Įkraunama...
Įkraunama...

Gleivių kamštis

QUOTE(Kenzo @ 2009 10 18, 13:51)
man irgi idomu kokios spalvos jos turi but g.gif  bet cia turbut skirtingai, pas mane jos kartais vos vos gelsvos  ir randu ant iklotuko gumuliuko kaip gumos tokios, tai manau kad cia gleiviu kamstis tik kazin ne per anksti dar? g.gif
Matau VidaS kad mum panasiai laiko yra smile.gif

Va va kad viskas panasu lotuliukas.gif
Is tavo aprasymo lygiai tas pats ir man ... tai gal tada viskas norma (juk sakoma, kad buna yvairiausiu), nesinori man tiketi, kad kamstis, anksti juk dar ...buvau ketvirtadieni pas gine .. nieko man nesake, kad butu kazkas blogai ... tiktai zvakuciu israse, nes uzdegimas ... naudoju dabar jas ...
Tikekimes, kad viskas ok smile.gif
Atsakyti
man tai dar neina joks gleiviu kamstis, kazkaip ir laukiu ir tuo paciu neramu, nes reikia sia savaite egzus issilaikyt doh.gif
bet dar man ankstoka, tai labai nepergyvenu, juk cia viskas gali ivykti labai greitai ax.gif
Atsakyti
jei prades eiti kamstis, tai tikrai suprasit mirksiukas.gif nes konsistencija drebuciu tokiu buna, ir nemazas kiekis... pas per pirmaji nestuma visa savaite dar ilgiau tas kamsti salinosi doh.gif taip kad jo tikrai nemazai ax.gif gali buti su krauju, ypac po gyd. apziuros blink.gif
Atsakyti
sveikos paneles man tas kamstis (kiek as suprantu ten jis buvo) pasisalimo sekmadienio nakti. bet labai keista man kad pas mane nelabai jau tu gleiviu ten buvo. daugiau toks kaip iskyros su krauju (ruzavos tokios). daugiau jokiu pokyciu nejauciu, siandien einu pas akusere pasitikrinti. man pirmas nestumas labai nerimauju kad butu viskas gerai bet as pati jauciuosi puikiai ir jauciu lelytes judesius, gal pati prisigalvoju nesamoniu visokiu.
siaip iki termino dar 10 dienu. bet visi sako kad galiu pagimdyti bet kada. tai galvoju kad tik greiciau nes dabar ta nezinomybe kas bus toliau mane kankina. doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivadavija @ 2009 10 19, 07:06)
sveikos paneles man tas kamstis (kiek as suprantu ten jis buvo) pasisalimo sekmadienio nakti. bet labai keista man kad pas mane nelabai jau tu gleiviu ten buvo. daugiau toks kaip iskyros su krauju (ruzavos tokios). daugiau jokiu pokyciu nejauciu, siandien einu pas akusere pasitikrinti. man pirmas nestumas labai nerimauju kad butu viskas gerai bet as pati jauciuosi puikiai ir jauciu lelytes judesius, gal pati prisigalvoju nesamoniu visokiu.
siaip iki termino dar 10 dienu. bet visi sako kad galiu pagimdyti bet kada. tai galvoju kad tik greiciau nes dabar ta nezinomybe kas bus toliau mane kankina. doh.gif  smile.gif

viskas su tavim gerai, nera ko nerimauti mirksiukas.gif gali buti kad greit gimdysi arba dar tu gleiviu sulauksi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenzo @ 2009 10 18, 13:51)
man irgi idomu kokios spalvos jos turi but g.gif  bet cia turbut skirtingai, pas mane jos kartais vos vos gelsvos  ir randu ant iklotuko gumuliuko kaip gumos tokios, tai manau kad cia gleiviu kamstis tik kazin ne per anksti dar? g.gif
Matau VidaS kad mum panasiai laiko yra smile.gif

laba diena smile.gif
man taip pat yra smile.gif gleives salinasi ir randu tu gumuliuku sviesiai gelsvu, bet pas mane jau senokai taip vyksta g.gif
Atsakyti
Man gleivių kamštis pasišalino penktadienį iš ryto, tačiau pirmadienį gimdymas dar neprasidėjo, taigi skatino ir tą pačią dieną jau turėjau mergytę. Tačiau šiaip gydytojai sako, kad po gleivių kamščio išėjimo gimdymas prasideda per 3 paras.
Atsakyti
kad kiek pamenu,pas mane buvo toks didelis kraujo kresulys pries pat gimdyma.
Atsakyti
sveikos, o man gleiviu kamstis isejo per gydytojo apziura ir tai buvo 35 nestumo savaite, gimdos kaklelis taip pat prasipletes iki 2cm, ir sutrumpejes iki 1 cm. db man 39 savaites ir 6 dienos, o gimdymas dar neprasidejes. tai va menesi laiko parvaiksciojau su prasipletusiu ir sutrumpejusiu gimdos kakleliu, o gimdymas dar vis neprasideda, pirmadieni kaip ir terminas turetu buti, bet jauciu kad dar pavaiksciosiu ir ilgiau.
Atsakyti
QUOTE(original @ 2009 11 07, 19:26)
sveikos, o man gleiviu kamstis isejo per gydytojo apziura ir tai buvo 35 nestumo savaite, gimdos kaklelis taip pat prasipletes iki 2cm, ir sutrumpejes iki 1 cm. db man 39 savaites ir 6 dienos, o gimdymas dar neprasidejes. tai va menesi laiko parvaiksciojau su prasipletusiu ir sutrumpejusiu gimdos kakleliu, o gimdymas dar vis neprasideda, pirmadieni kaip ir terminas turetu buti, bet jauciu kad dar pavaiksciosiu ir ilgiau.

O kaip suprast kad gimdai? man pilva ir dabar paskauda ir buna, kad sudiegia stipriai, o jei to kamscio nebus, o kai mama gimde sake kad nebego jai jokie vandenys, tai kaip suprast, jei kamscio ir vandenu nebus? 4u.gif
Atsakyti
gal kas daugiau papasakos? 4u.gif
Atsakyti
man tas kamstis pasisalino ryte o vakare jau gimdykloj gulejau biggrin.gif
Atsakyti