Turiu klausimą ar esate kuri raugusi česnakus su obuolių sultimis?
Pasidalinkite patirtimi,aš turiu receptuką iš šio forumo,bet neesu bandžiusi.
Gal kuri nors rauginote?
QUOTE(regna @ 2011 08 27, 09:13)
Turiu klausimą ar esate kuri raugusi česnakus su obuolių sultimis?
Pasidalinkite patirtimi,aš turiu receptuką iš šio forumo,bet neesu bandžiusi.
Gal kuri nors rauginote?
Pasidalinkite patirtimi,aš turiu receptuką iš šio forumo,bet neesu bandžiusi.
Gal kuri nors rauginote?
Sudomintu ir mane,skamba gal ir nieko,rasykit seimininkes
Sveikos,
ateinu su marinuotų česnakų receptėliu
reikės:
1kg.česnakų,
1a.š.cukraus,
1litro vandens,
2vnt.griežinėlių burokėlių,
Marinatui:
1litro vandens,
1v.š.druskos,
1v.š cukraus,
2vnt,lauralapių,
5vnt.gvaizdikėlių.
100ml.baltojo vyno acto
Kaip paruošiama:
Nulupkite česnakų viršutinius lukštus,neišsklaidydama jų skiltelėmis tris paras mirkykite šaltame vandenyje su cukrumi.
Paruoškite marinatą:
Sudėkite į vandenį lauralapius,pipirus,gvaizdikėlius,šmaišykite cukrų,druską,užvirinkite ir po trijų min.nukaiskite.
Sudėkite česnakus į stiklainius,pridėkite burokėlių ir užpilkite karštu marnatu.
Po12val.uždenkite dangteliu 10dienų laikykite kambario temperatūroje.
Marinuoti česnakai dažniausiai patiekiami kaip atskira garnyrui.
ateinu su marinuotų česnakų receptėliu
reikės:
1kg.česnakų,
1a.š.cukraus,
1litro vandens,
2vnt.griežinėlių burokėlių,
Marinatui:
1litro vandens,
1v.š.druskos,
1v.š cukraus,
2vnt,lauralapių,
5vnt.gvaizdikėlių.
100ml.baltojo vyno acto
Kaip paruošiama:
Nulupkite česnakų viršutinius lukštus,neišsklaidydama jų skiltelėmis tris paras mirkykite šaltame vandenyje su cukrumi.
Paruoškite marinatą:
Sudėkite į vandenį lauralapius,pipirus,gvaizdikėlius,šmaišykite cukrų,druską,užvirinkite ir po trijų min.nukaiskite.
Sudėkite česnakus į stiklainius,pridėkite burokėlių ir užpilkite karštu marnatu.
Po12val.uždenkite dangteliu 10dienų laikykite kambario temperatūroje.
Marinuoti česnakai dažniausiai patiekiami kaip atskira garnyrui.
Sveikutės. Keliu temą į viršų. ir užversiu klausimais. Daug receptukų paskaičiau, bet atsiliepimų neužtikau. Ar nedarėt, ar neskanu?? Kokius marinavot? Vasarinius, žieminius? Auginu sau ir parduot lieka, tai norėčiau receptėlio pamarinavimui, žaliavos užtenka. Aš pati bandžiau marinuot žiedstiebius agurkų marinatu. Išėjo valgomi, bet per vėlai sugalvojau skint tai sumedėję jau buvo. Taigi Gal pasidalinsit patirtim.