Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Va, sakau, kad kažkas pardavinėja prabuotus, pasirodo daiwa.lt bigsmile.gif
Bet dabar pažiūrėkit, neprabuoti, patys paprasčiausi kabliukai akmeneliai.com kainuoja 3lt, o daiwa.lt, su praba 5lt. Pvz, man praba nebūtina, tai kodėl aš turiu mokėti brangiau? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 19, 13:55)
kažkaip manęs niekad to niekas neklausė smile.gif Jei klausinėja, tai gal nepasitiki...

na kabliukai kaip kabliukai, bet, kai uz apyrankes uzsegima sumoki apie 20 lt ir nerandi prabos, kazkaip sukelia abejoniu ir paciai g.gif
O tu pati pirkadama auskarus su sidabriniais kabliukais nenustebtum, ant ju neradusi prabos rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 19, 14:54)
na kabliukai kaip kabliukai, bet, kai uz apyrankes uzsegima sumoki apie 20 lt ir nerandi prabos, kazkaip sukelia abejoniu ir paciai  g.gif
O tu pati pirkadama auskarus su sidabriniais kabliukais nenustebtum, ant ju neradusi prabos  rolleyes.gif ?

Jei pirkčiau iš juvelyrinės, tai nustebčiau.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 19, 14:44)
Va, sakau, kad kažkas pardavinėja prabuotus, pasirodo daiwa.lt bigsmile.gif 
Bet dabar pažiūrėkit, neprabuoti, patys paprasčiausi kabliukai akmeneliai.com kainuoja 3lt, o daiwa.lt, su praba 5lt. Pvz, man praba nebūtina, tai kodėl aš turiu mokėti brangiau? tongue.gif

o urme maciau yra po 4 lt pora sidabriniu su praba pas ta vyruka vagonely, cia man rodos nesenai atsidare bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 19, 17:29)
o urme maciau yra po 4 lt pora sidabriniu su praba pas ta vyruka vagonely, cia man rodos nesenai atsidare bigsmile.gif

Reiks užlėkt kada rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien aplankiau naują www.akmenėliai.com parduotuvę Klaipėdoje (H.Manto g.). Gėris. wub.gif
Jau seniai nieko panašaus nematėm! Pasirinkimas daugiau nei verčiantis iš kojų. thumbup.gif

Tai jau į Silverį, Stiklę kojos nebekelsiu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 19, 16:29)

Ar Vilniuje cia? jei taip ar galima tikslesnio adreso kaip ten nuvykti, nes as is Siauliu...
Ir dar merginos norejau paklausti ,kokios kainos sidabro Pilies g. 23 (akmenėliai, svarovski kristalai, sidabras) sitoje parduotuveje, ar verta pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 19, 20:53)
Ar Vilniuje cia? jei taip ar galima tikslesnio adreso kaip ten nuvykti, nes as is Siauliu...
Ir dar merginos norejau paklausti ,kokios kainos sidabro Pilies g. 23 (akmenėliai, svarovski kristalai, sidabras) sitoje parduotuveje, ar verta pirkti  g.gif

Ne, čia Kaune, urmo bazėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 19, 20:53)
Ir dar merginos norejau paklausti ,kokios kainos sidabro Pilies g. 23 (akmenėliai, svarovski kristalai, sidabras) sitoje parduotuveje, ar verta pirkti  g.gif

Čia ta pati paduotuvė kaip ir akmeneliai.com, kainos vidutiniškos, asortimentas ko gero tas pats kaip jų tinklapyje.
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 06 19, 22:31)
Čia ta pati paduotuvė kaip ir akmeneliai.com, kainos vidutiniškos, asortimentas ko gero tas pats kaip jų tinklapyje.

Aciukas Shangri La 4u.gif nes paprasiau draugu,kad ten nueitu, uz tai ir klausiu...
o kurioje gatveje yra parduotuve 925 ar kaip, tiksliai nezinau, ten atrodo geros kainos sidabro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 06 19, 23:42)
Aciukas Shangri La  4u.gif  nes paprasiau draugu,kad ten nueitu, uz tai ir klausiu...
o kurioje gatveje yra parduotuve 925 ar kaip, tiksliai nezinau, ten atrodo geros kainos sidabro  ax.gif

Stiklių g., visai šalia restorano. Sekmadienį nedirba berods. Prašom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2009 06 19, 23:31)

Pačioj parduotuvėje asortimentas kiek platesnis...bet kainos kyla gan dažnai pas juos...

Papildyta:
QUOTE(Shangri La @ 2009 06 20, 00:10)
Stiklių g., visai šalia restorano. Sekmadienį nedirba berods. Prašom smile.gif

Ačiū už info...šitos nert nežinojau.o ko ten dar yra?
Atsakyti