Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 05 20, 21:34)
laba  vakara, galiu paklausinet kas  is sios svetaines uzsisakinejo karoliuku
http://www.karoliukai-akmeneliai.lt/

kaip jums ar nera jokiu nesklandumu. smile.gif

Bent aš, tai nesuprantu kaip su jais atsiskaityt g.gif O ir labai nemalonūs, į laiškus neatsakinėja.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 05 21, 18:22)
Bent aš, tai nesuprantu kaip su jais atsiskaityt g.gif  O ir labai nemalonūs, į laiškus neatsakinėja.

as nueinu i turgu tilzesjie ten penkt sest prekiauja ir nusiperku ko reikianes taip tai neuzsisakineju smile.gif is ju
Atsakyti
O mane perliukas kiek nuvyle, nes labai ilgai teko laukti laisko, uzsakiau ir apmokejau sestadieni, o mano laiska issiunte tik antradieni rolleyes.gif Prekes buvo tokios, kokios buvo parodytos nuotraukose, kaip ir viskas gerai.
Dar uzsakiau is lelijos, na prekes kaip ir nieko, poros karoliuku nedadejo, norejau susiskambinti su jais, pasikalbeti, tai apskritai jokiu kontaktu neradau g.gif , tik galimybe susirasyti su jais meilu.....na bet meilo del dvieju nedadetu karoliuku nerasiau, kaip nors isgyvensiu ir be ju.
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 21, 20:59)
O mane perliukas kiek nuvyle, nes labai ilgai teko laukti laisko, uzsakiau ir apmokejau sestadieni, o mano laiska issiunte tik antradieni  rolleyes.gif Prekes buvo tokios, kokios buvo parodytos nuotraukose, kaip ir viskas gerai.
Dar uzsakiau is lelijos, na prekes kaip ir nieko, poros karoliuku nedadejo, norejau susiskambinti su jais, pasikalbeti, tai apskritai jokiu kontaktu neradau  g.gif , tik galimybe susirasyti su jais meilu.....na bet meilo del dvieju nedadetu karoliuku nerasiau, kaip nors isgyvensiu ir be ju.

O as parasyciau. Tegul buna atidesni, arba tegul zino kad zmones tikrina kiek ir ko.
Man tai ir su perliuku ir su Lelija kolkas viskas gerai.
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 21, 20:59)
O mane perliukas kiek nuvyle, nes labai ilgai teko laukti laisko, uzsakiau ir apmokejau sestadieni, o mano laiska issiunte tik antradieni  rolleyes.gif Prekes buvo tokios, kokios buvo parodytos nuotraukose, kaip ir viskas gerai.
Dar uzsakiau is lelijos, na prekes kaip ir nieko, poros karoliuku nedadejo, norejau susiskambinti su jais, pasikalbeti, tai apskritai jokiu kontaktu neradau  g.gif , tik galimybe susirasyti su jais meilu.....na bet meilo del dvieju nedadetu karoliuku nerasiau, kaip nors isgyvensiu ir be ju.

Man ir is perliuko ir is lelijos siuntos eina kokias 4 d.d. Jeigu padarau pavedima koki sestadieni, ta pavedima jie mato tik pirmadieni, reiskia ir issiuncia tik pirmadieni, o kol tas siuntinukas nukeliaus iki Vilniaus... Pakolkas priekaistu siems imonems neturiu.
Atsakyti
Miargos, padariau atradimą!

Kažkada buvo tokia e-pardė "Karoliukai iš Čekijos", bet joje pirkt labai durna buvo - reikėjo e-paštu užsakinėt. Dabar jie atsinaujino (nežinau ar senei) ir sutvarkė pardavimo reikalą - nu koks pasirinkimas blink.gif Va čia.
Atsakyti
Gal kuri nors zinot, kur butu galima pragrezt skylute akmenuke? Turiu nefrito roze pakabuka, o skylute nedagrezta iki galo doh.gif pati nenoriu krapstyt, biojau, kad nenuluztu, visgi 5 dolerius mokejau g.gif Gal sakau kokioj juvelyrinej pragreztu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 05 22, 09:24)
Man ir is perliuko ir is lelijos siuntos eina kokias 4 d.d. Jeigu padarau pavedima koki sestadieni, ta pavedima jie mato tik pirmadieni, reiskia ir issiuncia tik pirmadieni, o kol tas siuntinukas nukeliaus iki Vilniaus... Pakolkas priekaistu siems imonems neturiu.

Angelina, padarius pavedima, jei is to paties banko i ta pati, tai nors ir sestadieni, jis yra matomas jau po pusvalandzio pinigu gavejui, tikrai nereikia laukti pirmadienio. Nes buvau prisijungusi ir maciau, kad pinigus man nurase sestadieni ne pirmadieni.
Nu gal tikrai reikejo parasyti i lelija g.gif , kai dar esu jauna nepatyrusi doh.gif nesusigalvojau, va norejau paskambinti, telefono neradau....na gal kita karta taip nebus? O gal ir pacio kito karto nebus, nes kitos parduotuves labiau patiks.
O kazin yra tokia parduotuve, kuri dirba ir siuncia prkes ir sestadieniais , gal kuri zinot?
Atsakyti
sveikutes, nezinojau net kur deti toki klausimuka, tai patalpinau ji cia biggrin.gif
gal kas nors galetu man papasakoti, kuo skiriasi bali metalas ir tibeto sidabras? ar cia vienas ir tas pats?
jei ne tai kuris geriau vertinamas? dekoju uz informacija is anksto mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Nezinau kur toki klausima ikelti, tai dabar teks prauzti per visas temas doh.gif
Klausimas:

gal kas zino kur gauti mazuciu apvaliu veidrodeliu, kuriais indai puosia savo drabuzius? Gal kazkam teko matyti? g.gif Tokie isiuti mazi veidrodeliai.
Nezinau kaip vadinas kitaip, gal yra koks spec. pavadinimas? O kur tokiu isvis rasti? Karta lygtais buvau macius uzienio parduotuvej ir pameciau kur doh.gif
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 05 22, 18:06)
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus  lotuliukas.gif

cia tai geras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2009 05 22, 18:06)
Nezinau kur toki klausima ikelti, tai dabar  teks prauzti per visas temas  doh.gif
Klausimas:

gal kas zino kur gauti mazuciu apvaliu veidrodeliu, kuriais indai puosia savo drabuzius? Gal kazkam teko matyti?  g.gif Tokie isiuti mazi veidrodeliai.
Nezinau kaip vadinas kitaip, gal yra koks spec. pavadinimas? O kur tokiu isvis rasti? Karta lygtais buvau macius uzienio parduotuvej ir pameciau kur  doh.gif
Nemanau, kad paimsiu veidrodi ir issikarpysiu skrituliukus  lotuliukas.gif

as tavo vietoje nueiciau i "poniu laimes parduotuve" ir nupirkusi papigiai indisku rubu, tuos veidrodelius nuardyciau. Va ir turetum veidrodelius. As kazkada taip papigiai biseri nuo tokiu rubu nusiardydavau, kol dar jo nebuvo taip daug pardavime rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 22, 17:47)
sveikutes, nezinojau net kur deti toki klausimuka, tai patalpinau ji cia biggrin.gif
gal kas nors galetu man papasakoti, kuo skiriasi bali metalas ir tibeto sidabras? ar cia vienas ir tas pats?
jei ne tai kuris geriau vertinamas? dekoju uz informacija is anksto mirksiukas.gif  4u.gif

Jei neklystu - tai tibeto sidabras yra gaminamas kinijoje, o bali - indijoje arba indonezijoje. Galvoju, kad cia tas pats metalu lidinys, tik skirtingai vadinamas. Kaip sako ta pati panele, tik kita suknele.
O internete radau, kad tibeto sidabras - tai taip vadinamas melchioras, ir neva siame lydynyje yra apie 20% sidabro, visa kita varis, ir dar kazkokie keli metalai...
Atsakyti