Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(pushi @ 2009 06 17, 22:46)
jooo smile.gif pavarot - tai gal ir apie tai, kad mokescius moket yra privaloma istatymais irgi negirdejot smile.gif  beje, jei darot bet ka su tauriaisiais metalais, tai dar ir leidima reikia turet.

apie mokesciu mokejima viska kuo puikaiusiai zinau, ir esu isigijusi taip vadinama leidima - verslo liudijima, leidzianti man ta veikla uzsiimti ir ipareigojanti mokescius valstybei sumoketi, taip, kad nieko as cia nepavarau rolleyes.gif
o va kad akmeneliai.com sutaupe savo islaidas papildomas - tai rodo Sandritos zinutes virsuje, va cia tai pavaro. Gi kaip sakiau, popierinio sertifikato is prabavimo rumu prie auskaru neprikabinsiu, kad jo - cia tikras patikrintas sidabras ax.gif, tik va praba neisspausta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pushi @ 2009 06 17, 21:25)
kas gamina papuosalus, patys turi nesti savo auskarus prabuot i prabavimo rumus. as kazkada aiskunaus, detaliu niekas neprabuoja. tik jau gatavus darbelius. detales pardavejai nesa tikrinti ir gauna kokybes pazymejimus. tie skaiciukai 925 nera prabajus parasykit uzklausima - jums atsakys, labai smulkiai paaiskina

g.gif as kazkodel kai uzsisakau sidabrinius kabliukus, jie visada buna prabuoti, kas per nesamone, tai is kur man zinot jei be prabos, gal ten paprasta metalas......
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 18, 15:39)
g.gif  as kazkodel kai uzsisakau sidabrinius kabliukus, jie visada buna prabuoti, kas per nesamone, tai is kur man zinot jei be prabos, gal ten paprasta metalas......

gal gali parašyti, iš kur užsisakinėji prabuotus?
Atsakyti
Galiu klysti, bet iš akmeneliai.com kartais gaunu prabuotus, kartais ne smile.gif Bet kažkur prabuotom prekiauja tikrai.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 18, 19:31)
Galiu klysti, bet iš akmeneliai.com kartais gaunu prabuotus, kartais ne smile.gif Bet kažkur prabuotom prekiauja tikrai.

As irgi is akmeneliu gavau be prabu sidabra ...gerai,kad klientes pasitiki...
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 06 18, 15:39)
g.gif  as kazkodel kai uzsisakau sidabrinius kabliukus, jie visada buna prabuoti, kas per nesamone, tai is kur man zinot jei be prabos, gal ten paprasta metalas......

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 06 18, 17:10)

akmeneliai.com užsisakinėjau, tai vieni buvo prabuoti o kiti ne, todėl ir keista pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 18, 22:40)
akmeneliai.com užsisakinėjau, tai vieni buvo prabuoti o kiti ne, todėl ir keista pasirodė  g.gif

Sakau, kad vieni tokie, kiti kitokie būna pas juos.
Atsakyti
ir mano gauti is akmeneliai.com ne tik kabliukai, bet ir apyrankiu uzsegimai buvo be prabu....nors pirkau kaip sidabrinius, ir mokejua ne pigiai g.gif
Atsakyti
Na nemanau, kad tie, kurie prekiauja sidabru, bet nededa prabų, parduoda pasidabruoas detales, kad ir tie patys akmeneliai.com.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 19, 11:28)
Na nemanau, kad tie, kurie prekiauja sidabru, bet nededa prabų, parduoda pasidabruoas detales, kad ir tie patys akmeneliai.com.

Na taip, jau kogero, kad tai sidabras, tik kalbam apie tai, kad kai parduodi ir sakai, kad tai sidabras, pirkeja, visgi paiesko tos prabos, o neradus, ima klausineti kodel jos nera, jei sidabras rolleyes.gif ?
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 19, 13:49)
Na taip, jau kogero, kad tai sidabras, tik kalbam apie tai, kad kai parduodi ir sakai, kad tai sidabras, pirkeja, visgi paiesko tos prabos, o neradus, ima klausineti kodel jos nera, jei sidabras  rolleyes.gif ?

kažkaip manęs niekad to niekas neklausė smile.gif Jei klausinėja, tai gal nepasitiki...
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2009 06 18, 17:10)

DAIWA.LT mirksiukas.gif
Atsakyti