nezinau kodel pas jus pamelynuoja tie cesnakai, daugeli metu marinuoju , bet nesykio nesigavo melyni mano receptas butu toks:
1l vaisiu ar uogu acto( as dazniausiai darau is balto vyno acto,arba is obuoliu acto) 1 saukstas druskos 400gr. virinto 65-70C vandens tiesiog kai uzverda, isjungiu ir 5 min. pastovi tas vanduo. Nuvalytus cesnakus uzplikyti trim min. verdanciu vandeniu, vandeni nupilti sudeti i stiklainius, uzpilti marinatu,pridengti dangteliais ir sudeti i 65-70C temperaturos vandeni ir: 0,5 stiklainius -kaitinti 5min
1l stiklaini -8 min(skaiciuojant laika nuo uzvirimo)
tik neperkaitinkite nes tada cesnakai bus minksti, pagal si recepta gausis astrus, jeigu norite kad maziau jaustusi actas , tiesiog proporcingai mazinti acta, ir didinti vandeni.pas mane visada gaunasi balti ir grazus.Sekmes ir SKANAUS