Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

QUOTE(Kenzo @ 2009 10 18, 12:51)
man irgi idomu kokios spalvos jos turi but g.gif  bet cia turbut skirtingai, pas mane jos kartais vos vos gelsvos  ir randu ant iklotuko gumuliuko kaip gumos tokios, tai manau kad cia gleiviu kamstis tik kazin ne per anksti dar? g.gif
Matau VidaS kad mum panasiai laiko yra smile.gif

Vat toks dalykas, man jau irgi tesiasi, ir jau tikrai pora savaiciu. O as vis laukiu kazkokiu rimtesniu gleiviu. Tai gal irgi kamstis po truputi iseidineja. Bet, kad vaikutis matyt dar nenori gimti, nes visai jokios veiklos.
Atsakyti
QUOTE(K@mylyte @ 2010 07 11, 11:11)
Vat toks dalykas, man jau irgi tesiasi, ir jau tikrai pora savaiciu. O as vis laukiu kazkokiu rimtesniu gleiviu. Tai gal irgi kamstis po truputi iseidineja. Bet, kad vaikutis matyt dar nenori gimti, nes visai jokios veiklos.

Kamstis po biski neiseidineja, tikrai suprasi kada tai nutiks, nes cia mazdaug tas pats kas apsisius....tau tikriausiai tiesiog kazkokios isskyros rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
man pries sav. buvo pasirode rausvu isskyru, siandien vel pasirode, ar tai reiskia kad tas kamstis iseidineja? doh.gif
Man dar visas menuo, ar ne per anksti? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos as irgi nesuprantu su abiejais niestumais nieko nebuvo, jokiu net paruosiamuju saremiu, tik vandenys nubegdavo, o dabar pries 9 d pradejo rodytis po kelis kart per diena rudos isskyros , vakar isvis rudos isskyros kaip su drebuciais, bet ne daug, nuvaziavau i ligonine, pasake kad kamstis eina su leliuku tvarkoj viskas, paziurejo gimda per 1 cm atsiverus, vakare po jos apziuros paruosiamieji saremia buvo kokias 4 val, nakti gerai miegojau nieko, beje man 37 sav, ir lelius jau sveria 3447 doh.gif , kazi kada man cia ruostis, jai laiku gimdyciau tai kiek jis dar priaugtu verysad.gif
Atsakyti
Man gleivių kamštis pirmą gimdymą pasišalino jau kai prasidėjo sąremiai. Tokios gleivės, lyg ir su seno kraujo priemaišomis. Šį nėštumą kažkaip ir nesitikiu, kad bus kitaip.
Atsakyti
Pirma karta tai gimdymo diena lyg nubego drumstas rozinis skystis, kai nuvaziavom ligoninen, tai patvirtino kad cia tas kamstis pasisalino.Kaklelis atsiveres 4cm.todel is lionines jau nebepaleido.
Si karta 32sa.isejo kazkoks kraujo kresulys, pora dienu po to vis patepliojo.Galvojau cia jau bus...bet sake viskas gerai, prasiverimo nera.Poryt pas savo gine eisiu.Kai paskutini karta ziurejo, tai sake isoriskas yra prasiveres, tik vidines ziotys dar uzdaros.Tikiuos kad ir neprasivers dar bent kelias savaiteles.
Kai paskaitinejau temele, tai isvis issigandau, kad galejo kamstis iseiti...tokie karsciai buvo, taip sunku buvo...dazniausiai tokiu metu ir buna prieslaikiniai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(claudet @ 2010 07 29, 12:22)
Sveikos as irgi nesuprantu su abiejais niestumais nieko nebuvo, jokiu net paruosiamuju saremiu, tik vandenys nubegdavo, o dabar pries 9 d pradejo rodytis po kelis kart per diena rudos isskyros , vakar isvis rudos isskyros kaip su drebuciais, bet ne daug, nuvaziavau i ligonine, pasake kad kamstis eina su leliuku tvarkoj viskas, paziurejo gimda per 1 cm atsiverus, vakare po jos apziuros paruosiamieji saremia buvo kokias 4 val, nakti gerai miegojau nieko, beje man 37 sav, ir lelius jau sveria 3447  doh.gif , kazi kada man cia ruostis, jai laiku gimdyciau tai kiek jis dar priaugtu verysad.gif

Mano labai panaši situacija: su pirmu gimdymu vandenys nubego, tad jokio kamščio nebuvo, o dabar beveik 37 savaičių, po gydytojo apžiūros paaiškėjo, kad kaklelis prasivėręs 4cm ir pradėjo tą pačią dieną tepti rusvomis išskyromis, kaip seno kraujo. Kitą dieną taip pat terliojo, o po to ir toks gumulėlis tų išskyrų pasirodė. Po jo išskyros ėmė šviesėti ir dabar vėl normalios. Tą vakarą po apžiūros ir strėnas skaudėjo, ir sąrėmiai paruošiamieji buvo. Dabar viskas ramu, o praėjo beveik 5 paros, tad net nežinau, ko ir kada tikėtis g.gif
Atsakyti
Laba, noreciau pasiteirauti, ir suzinoti kas kaip vyksta, su tuo kamsciu. Nes man kokias 4dienas tepe tokiom tampriom balksvom isskyrom, ir po ju vakar vakare isbego tuolete tokios sviesiai rausvos isskyros su gumuliukais... o siandien ryte tokios zalsvos, paleido viduriukus ryte, ir kokia savaite skauda sona. gal galetumet kuri pasakyt kas tai yra ? ax.gif Man dabar eina 39 savaite. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramiinta 123 @ 2014 03 13, 15:39)
Laba, noreciau pasiteirauti, ir suzinoti kas kaip vyksta, su tuo kamsciu. Nes man kokias 4dienas tepe tokiom tampriom balksvom isskyrom, ir po ju vakar vakare isbego tuolete tokios sviesiai rausvos isskyros su gumuliukais... o siandien ryte tokios zalsvos, paleido viduriukus ryte, ir kokia savaite skauda sona. gal galetumet kuri pasakyt kas tai yra ? ax.gif Man dabar eina 39 savaite. nestuke.gif

kaip matau po poros dienu ir pagimdete thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2014 03 27, 15:02)
kaip matau po poros dienu ir pagimdete  thumbup.gif

Kažin, turbūt iš anksto įsirašiusi į profilį buvo, kadangi paskutinį kartą prisijungusi forume narė buvo 03.17 d. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, man sianidena pirma diena kaip prasidejo gleiviu kamstis, kada galiu tiketis gimdyti, man 39 sav. smile.gif)
Atsakyti
Pamenu, kad nuo gleivių kamščio pasirodymo pagimdžiau po dviejų dienų. Kad šalinasi kamštis nekilo nė abejonių (iš pradžių galvojau, kad nesuprasiu kada pradės eit). Išskyrų buvo nemažai ir su kraujo priemaišomis. Atrodydavo, kad jau viskas išėjo, o po kelių valandų vėl pliūpsnis. Taip tas dvi paras o truputį ir šalinosi.
Atsakyti