O gal galit kontaktus Liudvinos Misenkienes parašyt?
Sveiki,
Gal zinote Klaipedoje gera ortodonta? Aciu uz informacija.
Aš lankausi Medikanoje pas Fedorčiuk - super.... Jauna, bet užtai labai atskingai žiūri į kiekviena problema, neskuba ir padaro gerai. Beto jei kas ir atsitiktu tai duoda metams garantiją.
Ten pat viena odontologe taisė, bet blogai padarė(daber į pensiją išėjo), tai nuėjau pas Fedorčiuk ir ji labai gerai sutvrkė ir mokėjau tik už nuskausminimą, nes dar garantija tam dančiui buvo.
Esu labai patenkinta
Ten pat viena odontologe taisė, bet blogai padarė(daber į pensiją išėjo), tai nuėjau pas Fedorčiuk ir ji labai gerai sutvrkė ir mokėjau tik už nuskausminimą, nes dar garantija tam dančiui buvo.
Esu labai patenkinta
Gera odontologė Gintarė dirba Galinio pylimo g.
Tik nebeturiu telefono Nr.
Gal kas zinote, parasykite.
Tik nebeturiu telefono Nr.
Gal kas zinote, parasykite.
QUOTE(wow @ 2007 04 03, 22:44)
o gal zinot gar klaipedos kas daro estetini plombavima, vis galvoju ar i vilniu trenktis, o gal ir pas mus cia yra geru gydytoju kas daro estetini
yra, yra !!
www.estetdens.lt - estetinės odontologijos klinika Klaipėdoje. Adresas: Galinio pylimo gatvė 5-12.
Odontologė tikrai labai miela ir maloni. Beto - Lietuvos estetinio plombavimo konkurso prizininkė
Praeitą savaitę pas ją buvau pokalbiui, tai labai gerą ir draugišką įspūdį paliko
Taip pat mano pažįstama tvarkėsi pas ją dantukus ir rezultatu liko labai patenkinta
Tikrai rekomenduoju šią odontologę
QUOTE(Liz @ 2007 05 14, 18:19)
yra, yra !!
www.estetdens.lt - estetinės odontologijos klinika Klaipėdoje. Adresas: Galinio pylimo gatvė 5-12.
Odontologė tikrai labai miela ir maloni. Beto - Lietuvos estetinio plombavimo konkurso prizininkė
Praeitą savaitę pas ją buvau pokalbiui, tai labai gerą ir draugišką įspūdį paliko
Taip pat mano pažįstama tvarkėsi pas ją dantukus ir rezultatu liko labai patenkinta
o tu jau buvai pas ja tvarkytis dantuku? gal turi foto PO ?
gal kas lankėtės Norinkevičienės klinikoje, Mažoji Smilties g. 2?
Gan neblogas stomotologas Nerijus Neverdauskas.JIs turi nuosavą stomotologijos kabinetą Miško poliklinikoje, kuri randasi Kretingos g-vėje.Stomotologas tikrai neblogas, tik nelabai jau neatverk paslaptį apie savo finansinę padėtį, nes nuo turtuolių pinigėlius lupa.Šiaip sukalbamas, draugiškas ir geras stomotologas.
Čia visi rašot, kaip patys dantis taisotės O gal kas galit parekomenduot vaikų odontologą? Labai reikia pieninius dantukus taisyt.
jau lankausi Petrikienės klinikoje "Estetdens", tik ne pas pačią Petrikienę, o kitą ten dirbantį odontologą Leičinską( nes pas ją eilės lapkričiui, o man reikia skubiai) - bliamba, bijau truputį - vaikinas jaunas, kaži, kaip jis man sutvarkys - visgi nulūžęs priekinis dantis...praeitą savaitę kanalus išvalė ir vaistų uždėjo, ryt eisiu ant naujo dantuko "primatavimo". gal kas lankėtės pas jį, nuraminkit mane
Pora kartu taisiausi Reikjaviko gatvej pas stomatologe Egle. Nezinau, ar cia susije, bet kai nuvale man apnasas (mechaniniu budu), tai dantys per 3 menesius apaugo apnasom ir akmenim taip, kaip dar nebuvo gyvenime. Kai nuejau kita karta, net pati stebejosi. Mano nuomone, pernelyg nuvare emali, dantys nebuvo tokie slidus, kaip normaliai kad buna po valymo, bet visur kaip "pasiausti".
Vel buvau pas ja, sudejo 5 plombas.Jau praejo 2 savaites, bet negaliu nieko kietesnio kramtyt, atrodo, kad akmenis kramtyciau, kazkur blogai tos plombos remiasi ir skauda.
Liepe is karto po plombavimo pasirasyti lapuka, kad pretenziju neturiu. Ka ji cia man blogai padare ir ka toliau daryt, nes negaliu normaliai valgyt? Patarkit, kas susidure su tokia situacija, ar man cia perplombuot tuos dantis ar ka daryt?
Vel buvau pas ja, sudejo 5 plombas.Jau praejo 2 savaites, bet negaliu nieko kietesnio kramtyt, atrodo, kad akmenis kramtyciau, kazkur blogai tos plombos remiasi ir skauda.
Liepe is karto po plombavimo pasirasyti lapuka, kad pretenziju neturiu. Ka ji cia man blogai padare ir ka toliau daryt, nes negaliu normaliai valgyt? Patarkit, kas susidure su tokia situacija, ar man cia perplombuot tuos dantis ar ka daryt?