o gal galit parasyt gera gydytoja kuris atlieka implantologija?
Sveikos mamytes,skubiai reikia surasti vaiku stomatologa.Esam is Kretingos,bet nemanau,kad pas mus galima rasti vaikui stomatologa Tai ieskome Klaipedoje.Labai prasau geru rekomendaciju ,tu mamyciu, kurios gyde savo vaikeliu dantukus.Is anksto dekoju.Ir butu gerai,kad mazdaug apie kainas parasytumete.
QUOTE(gieruze @ 2006 08 30, 00:37)
Susidomejau " Nefrida" . GAl kas turi atsiliepimu apie odontologus Remigiju ir Roberta Ciuteikius?
nieko gero apie juos negaleciau pasakyti db kaip tik ieskausi gero odontologo
Na, o as noreciau perspeti, kad pas "Nefridos" stomatologus geriau neiti. Su Remigijum ir Roberta Ciuteikiais susidurus nesu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu. O bet vat su Sarune Gudonyte teko pabendraut ir toli grazu nepasakyciau, kad ji perspektyvi gydytoja. Na, cia ilga istorija...Trumpai: turejau dideliu problemu su dantenom, buvau paskendus tokiuose skausmuose, kad uj jei nebuciau nuejus kitur, nezinau kaip man butu baigesi... Ir svarbiausia, kad pas ja su savo problema buvau 2 kartus ir nei viena karta nesieme jokiu rimtesniu priemoniu. Vos "nenugyde i lankas". Oi, kaip as tada isiutus buvau. Negaliu suprast, kaip galima dirbti toki darba tiek daug ko nezinant ir neismanant
Gal kas zinot kur dirba Dalia Protopaite ir jos sesuo?Ji dirbo Sviesmedoj, isejo ir sesele nesako kur.Kas del briketu konsultuoja, gal kas zinot?
KUR klaipedoje daro panoramine nuotrauka? Skubiai reikia
[quote=Jolike,2008 01 24, 10:51]
Na, jei dar ne per vėlu, tai panoraminę nuotrauką aš dariausi Šaulių gatvėj - 19(netoli koncertų salės).
Na, jei dar ne per vėlu, tai panoraminę nuotrauką aš dariausi Šaulių gatvėj - 19(netoli koncertų salės).
QUOTE(daisy111 @ 2008 01 12, 01:16)
Na, o as noreciau perspeti, kad pas "Nefridos" stomatologus geriau neiti. Su Remigijum ir Roberta Ciuteikiais susidurus nesu, bet girdejau nekokiu atsiliepimu. O bet vat su Sarune Gudonyte teko pabendraut ir toli grazu nepasakyciau, kad ji perspektyvi gydytoja. Na, cia ilga istorija...Trumpai: turejau dideliu problemu su dantenom, buvau paskendus tokiuose skausmuose, kad uj jei nebuciau nuejus kitur, nezinau kaip man butu baigesi... Ir svarbiausia, kad pas ja su savo problema buvau 2 kartus ir nei viena karta nesieme jokiu rimtesniu priemoniu. Vos "nenugyde i lankas". Oi, kaip as tada isiutus buvau. Negaliu suprast, kaip galima dirbti toki darba tiek daug ko nezinant ir neismanant
Aš pas Čiuteikį lankiausi, tai man patiko ir dantukus, kur sutvarkė jau laaabai ilgai laiko. Dar viena super gydytoja - Malanjinienė, savo kabineta turi sausio gatvėj, ir "Žavesy" dar Fokina dirba irgi super.
QUOTE(daisy111 @ 2008 01 12, 01:16)
Aš taip pat esu buvus pas Čiuteikį vieną sykį, tai rimtų problemų neturėjau, tai nieko toks gydytojas, gerai tada sutvarke dantis. Bet dabar tai abejoju ar pas jį eisiu
Papildyta:
gal žinot gerą stomotologą vigio ar laukininkų gatvėje?
labai gerai stomotologe Sigita Kedyte,paniskai bijojau stomotologu,bet drauges rekomenduota nuejau pas Sigita ir iki siol esu istikima jau net manasis be galo bijo tu stomotologu,bet pas ja jam taip pat labiausiai patiko is visu kiek yra teke lankytis
QUOTE(*egzotika* @ 2008 03 13, 17:23)
labai gerai stomotologe Sigita Kedyte,paniskai bijojau stomotologu,bet drauges rekomenduota nuejau pas Sigita ir iki siol esu istikima jau net manasis be galo bijo tu stomotologu,bet pas ja jam taip pat labiausiai patiko is visu kiek yra teke lankytis
O kur ji dirba? Koks adresas?