Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 16, 12:22)
Sveikos, jus man pasakykit kiek laiko akmeneliai.com uzsakymus siunčia, ketvirtadienį užsakiau, apmokėjau ir vis dar tyla  blink.gif

Kiek uzsakinejau per kelias dienas gaunu siuntinuka smile.gif bandyk rasyt jiems g.gif
Atsakyti
Sandrita, o pašte teiravaisi? gal ten guli?
Atsakyti
Man irgi jie per kelias dienas atsiunčia smile.gif
Atsakyti
Akmeneliai.com greitai atsiuncia. neseniai uzsisakinejau, apmokejau, o siuntinuka jau kita diena gavau. pabandyk jiems parasyti, ar paskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 06 16, 13:36)
Sandrita, o pašte teiravaisi? gal ten guli?

nea pašte tikrai neguli, į namus paštininkė atneša vis.
Atsakyti
Butinai skambink ir paklausk ar issiunte, nes jau labai uzsitese, o jei issiunte, paprasyk, kad pasakytu laisko registracijos numeri, ir tuomet pasto puslapyje galesi pasitikrinti, kur tavo laiskas yra, dar Vilniuje, ar jua tavo paste guli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 06 16, 16:43)
Butinai skambink ir paklausk ar issiunte, nes jau labai uzsitese, o jei issiunte, paprasyk, kad pasakytu laisko registracijos numeri, ir tuomet pasto puslapyje galesi pasitikrinti, kur tavo laiskas yra, dar Vilniuje, ar jua tavo paste guli  rolleyes.gif

nu dar rytdienos palauksiu, o jie nepranesa issiuncia? kažkaip pirmą kartą iš jų užsakinėjau.
Atsakyti
Paštininkas ir man namo neša. Bet buvo kad pora savaičių neatnešė... Kad pasiskambinsi į paštą niekas per galvą neduos. Man kai neatnešė skambinau į tą parduotuvę iš kurios užsisakinėjau, tai pasakė kad pirmiausia teiraučiausi pašte. Taip ir buvo...
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 16, 16:57)
nu dar rytdienos palauksiu, o jie nepranesa issiuncia? kažkaip pirmą kartą iš jų užsakinėjau.

Nea, kad išsiunčia nepraneša...
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 06 16, 19:16)
Nea, kad išsiunčia nepraneša...

nu tada ryt kulniuosiu į paštą dar jei jau ryte neatneš g.gif
Atsakyti
akmeneliai.com atidare klaipedoje lygtai savaitgali savo nauja parduotuve, todel manau ir uzsitese issiuntimas smile.gif nes siaip jie visada kai sumoki ta pacia diena ir issiuncia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gibisiene @ 2009 06 17, 09:08)
akmeneliai.com atidare klaipedoje lygtai savaitgali savo nauja parduotuve

Tikrai? bigsmile.gif
Atsakyti