Įkraunama...
Įkraunama...

Geri stomatologai Klaipėdoje

Gal kas žino gerą stomotologą III poliklinikoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitka: 07 lapkričio 2011 - 14:38
sveikos:)REIKIA PATARIMO.. kaip manote kuri burnos higiena geresne? ar kai su soda kazkaip apnasas nuvalo(zinau kad pigiau iseina) ar su ultragarsu ir su pasta kai nuvalo?
Atsakyti
Dabar ir as galiu rekomenduoti gera odontologa klaipedoje! jaunas,tiktai jaunas,bet manau laiko nesugadintas smile.gif demesingas,atidus ir viskas buvo labai steriliai.Trauke danti man,bijojau kaip kazi ko bet taip greit ir neskausmingai viska padre super! ir likusius dantukus tvarkysiu pas ji smile.gif pamirsau pamineti ka cia taip giriu,tai Lauras Smilgevičius,dirba Odontologijos klinika Danta, Vingio g 14
Atsakyti
QUOTE(Egle ir Mildute @ 2011 11 10, 16:06)
Dabar ir as galiu rekomenduoti gera odontologa klaipedoje! jaunas,tiktai jaunas,bet manau laiko nesugadintas smile.gif demesingas,atidus ir viskas buvo labai steriliai.Trauke danti man,bijojau kaip kazi ko bet taip greit ir neskausmingai viska padre super! ir likusius dantukus tvarkysiu pas ji smile.gif pamirsau pamineti ka cia taip giriu,tai Lauras Smilgevičius,dirba Odontologijos klinika Danta, Vingio g 14

Apie jį esu nemažai girdėjusi gerų atsiliepimų. Gal žinot kokios apytiksliai kainos, pvz kiek kainuoja patasyti vieną dantį?

Man kiptik netoli namų būtų labai gerai ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali pasakyti, kaip gydytoja Biržienė, jūrininkų poliklinikoje? Ryt esu užrašyta, bijau iki išprotėjimo blush2.gif
Atsakyti
Na niekas neatsakė, tai ir taip sužinojau lotuliukas.gif

Ką galiu pasakyti, maloni, tik biški išsiblaškiusi, vien kart su kabliuku man į lūpą įkabino, tiksliau į odą.
po poros savaičių eisiu traukti dantį pas ją. Žiūrėsim kaip seksis. Esu traukusi pas Neverdauską, tai žmogus malonus, rūpestingas, tik traukdamas apačioje dantį, nuskėlė viršuje ęsantį, ir nieko nepasakė. Tai va, dabar ir jį traukt reikia doh.gif
Atsakyti

Gal kas gali parekomenduot kokį gerą periodontologą Klaipėdoje? Ar bent blogą, kad žinočiau ko vengti unsure.gif
Atsakyti
Gal zinot kur geriau gydytis dantis "Danvite" ar "Segosta"?
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2011 11 24, 21:58)
Gal kas gali parekomenduot kokį gerą periodontologą Klaipėdoje? Ar bent blogą, kad žinočiau ko vengti  unsure.gif

Girdejau, Lornoje nebloga dirba, tik nepamenu pavardes, jei domins, galesiu suzinoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuodaake @ 2011 12 19, 14:24)
Girdejau, Lornoje nebloga dirba, tik nepamenu pavardes, jei domins, galesiu suzinoti wink.gif

Domina bigsmile.gif
Atsakyti
tai ryt vakare parsasysiu pavarde ir tel nr smile.gif gero vakaro smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal kas zinote gera dantista (-e) Palangoje?
Atsakyti