Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 22, 20:50)
as tavo vietoje nueiciau i "poniu laimes parduotuve" ir nupirkusi papigiai indisku rubu, tuos veidrodelius nuardyciau. Va ir turetum veidrodelius. As kazkada taip papigiai biseri nuo tokiu rubu nusiardydavau, kol dar jo nebuvo taip daug pardavime  rolleyes.gif
Papildyta:

Jei neklystu - tai tibeto sidabras yra gaminamas kinijoje, o bali - indijoje arba indonezijoje. Galvoju, kad cia tas pats metalu lidinys, tik skirtingai vadinamas. Kaip sako ta pati panele, tik kita suknele.
O internete radau, kad tibeto sidabras - tai taip vadinamas melchioras, ir neva siame lydynyje yra apie 20% sidabro, visa kita varis, ir dar kazkokie keli metalai...

Man irgi buvo dingtelejusi mintis isardyti veidrodelius is kokiu skareliu ar pan., bet nemanau, kad pigiai rasciau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2009 05 22, 18:06)
Nezinau kur toki klausima ikelti, tai dabar  teks prauzti per visas temas  doh.gif
Klausimas:

gal kas zino kur gauti mazuciu apvaliu veidrodeliu, kuriais indai puosia savo drabuzius? Gal kazkam teko matyti?  g.gif Tokie isiuti mazi veidrodeliai.
Nezinau kaip vadinas kitaip, gal yra koks spec. pavadinimas? O kur tokiu isvis rasti? Karta lygtais buvau macius uzienio parduotuvej ir pameciau kur  doh.gif
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus  lotuliukas.gif

Tiek to, jau pati radau, pasiknaisiojau po savo nuorodas biggrin.gif
Jei kam prireiks, kaip ir man, tai tu veidrodeliu galima nusipirkti is UK

SICIA
Atsakyti
sveikos, mergaites;)
ziurekite, pirma karta uzsisakinejau internetu is lelija.lt, bet niekur nerandu rekvizitu, kuriais reikia padaryti apmokejima pavedimu...o i el pasta nieko man neatsiunte...
Atsakyti
QUOTE(pitchy @ 2009 05 24, 17:54)
sveikos, mergaites;)
ziurekite, pirma karta uzsisakinejau internetu is lelija.lt, bet niekur nerandu rekvizitu, kuriais reikia padaryti apmokejima pavedimu...o i el pasta nieko man neatsiunte...

Tai atsiųs dar smile.gif Savaitgaliais gal rečiau tikrina el. paštą smile.gif
Atsakyti
Sveikuės 4u.gif
Mergaitės gal galit pasakyti kurioje internetinėje parduotuvėje yra aukso spalvos intarpų su kistalo akutėm.
Didelis dėkui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 27 gegužės 2009 - 19:12
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Gal zinot kur butu galima nusipirkti ausiniu auskaru kabliuku? Ir kiek mazdaug kainuoja? Baisiai reikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 27 gegužės 2009 - 22:16
QUOTE(frederica @ 2009 05 27, 19:50)
Sveikuės 4u.gif
Mergaitės  gal galit pasakyti kurioje internetinėje parduotuvėje yra aukso spalvos intarpų su kistalo akutėm.
Didelis dėkui.

As tokiu esu pirkus rankdarbiai.com , bet, kad ne itin jie isvaizdus - nuotraukoj grazesni nei realybej. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2009 05 27, 23:16)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif
Gal zinot kur butu galima nusipirkti ausiniu auskaru kabliuku? Ir kiek mazdaug kainuoja? Baisiai reikia  ax.gif

Va čia yra paauksoto sidabro
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(Cesi @ 2009 05 28, 14:27)
Va čia yra paauksoto sidabro
nuoroda

ne atidaro.
Idesiu kita adresa: http://www.akmenelia...119/Puslapis-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IwonaBogd: 28 gegužės 2009 - 14:49
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 05 28, 15:48)

kaip tik šitą ir norėjau įdėti ax.gif

Mergaitės gal žinot ar rankdarbiai.com galima užsisakyti ir atsiimti pačiai? Nes kažkaip neradai info apie tai pas juos puslapyje, bet radau, kad Vilnius. Gal Vilnietės žinot? Gal kuri pirko ir pati atsiėmėt prekes?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2009 05 27, 19:50)
Sveikuės 4u.gif
Mergaitės  gal galit pasakyti kurioje internetinėje parduotuvėje yra aukso spalvos intarpų su kistalo akutėm.
Didelis dėkui.

maciau yra daiwa.lt smile.gif
Papildyta:
jei neklystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cesi @ 2009 05 28, 18:22)
kaip tik šitą ir norėjau įdėti  ax.gif

Mergaitės gal žinot ar rankdarbiai.com galima užsisakyti ir atsiimti pačiai? Nes kažkaip neradai info apie tai pas juos puslapyje, bet radau, kad Vilnius. Gal Vilnietės žinot? Gal kuri pirko ir pati atsiėmėt prekes?

Galima atsiimti, Juozapaviciaus 11 mirksiukas.gif Tik reikia skambinti tartis, arba parasyti komentaruose, bet sunku juos ten rasti, mane pirma karta kai ejau pasitiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2009 05 28, 16:48)

Didelis ACIU 4u.gif
Atsakyti