Sveikos.Man siandien pasišalino gleivių kamštis.Ar tai reiškia,kad greitai pradesiu gimdyti?Nes siaip iki termino dar savaitele liko...
Labas, turetum per kokias 3 d panasiai , na artimiausiu metu, o kaip jauties?
QUOTE(Samarija @ 2009 04 12, 16:29)
Sveikos.Man siandien pasišalino gleivių kamštis.Ar tai reiškia,kad greitai pradesiu gimdyti?Nes siaip iki termino dar savaitele liko...
Siaip knygelese raso, kad gleiviu kamsis pasisalina savaite/dvi pries tikruosius saremius arba ka tik jiems prasidejus. Tai labai individualu, taciau faktas vienas - Tavo gimdos kaklelis jau sutrumpejo ir prasivere
QUOTE(saulyte:) @ 2009 04 12, 20:04)
Labas, turetum per kokias 3 d panasiai , na artimiausiu metu, o kaip jauties?
Mano mama sake po pusvalandzio po to isvaziavo i ligonine Na o jauciuosi tai iprastai.As rami,laukiu kada greiciau.O va vyras tai labiau uz mane pergyvena,vis klausineja kaip jauciuosi
Papildyta:
QUOTE(claudija @ 2009 04 13, 12:35)
Siaip knygelese raso, kad gleiviu kamsis pasisalina savaite/dvi pries tikruosius saremius arba ka tik jiems prasidejus. Tai labai individualu, taciau faktas vienas - Tavo gimdos kaklelis jau sutrumpejo ir prasivere
Ketvirtadieni pas gydytoja,kazin ar islauksiu
Papildyta:
Beje dar paklausti norejau.Naudojau zvakutes nuo pienliges,dar 3 liko,bet kai pasisalino gleiviu kamstis nebezinau,ar begalima jas naudoti?
man tas gleiviu kamstis salinosi beveik 2 savaites...vis ejo ie ejo tirstos gleives kartias su siuleliu kraujo..
O as jauciu, kad kelias dienas pernesiosiu Nes nei kamstis nelenda, nei vandenys bega, nei kaklelis veriasi...
QUOTE(Clotilde @ 2009 04 14, 17:12)
O as jauciu, kad kelias dienas pernesiosiu Nes nei kamstis nelenda, nei vandenys bega, nei kaklelis veriasi...
nepergyvenk, gal netiksliai paskaiciavo data man sake kad tureciau gimdyti geguzes 9 o pagimdziau tik 17d. ir nebuvo ne kiek pernesiota
QUOTE(Samarija @ 2009 04 13, 16:17)
Beje dar paklausti norejau.Naudojau zvakutes nuo pienliges,dar 3 liko,bet kai pasisalino gleiviu kamstis nebezinau,ar begalima jas naudoti?
Reiktų pasiklaust gydytojo, bet šiaip kai pasišalina kamštis reikia atsargiai su higienos ir kitokioms priemonėmis, nes viena iš to kamščio funkcijų yra saugojimas nuo įvairiausių infekcijų.
man gleiviu kamstis issove kai jau buvau ligonineje
QUOTE(Samarija @ 2009 04 12, 16:29)
man pasišalino savaitę prieš gimgymą/
O žvakučių patarčiau nebenaudot