sveikos
ar gleiviu kamstis gali po truputi iseidyneti?
nes man kazkokios kitokios isskyros pasidare, geltonos spalvos.
labukas
o man jau kamstis isejes pusantros sav ir nieko daugiau nevyksta
gyditoja sake, kad teoriskai kai kamstis iseina moteris turetu pradet gimdyti per 3paras, bet praktiskai buna kad net 2sav dar nesioja kudiki jei taip tai treciad jau tureciau supuoti savo skruzdelyte bet cia dar neaisku...
beto man nuo pienliges zvakuciu vistiek israse ir poveikis ju super , visa nestuma kankinausi, o db kaip ir praejo
o man jau kamstis isejes pusantros sav ir nieko daugiau nevyksta
gyditoja sake, kad teoriskai kai kamstis iseina moteris turetu pradet gimdyti per 3paras, bet praktiskai buna kad net 2sav dar nesioja kudiki jei taip tai treciad jau tureciau supuoti savo skruzdelyte bet cia dar neaisku...
beto man nuo pienliges zvakuciu vistiek israse ir poveikis ju super , visa nestuma kankinausi, o db kaip ir praejo
Man uzvakar ir vakar p otruputeli kamstis iseidinejo..vakarais kankino paruosiamiji saremiai. Greiciausiai jau susitiksiu su lelia siandien
Man vakar išėjo, bet ti kiek žinau po kamščio prasiveria gimdos kaklelis ir dar sutumpėja...
Betaš maždaug 24-25 dienomis turėčiau gimdyt jeigu per 3 paras
Betaš maždaug 24-25 dienomis turėčiau gimdyt jeigu per 3 paras
O man nebuvo jokio kamscio, ir vandenys nenutekejo.. tiesiog pajutau saremius, nuejau i dusa- maniau po karstu vandeniu pastovejus praeis ir tai tebus buve tik paruosiamieji- bet neee..... vakare murzyla jau ant ranku turejau.
QUOTE(pievu-gele @ 2009 06 15, 14:02)
Kai iseina gleiviu kamstis, vienintelis dalykas ko negalima tai jau myletis su vyru. O siaip tai lauk tikruju saremiu arba kol nubegs vandenys
o man gydytoja sake, kad kaip tik rekomenduotina..
beje, be kraujo kamstis man pradejo eiti pries 2 savaites (NUO 37), taciau paskutines 5 dienas, jis eina su kraujuku, na tas rudas/rusvas kamstis, konsistencija kaip kiausinio baltymas, tik su spalva. Gyd sake, kad jau turejau but pagimdziusi, bet labai jau viskas letai vyksta (kaklelis 2 cm prasiveres).
Pauosiamieji 37 savaiciu buvo ne tik skausmingi, bet ir reguliarus kas 5 minutes (para laiko), taciau tada nepagimdziau. Dabar vis uzeina jie.Vandenu per mazai, todel dienos stacionare mane kasdien stebi, matuoja maziukes sirdeles tonus.
Klausimas: ir po galais, kada gimdysiu? ryt 39 savaites...
as ir galvoju kad man tas gleiviu kamstis net neiseis, nes su pirmu tai tikrai nebuvo
man gal 41sav gyd apziurinedama ten kazka tokio padare kad gryzus namo tapaty vakara ant iklotuko radau ta keista kamsti na jis toks kaip guminis na vien zo keistas
man gine pasake, kad pries 3 dienas pasirodo kamstis, bet kitos raso , kad kamstis 2 sav eina ir nieko
Pirma kart gimdant gleiviu kamstis isejo 8h pries gimdyma.O dabar kelios dienos eina po truputi ,po mazai.Bet gimdymo pozymiu dar nera.
QUOTE(VidaS @ 2009 10 17, 20:33)
Sveiki,
Dabar skaitau sia tema ir pagalvojau, kad gal pas mane irgi gleiviu kamstis salinasi .... siandien atsirado keistos isskyros tasios ir labai tirstos, bet jos be kraujo priemaisu jokiu ... ar jos buna bespalves (arba siek tiek gelsvos)?
Dabar skaitau sia tema ir pagalvojau, kad gal pas mane irgi gleiviu kamstis salinasi .... siandien atsirado keistos isskyros tasios ir labai tirstos, bet jos be kraujo priemaisu jokiu ... ar jos buna bespalves (arba siek tiek gelsvos)?
man irgi idomu kokios spalvos jos turi but bet cia turbut skirtingai, pas mane jos kartais vos vos gelsvos ir randu ant iklotuko gumuliuko kaip gumos tokios, tai manau kad cia gleiviu kamstis tik kazin ne per anksti dar?
Matau VidaS kad mum panasiai laiko yra