Gal kas žino ką apie Lina Kavoliūną, Lela ?
QUOTE(magnetism @ 2011 06 21, 19:05)
gal kam teko lankytis pas sia gydytoja, kokie atsiliepimai?
Aš pas Dovilę dantis tvarkiausi, labai patiko, nes šiaip turėjau laaabai didelę baimę dantistams, o ji elgiasi labai švelniai, pasakoja ką daro Man pertvarkė kažkur 6 dantis, tai tikrai viskas visą laiką sakiau dabar eisiu pas ją, tikrai pritarsiu nuomonei, kad pas ją eini kaip pas draugę
[quote=Ašva,2011 09 23, 21:13]
[/quotsveii,Lina Kavoliuna pazystu jau okius astuonis metus,jis taise mano sunaus dantis.Liuks gydytojas,ramus kantrus svelnus.
[/quotsveii,Lina Kavoliuna pazystu jau okius astuonis metus,jis taise mano sunaus dantis.Liuks gydytojas,ramus kantrus svelnus.
QUOTE(Ašva @ 2011 09 23, 21:13)
Kaip jis tvarko dantis tikrai negaliu pasakyti, nes kai lankiausi tai nebuvo ka taisyti, bet uztai reikejo traukti protini danti, tai istrauke labai greitai ir be skausmo
QUOTE(egliu @ 2011 10 12, 11:45)
sveiki visi:) gal galite parekomenduoti cia,Klaipedoje geru burnos higienistu uz normalia kaina.ACIU
Labuka, priklauso nuo to, kokia kaina jums yra gera:) Girdejau spalio pabaigoje grupinis.lt bus akcija burnos higiena uz 79lt, siulau pabandyti:) cia D.Andriulaitienes kabinete Laivu srg 4
QUOTE(egliu @ 2011 10 12, 15:17)
na ne karto nebuvau uzsisakiusi ko nors is grupinis.lt o kanors girdejote apie sia stomotologe Andriulaitiene?
Labai maloni gydytoja, taciau ji pati hiegienos nedaro, daro kitos gydytojos arba higieniste:)
šiandien vėl yra akcija burnos higienai, įdomu būtų kas jau tai darėsi? Čia laivų sk.
QUOTE(Rudaakė @ 2011 10 21, 12:24)
šiandien vėl yra akcija burnos higienai, įdomu būtų kas jau tai darėsi? Čia laivų sk.
juo, gal kas kokių atsiliepimų turit? Norėjau sužinoti ką pirmiau reiktų atlikti, perplombavimą ar higieną, ar tai visiškai neturi skirtumo? Nes priekinių dantukų plombytes norėčiau pasikeisti.
Kas galetu suteikti informacijos apie vaiku odontologa klinikoje Danvite? priregistrvau ten savo vaikeli tikiuosi nesuklydau?
merginos, gal kas lankotes VDV klinikoje? daukanto g. ?
kaip kainos, kokie atsiliepimai ?
man reikia daug plombavimo ir estetinio.....
pas Kedyte cia giriama, buvau. gal ir pigu,moteris taip, maloni, bet dirba visiskai nesteriliai..... daugiau neisiu.
kaip kainos, kokie atsiliepimai ?
man reikia daug plombavimo ir estetinio.....
pas Kedyte cia giriama, buvau. gal ir pigu,moteris taip, maloni, bet dirba visiskai nesteriliai..... daugiau neisiu.