Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(žostautė @ 2009 04 17, 12:16)
Paryčiais, kada miegas pats saldžiausias ir sunkiausia keltis  rolleyes.gif

irnesakyk.gif galima su distanciniu... arba vyrą pasiųsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 17, 11:18)
irnesakyk.gif galima su distanciniu... arba vyrą pasiųsti  rolleyes.gif

jau tada geriau is vakaro uzdegti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 17, 11:00)
as tai is vakaro uzdegu gal del to per nakti ir apruksta, jauciu tingeciau keltis is ryto ir pries salna uzdegti  g.gif nes po to ir darba pramigciau  smile.gif

As miegoti einu trecia nakties,tai uzdegu pries miega pasivaikscioju. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:53)
As miegoti einu trecia nakties,tai uzdegu pries miega pasivaikscioju. biggrin.gif

o ko taip velai? g.gif
Atsakyti
As peleda,tai visada vakaroju ilgai,bet ryte atsikelti buna kosmaras. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:58)
As peleda,tai visada vakaroju ilgai,bet ryte atsikelti buna kosmaras. biggrin.gif

su kelimusi rytais as vyturiukas, o panaktineti irgi megstu mirksiukas.gif tikriausiai del to daug darbu ir padarau smile.gif
Atsakyti
Negaliu is juoko,siandien mano gimtadienis,tai uosviai sugalvojo atvaziuoti dobilus seti.As vyrui sakau jus kaip norit,o as siandien turiu teise svesti. biggrin.gif
Papildyta:
bijau,kad mano pomidorai"nenudvestu",anyta pamate,oi kokie grazus tavo pomidorai,maniskiai istyse plonyciai,gal gali patarti kuo tu saviskius laistei.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:07)
Negaliu is juoko,siandien mano gimtadienis,tai uosviai sugalvojo atvaziuoti dobilus seti.As vyrui sakau jus kaip norit,o as siandien turiu teise svesti. biggrin.gif
Papildyta:
bijau,kad mano pomidorai"nenudvestu",anyta pamate,oi kokie grazus tavo pomidorai,maniskiai istyse plonyciai,gal gali patarti kuo tu saviskius laistei.

sakyk kad laistei kokiu vistu kakuciu neskiestu biggrin.gif greitai prisibaigtu jos pomidorai, oi tos uosvienes cirkininkes, o tikriausiai i gimtadieni nekvietei del to ale dobilus ses lotuliukas.gif
Atsakyti
Atspejai,sveciu nekvieciau. biggrin.gif Bet gi kazkokia dingsti reikia rasti atvaziuoti paziureti,gal girta po stalu guliu. biggrin.gif Nezinau jei nuziurejo mano pomidorus,tai bus labai liudna.As juos isnesusi,bet anytele apeina visus kampus ir randa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:07)

švęsi dobiluose biggrin.gif
Neimk į galvą - bujos tie pomidorai ir toliau. Nuo tokio dėmesio dar labiau thumbup.gif

Laimingo gimtadienio birthday.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 17 balandžio 2009 - 11:29
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 12:25)
Atspejai,sveciu nekvieciau. biggrin.gif Bet gi kazkokia dingsti reikia rasti atvaziuoti paziureti,gal girta po stalu guliu. biggrin.gif Nezinau jei nuziurejo mano pomidorus,tai bus labai liudna.As juos isnesusi,bet anytele apeina visus kampus ir randa. biggrin.gif

tai jei jau atvaziavo tai dovanu reikalauk smile.gif gal nieko tavo pomidorams neatsitiks, nepakenks jos nuodai pries tavo lepinima lotuliukas.gif
Atsakyti
Prajuokinai,dekui taip is dusios pasijuokiau,tikrai galesiu svesti dobiluose. biggrin.gif
Atsakyti