QUOTE(claudet @ 2010 07 29, 12:22)
Sveikos as irgi nesuprantu su abiejais niestumais nieko nebuvo, jokiu net paruosiamuju saremiu, tik vandenys nubegdavo, o dabar pries 9 d pradejo rodytis po kelis kart per diena rudos isskyros , vakar isvis rudos isskyros kaip su drebuciais, bet ne daug, nuvaziavau i ligonine, pasake kad kamstis eina su leliuku tvarkoj viskas, paziurejo gimda per 1 cm atsiverus, vakare po jos apziuros paruosiamieji saremia buvo kokias 4 val, nakti gerai miegojau nieko, beje man 37 sav, ir lelius jau sveria 3447
, kazi kada man cia ruostis, jai laiku gimdyciau tai kiek jis dar priaugtu
Mano labai panaši situacija: su pirmu gimdymu vandenys nubego, tad jokio kamščio nebuvo, o dabar beveik 37 savaičių, po gydytojo apžiūros paaiškėjo, kad kaklelis prasivėręs 4cm ir pradėjo tą pačią dieną tepti rusvomis išskyromis, kaip seno kraujo. Kitą dieną taip pat terliojo, o po to ir toks gumulėlis tų išskyrų pasirodė. Po jo išskyros ėmė šviesėti ir dabar vėl normalios. Tą vakarą po apžiūros ir strėnas skaudėjo, ir sąrėmiai paruošiamieji buvo. Dabar viskas ramu, o praėjo beveik 5 paros, tad net nežinau, ko ir kada tikėtis