprasymu tik irodineja, kad jie teisus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 20 birželio 2009 - 13:38
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 06 20, 14:37)
Kaikurios detales brangesnes, o be to man Tibeto sidabro uzsegimus atsiunte tik viena puse be pagaliuku (4vienetus). Intarpus Tibeto sidabro baisius atsiunte, ir dar sake kad as geresniu negausiu kitoj parduotuvej. Bet kai siunte man tuos pagaliukus, tai pora intarpu idejo, patsirodo turi ir geru. (Turejau su kuo paligint, nes jau perliuke tokius pirkau ir beveik 30ct pigiau doh.gif )
Karoliukai is ju man irgi nepatiko. Pirkau stiklinius tai kaip panesioti atrodo. verysad.gif
Jei jau baisiai reikes, tada tik is ju pirksiu, o taip tai nenoriu. jokiu atsiprasymu tik irodineja, kad jie teisus blink.gif

Aišku viskas... unsure.gif
Atsakyti
na viskas aisku, visgi malonus bendravimas kiek sumazina nusivylima, kai gauni kazka ne taip...
O is kitu kokiu parduotuviu esi uzsisakiusi prekiu, ar ten irgi taip bendrauja, jei kas tarkim netiko ar nedadejo g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 20, 14:41)
na viskas aisku, visgi malonus bendravimas kiek sumazina nusivylima, kai gauni kazka ne taip...
O is kitu kokiu parduotuviu esi uzsisakiusi prekiu, ar ten irgi taip bendrauja, jei kas tarkim netiko ar nedadejo  g.gif ?

su kitom parduotuvem jokiu problemu. dazniausiai uzsakineju is perliuko, lelijos, daiwos, akmenuku-vaivorykstes, hoberos, akmeneliu.com. Sitos mano megstamiausios parduotuves. thumbup.gif Buvo situacijos, kad buvo kas ne taip, tai maloniai viska sutvarko.
Atsakyti
na geri atsiliepimai - pliusas parduotuvems, dabar, kai ju tiek daug, kita karta ir pasimeti - is kurios uzsisakyti - asortimentas panasus, kainos panasios, o va malonus bendravimas - pasirodo ne kiekvienoje parduotuveje....
Atsakyti
As uzsakineju kartais is karoliuku.lt ... del kainu sutinku su Iwonabogd. del kokybes, kol kas nenusivyliau smile.gif ir dar noriu pagirti akmenelius.com thumbup.gif vakar apmokejau, siandien jau gavau thumbup.gif dar nei viena parduotuve nebuvo taip greitai atsiuntusi prekiu smile.gif
Atsakyti
Tai priklauso kur ta parduotuve ir kokiu laiku uzsakot. Man tai jei uzsakineju is Vln tai pasitaiko gaut kita diena jau.
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2009 04 14, 22:39)
Sveikos noreciau paklausti gal kas is jusu lankosi karoliuku parduotuveje prie zydu sinagogos,netoli stoties? gal kas zinote tikslu adresa? gal zinote ka nors apie ta parduotuve? unsure.gif

Aš berots žinau šią. čia yra pylimo gatvej g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2009 06 20, 13:34)

As pas juos perku labai faina moteryte pardavineja thumbup.gif 5lt siuntimas.
Atsakyti