Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 16, 22:16)
as niekad nedejus zvakiu schmoll.gif kaip jus jas statot?po agro?ji nepradeda tirpt ar kaip nors prikeliat?paaiskinkit man neturinciai sioj vietoj patirties blush2.gif

ne as tai pastatau ant praejimo takelio per viduri, bet kai dega per nakti kazkaip apsmilksta agro plevele
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 19:46)
Jei siltnamis sandarus ir kol nepranesa salnu naktims pomidorai gali buti siltnamyje.Bet musu puseje geguses pradzioje visada buna kelios naktys iki -8,tai as kaip ir nerizikuoju sodinti i siltnami,arba jei jau pasodinau,tai tada ispletus ausis klausau oro ir nakciai degu zvakes.

Tai va, paklausiau prognozes, sekmadieni - 5 doh.gif , dar pagyvens diena siltnamyje, nakti garaze, geriau pasaugot, o siaip, tai sandarus, ka tik pastatem, labai stengemes tongue.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aneizza @ 2009 04 16, 21:22)
ne as tai pastatau ant praejimo takelio per viduri, bet kai dega per nakti kazkaip apsmilksta agro plevele

O statot paprastas g.gif O jeigu tas dideles kapiniu zvakes pastatyt, tai gal neapruktu g.gif O siaip, tai Skyrup pardej Kaune, tokiuuu zibintu yra thumbup.gif Galima panaudoti ir neapruks niekas, o paskui lauke naudoti grazu, maciau dar nuolaida tesiasi lygtai 50%
Atsakyti
As irgi degu zvakes kampuose arba takelio galuose,bet isitikinau,kad tai tikrai efektingas dalykas nuo nusalima.Nes buna,kad agro plevele ne visus apsaugo,o zvakes islaiko siluma.Deja pranesa saltas naktis,tai as irgi is antro auksto nenesiu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 22:27)
As irgi degu zvakes kampuose arba takelio galuose,bet isitikinau,kad tai tikrai efektingas dalykas nuo nusalima.Nes buna,kad agro plevele ne visus apsaugo,o zvakes islaiko siluma.Deja pranesa saltas naktis,tai as irgi is antro auksto nenesiu. schmoll.gif

na manes oro prognozes tai taip pat nenudziugino, bet nieko patupes dar pomidoriukai kambaryje ir nepasius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 16, 22:27)
O statot paprastas g.gif O jeigu tas dideles kapiniu zvakes pastatyt, tai gal neapruktu g.gif O siaip, tai Skyrup pardej Kaune, tokiuuu zibintu yra thumbup.gif Galima panaudoti ir neapruks niekas, o paskui lauke naudoti grazu, maciau dar nuolaida tesiasi lygtai 50%

ne statau tas kapiniu su danteliais kur ilgai dega, bet vistiek apruksta smile.gif
Atsakyti
As statau paprastas,be dangteliu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 22:55)
As statau paprastas,be dangteliu. ax.gif

na ir kaip ar su tokiomis labai agro plevele apruksta?
Atsakyti
Na mano neapruko,nezinau.Man tai tos kur ant kapiniu nepatinka,nes jos tikrai labai rugsta.As nusiperku tokiu paprastu spalvotu.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 22:24)
Na as taikau i kampucius,kad neapruktu agro plevele,bet vaizdas nakti tai galingas. biggrin.gif

taip ir iškilo akysė Vėlinių vaizdai unsure.gif
hm, o tai taip paprastai, šiltnamio kampuose pastatyti tas žvakes ir uždegti?
įdomu, kiek laiko dega tokia paprasta spalvota žvakė... nu kokias 6 val tempia?
Atsakyti
As is vakaro jos nedegu tik paryciais pries salna,bet cia aisku kai mano siltnamis salia namu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 10:30)
As is vakaro jos nedegu tik paryciais pries salna,bet cia aisku kai mano siltnamis salia namu. ax.gif

as tai is vakaro uzdegu gal del to per nakti ir apruksta, jauciu tingeciau keltis is ryto ir pries salna uzdegti g.gif nes po to ir darba pramigciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 17, 11:30)

o kelintą valandą ateina ta ŠALNA? g.gif plem, patykočiau su kočėlu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 17, 11:02)
o kelintą valandą ateina ta ŠALNA?  g.gif  plem, patykočiau su kočėlu  hihihi.gif

Paryčiais, kada miegas pats saldžiausias ir sunkiausia keltis rolleyes.gif
Atsakyti