Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(adra @ 2009 04 16, 11:38)
sveikutes smile.gif

o mano du balkoniniai pomidoriukai jau ziedelius skleidzia  biggrin.gif

tai tikriausiai tu pirma darliaus sulauksi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,as savo siandien paskutinius ispikiuosiu ir jau lauksiu to laiko kai galima bus sodinti i vieta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 13:30)
Sveikutes,as savo siandien paskutinius ispikiuosiu ir jau lauksiu to laiko kai galima bus sodinti i vieta. ax.gif

mano pamidorcikai biski buvo issigande po ispikiavimo, bet dabar jau jauciasi gerai tai laukiu ir as kada jau gelesiu juos i vieta susodinti drinks_cheers.gif
Atsakyti
verysad.gif labai reikia patarimo, siandien apziurinejau daigelius pomidoru, jie pas mane tik du lapelius isleide Vilmos veisle balkoniai ir ant ju uzmaciau kad lapeliuose lyg sliuzo tokia juostele speju kad kazkokia zarasa uzpuole, bandziau vaizdziai nupasakoti ir labai noriu patarimo kuo nupurksti ar tiesiog cia nieko tokia o gal as sureiksminu; jatau pirma karta sejau namie savo ne pirktiniu daigu norejau o dabar kazkas nutiko, kolkas aptikau tik ant vieno daigo g.gif labai lauksiu atsakymo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 16, 16:08)
verysad.gif labai reikia patarimo, siandien apziurinejau daigelius pomidoru, jie pas mane tik du lapelius isleide Vilmos veisle balkoniai ir ant ju uzmaciau kad lapeliuose lyg sliuzo tokia juostele speju kad kazkokia zarasa uzpuole, bandziau vaizdziai nupasakoti ir labai noriu patarimo kuo nupurksti ar tiesiog cia nieko tokia o gal as sureiksminu; jatau pirma karta sejau namie savo ne pirktiniu daigu norejau o dabar kazkas nutiko, kolkas aptikau tik ant vieno daigo g.gif labai lauksiu atsakymo mirksiukas.gif

as tai manau, kad is to didelio priziurejimo ir iziurejai ta "kazka" jei pomidorai gerai jauciasi tai viskas ir gerai thumbup.gif
Atsakyti
Mano siltnamyje is pleveles tokia sutra diena, vakare irgi silta, vis patikrinu, kazi, kada parizikuoti jau ir sodinti ten pomidorus g.gif Galgi nenusals, atsogautu graziau ir greiciau siltnamyje. Viduje uzdeciau papildomus vielos lankus, nakciai agroplevele papildomai dar uzdeciau, kazi, gal nieko visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2009 04 16, 16:19)
as tai manau, kad is to didelio priziurejimo ir iziurejai ta "kazka" jei pomidorai gerai jauciasi tai viskas ir gerai  thumbup.gif

acuks, ziuresiu kaip ir kas toliau bus
Atsakyti
Jei siltnamis sandarus ir kol nepranesa salnu naktims pomidorai gali buti siltnamyje.Bet musu puseje geguses pradzioje visada buna kelios naktys iki -8,tai as kaip ir nerizikuoju sodinti i siltnami,arba jei jau pasodinau,tai tada ispletus ausis klausau oro ir nakciai degu zvakes.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 20:46)
Jei siltnamis sandarus ir kol nepranesa salnu naktims pomidorai gali buti siltnamyje.Bet musu puseje geguses pradzioje visada buna kelios naktys iki -8,tai as kaip ir nerizikuoju sodinti i siltnami,arba jei jau pasodinau,tai tada ispletus ausis klausau oro ir nakciai degu zvakes.

as praejusiais metais isbandziau cvakiu deginima thumbup.gif vienintelis minusas, kad agro plevele labai pajuoduoja nuo ju
Atsakyti
Na as taikau i kampucius,kad neapruktu agro plevele,bet vaizdas nakti tai galingas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 16, 21:24)
Na as taikau i kampucius,kad neapruktu agro plevele,bet vaizdas nakti tai galingas. biggrin.gif

aga toks siltnamis vaiduoklis biggrin.gif
Atsakyti
as niekad nedejus zvakiu schmoll.gif kaip jus jas statot?po agro?ji nepradeda tirpt ar kaip nors prikeliat?paaiskinkit man neturinciai sioj vietoj patirties blush2.gif

as dabar kai atsalo oras tai nakciai dviguba agro uzkloju ax.gif tai mano augaliukai puikiai nakvoja ax.gif
Atsakyti