Skylutės atrodo juokingai prieš rūpestėlį kuris užgriuvo - reikia tiltą įtaisyt burnytėj. Gal parekomenduotumėt gerą kokį protezuotoją?
Hmm vadinas, nėr Klpdoj patikimų odontologų Matyt, teks į kitus miestus pasidairyt
Yra tu ododntologu ir KLP geru As taisiausi pas Praskeviciu Tiltu 5 nu fainas geras dakatriukas Padare liuks ir va gryzus vel pas ji eisiu... Ir kainos normalios
Sako negirk ryto be vakaro Taip nutiko tos plombos kurios sudejo Praskevicius iskrito man ...... dabar taisausi dantis is naujo, laukiu milijoninese eilese ir keikiu keikiu Net neturiu supratimo kodel, ale visos 5 plombos iskrito lygiai po mesio paeiliui viena po kitos
Sako negirk ryto be vakaro Taip nutiko tos plombos kurios sudejo Praskevicius iskrito man ...... dabar taisausi dantis is naujo, laukiu milijoninese eilese ir keikiu keikiu Net neturiu supratimo kodel, ale visos 5 plombos iskrito lygiai po mesio paeiliui viena po kitos
tikrai yra geru odontologu klp tai Levas Praisas
ir protezuotoju M.kazlauskas ,,Segosta'' ir Gorinovas ,,Segosta''
QUOTE(raimuce @ 2006 08 29, 10:54)
tikrai yra geru odontologu klp tai Levas Praisas
galetumete placiau parasyti.Pvz. kur tuos gerus odontologus rasti
Tiesa, atsiverciau "Nefridos" tinklalapi, bet jokios Sarunes S... odontologes neradau Gal ji jau nebedirba ?
Gal zinote ne tik geru, bet ir skubiai taisancius dantukus stomotologus.Nes atvaziavau i LT tik menesiukui, todel eiles man netinka. Liudna, bet dazniausiai geru stomotologu neprisisauksi. Pvz. girdejau geru atsiliepimu apie stomotologo darba Taikos 40, prie pavasario, taciau turiu laukt 2 savaites kol mane priims
Susidomejau " Nefrida" . GAl kas turi atsiliepimu apie odontologus Remigiju ir Roberta Ciuteikius?
As pradejau lankytis pas Jurgileviciene, Taikos pr.4, man ji labai patiko, kainos nesikandzioja, tik trukumas tas jog pas ja eiles yra
Mums patinka stomatologė Ona Patamsienė. Jos kabinetas duonos kombinate, šilutės pl. Pas ją taip pat reikia užsirašyti iš anksto.
Sveikos! As lankausi pas gyd. Šalčiu! Tikrai labai geras ir supratingas gydytojas.
QUOTE(Polia @ 2006 10 09, 08:27)
Sveikos! As lankausi pas gyd. Šalčiu! Tikrai labai geras ir supratingas gydytojas.
o kur jis dirba? privaciai
QUOTE(Paranormali @ 2006 08 27, 23:17)
Yra tu ododntologu ir KLP geru As taisiausi pas Praskeviciu Tiltu 5 nu fainas geras dakatriukas Padare liuks ir va gryzus vel pas ji eisiu... Ir kainos normalios
Juk duoda garantija,bent mano gydytojas
As dar galeciau parekomenduoti Vilija Žvinklienę. Ji dirba privaciai, yra labai atsakinga, supratinga, su mano nuskilusiu dantimi terliojosi puse metu, bet tik uz pirmaji sutvarkyma paeme pinigus... Tikrai labai maloni, bendraujanti. Tik dabar negaliu pasakyti tikslaus jos kabineto adreso, bet jis yra siek tiek uz naujojo(delfino) turgaus.... Na jei kam prireiks butinai pasidomesiu tiksliau:)