Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomatologai Klaipėdoje

Skylutės atrodo juokingai prieš rūpestėlį kuris užgriuvo - reikia tiltą įtaisyt burnytėj. Gal parekomenduotumėt gerą kokį protezuotoją?
Atsakyti
Hmm vadinas, nėr Klpdoj patikimų odontologų verysad.gif Matyt, teks į kitus miestus pasidairyt verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
biggrin.gif Yra tu ododntologu ir KLP geru bigsmile.gif As taisiausi pas Praskeviciu Tiltu 5 nu fainas geras dakatriukas thumbup.gif Padare liuks ir va gryzus vel pas ji eisiu... Ir kainos normalios thumbup.gif
Sako negirk ryto be vakaro doh.gif Taip nutiko tos plombos kurios sudejo Praskevicius iskrito man ...... dabar taisausi dantis is naujo, laukiu milijoninese eilese ir keikiu keikiu verysad.gif verysad.gif Net neturiu supratimo kodel, ale visos 5 plombos iskrito lygiai po mesio paeiliui viena po kitos verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 16 spalio 2006 - 21:54
tikrai yra geru odontologu klp tai Levas Praisas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
ir protezuotoju M.kazlauskas ,,Segosta'' ir Gorinovas ,,Segosta'' thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raimuce @ 2006 08 29, 10:54)
tikrai yra geru odontologu klp tai Levas Praisas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
ir protezuotoju M.kazlauskas ,,Segosta'' ir Gorinovas ,,Segosta'' thumbup.gif  thumbup.gif

galetumete placiau parasyti.Pvz. kur tuos gerus odontologus rasti 4u.gif

Tiesa, atsiverciau "Nefridos" tinklalapi, bet jokios Sarunes S... odontologes neradau sad.gif Gal ji jau nebedirba ?

Gal zinote ne tik geru, bet ir skubiai taisancius dantukus stomotologus.Nes atvaziavau i LT tik menesiukui, todel eiles man netinka. Liudna, bet dazniausiai geru stomotologu neprisisauksi. Pvz. girdejau geru atsiliepimu apie stomotologo darba Taikos 40, prie pavasario, taciau turiu laukt 2 savaites kol mane priims sad.gif

Susidomejau " Nefrida" . GAl kas turi atsiliepimu apie odontologus Remigiju ir Roberta Ciuteikius?
Atsakyti
As pradejau lankytis pas Jurgileviciene, Taikos pr.4, man ji labai patiko, kainos nesikandzioja, tik trukumas tas jog pas ja eiles yra
Atsakyti
Mums patinka stomatologė Ona Patamsienė. Jos kabinetas duonos kombinate, šilutės pl. Pas ją taip pat reikia užsirašyti iš anksto.
Atsakyti
Sveikos! As lankausi pas gyd. Šalčiu! Tikrai labai geras ir supratingas gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(Polia @ 2006 10 09, 08:27)
Sveikos! As lankausi pas gyd. Šalčiu! Tikrai labai geras ir supratingas gydytojas.

o kur jis dirba? privaciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paranormali @ 2006 08 27, 23:17)
biggrin.gif  Yra tu ododntologu ir KLP geru bigsmile.gif  As taisiausi pas Praskeviciu Tiltu 5 nu fainas geras dakatriukas  thumbup.gif  Padare liuks ir va gryzus vel pas ji eisiu... Ir kainos normalios  thumbup.gif
Sako negirk ryto be vakaro doh.gif  Taip nutiko tos plombos kurios sudejo Praskevicius  iskrito man ...... dabar taisausi dantis is naujo, laukiu milijoninese eilese ir keikiu keikiu  verysad.gif  verysad.gif  Net neturiu supratimo kodel, ale visos 5 plombos iskrito lygiai po mesio paeiliui viena po kitos  verysad.gif  verysad.gif

Juk duoda garantija,bent mano gydytojas mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek kainuoja istraukimas
Atsakyti
As dar galeciau parekomenduoti Vilija Žvinklienę. Ji dirba privaciai, yra labai atsakinga, supratinga, su mano nuskilusiu dantimi terliojosi puse metu, bet tik uz pirmaji sutvarkyma paeme pinigus... Tikrai labai maloni, bendraujanti. Tik dabar negaliu pasakyti tikslaus jos kabineto adreso, bet jis yra siek tiek uz naujojo(delfino) turgaus.... Na jei kam prireiks butinai pasidomesiu tiksliau:)
Atsakyti