kur rasti gerą stomatologą Klaipėdoje?
Jau turbū per vėlu patart, bet vistiek - man labai patiko pas Sigitą Kedytę (ex Želnienę) - ji dirba bendrabuty, prie buvusio Pavasario (dabar ten Office1). Pas ją apsilankius dingo baimė stomatologams Jau galiu drąsiai pasakyti - eičiau pas ją vėl ir vėl
QUOTE(ewita @ 2005 08 26, 01:19)
Labai geras gydytojas Prušinskas, jo kabinetas Teatro 7. Jis tikras profesionalas ir labai malonus žmogus. Buvau pas jį, kai atostogavome Nidoje, o man supuliavo dantena ir skubiai prireikė traukti dantį. Šitą gydytoją man parekomendavo poilsio namų direktorius, jo pastovus pacientas.
Tai cia kaip supratau Nidoje? Ar ne?
Prieš metus pradėjau lankytis pas S. Želnienę (dabar pavardė - Kedytė). Stomatologė Anksčiau kaip velnias kryžiaus bijojau dantistų, o pas ją eičiau ir eičiau Tarp kitko, ją man rekomendavo bendradarbė, kuri irgi žiauriai bijojo dantistų. Kainos nesikandžioja, labai maloni gydytoja.
QUOTE(*Citra* @ 2005 08 26, 12:37)
Tai cia kaip supratau Nidoje? Ar ne?
Jis Klaipėdoje, aš atostogavau Nidoje, bet kadangi Nidos gydytojas pats atostogavo, tai važiavau į Klaipėdą.
QUOTE(Drusia @ 2005 08 26, 14:54)
Prieš metus pradėjau lankytis pas S. Želnienę (dabar pavardė - Kedytė). Stomatologė Anksčiau kaip velnias kryžiaus bijojau dantistų, o pas ją eičiau ir eičiau Tarp kitko, ją man rekomendavo bendradarbė, kuri irgi žiauriai bijojo dantistų. Kainos nesikandžioja, labai maloni gydytoja.
O koks adresas?? Aciu
Taikos pr. 40 (netoli buvusio Pavasario parduotuvės, ten dabar Office 1) - bendrabuty, ant kurio parašyta Dviračiai. Tikrai siūlau ją, vakar mano kolegė pas ją buvo - labai patenkinta Jeigu reikia telefono nr, rašyk man až.
Aš rekomenduočiau gyd stomatologę A. Lapickaja jau puse giminės nuvedžiau pas ją Ji dirba privačiai prie "Paradokso" ir šiaip dar yra vaikų gyd "valdiškoje" poliklinikoje