QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 22, 20:50)
as tavo vietoje nueiciau i "poniu laimes parduotuve" ir nupirkusi papigiai indisku rubu, tuos veidrodelius nuardyciau. Va ir turetum veidrodelius. As kazkada taip papigiai biseri nuo tokiu rubu nusiardydavau, kol dar jo nebuvo taip daug pardavime
Papildyta:
Jei neklystu - tai tibeto sidabras yra gaminamas kinijoje, o bali - indijoje arba indonezijoje. Galvoju, kad cia tas pats metalu lidinys, tik skirtingai vadinamas. Kaip sako ta pati panele, tik kita suknele.
O internete radau, kad tibeto sidabras - tai taip vadinamas melchioras, ir neva siame lydynyje yra apie 20% sidabro, visa kita varis, ir dar kazkokie keli metalai...
Papildyta:
Jei neklystu - tai tibeto sidabras yra gaminamas kinijoje, o bali - indijoje arba indonezijoje. Galvoju, kad cia tas pats metalu lidinys, tik skirtingai vadinamas. Kaip sako ta pati panele, tik kita suknele.
O internete radau, kad tibeto sidabras - tai taip vadinamas melchioras, ir neva siame lydynyje yra apie 20% sidabro, visa kita varis, ir dar kazkokie keli metalai...
Man irgi buvo dingtelejusi mintis isardyti veidrodelius is kokiu skareliu ar pan., bet nemanau, kad pigiai rasciau
Papildyta:
QUOTE(Viola fiola @ 2009 05 22, 18:06)
Nezinau kur toki klausima ikelti, tai dabar teks prauzti per visas temas
Klausimas:
gal kas zino kur gauti mazuciu apvaliu veidrodeliu, kuriais indai puosia savo drabuzius? Gal kazkam teko matyti? Tokie isiuti mazi veidrodeliai.
Nezinau kaip vadinas kitaip, gal yra koks spec. pavadinimas? O kur tokiu isvis rasti? Karta lygtais buvau macius uzienio parduotuvej ir pameciau kur
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus
Klausimas:
gal kas zino kur gauti mazuciu apvaliu veidrodeliu, kuriais indai puosia savo drabuzius? Gal kazkam teko matyti? Tokie isiuti mazi veidrodeliai.
Nezinau kaip vadinas kitaip, gal yra koks spec. pavadinimas? O kur tokiu isvis rasti? Karta lygtais buvau macius uzienio parduotuvej ir pameciau kur
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus
Tiek to, jau pati radau, pasiknaisiojau po savo nuorodas
Jei kam prireiks, kaip ir man, tai tu veidrodeliu galima nusipirkti is UK
SICIA