Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

Apie arklio negaliu tiksliai pasakyti,bet vistu tai tikrai stiprus.As i siltnami sodinu tik geguzes po desimtos dienos ne anksciau,nes gyvenu pacioje salciausioje Lietuvos puseje. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 04 14, 23:18)
Žinai, AveM, skaitau ir suprantu - normali esi motera -  ir mėšlo nebijai, ir darbo... Nu iš kur tokis damskas avataras?smile.gif)) Žiūriu į fotkę ir galvoju - ana gi ir dulkės nenuvalytų...nors dieviškai graži...
4u.gif AČIŪ

mano mintis skaitai.. aš irgi į tą avatarą žiūrėdama "nervinuos" rolleyes.gif

QUOTE(ratuto @ 2009 04 15, 15:02)
Merginos, turiu klausimą... Nu niekad lauke nemačiau pomidorų augant, todėl ir klausiu - lauke pomidorus rišat? prie ko?

prie kuoliuko umn.gif
nueini į girią, prisilauži lazdyno rykščių, nulupinėji šakeles ir kiek reik, pasitrumpinus, susmaigstai šalia pomidorų. Pririši šniūreliu storesniu, kad kokie siūlai "nenupjautų" stiebo.

aš net šiltnamyje rišu prie kuoliuko. nu kitaip nemoku. stabiliai man turi būti.

QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 21:21)
Prasau i AZ

klausyk, joks paštas nepriims tokio krovinio. taigi taisyklėse parašyta, kad negalima dvokių dalykų siųsti...
tai gal kurjerių tarnyba.. DHL worldwide, DPD, Bizpak.. mastau.gif
laugh.gif
Atsakyti
jeigu dedat arklio mesla po zemem siltnamyje nieko blogo, jeigu rauginat ir laistot tai reikia daugiau atskiest, jis stipresnis nei karviu.
siaip pavasari arklio kakuciai daugiau duoda silumos zemei.
Zmogaus kakuciu nepatarciau niekur naudot, galiu papasakot nutikima kuri mama pasakojo kaip viena kaimyne kaime is WC kakucius nesdavo ir laistydavo braskes, kai virdavo jos drauges tai "kvepedavo zmogaus kakuciais" lotuliukas.gif
apie sunu ir kaciu lotuliukas.gif nzn bet nepatarciau, jei nuo ju sisiuku augaliukai virsta tai nemanau kad ir is kakuciu bus kas gero g.gif

karves moku ir as melst, bet toks darbas ne man, mieliau gyvenciau
mieste ax.gif man nepatinka kad jas reikia reguliariai melst, priristas jau esi, isvaziuoji kur nors ir reik ziuret i laikrodi kada jas lekt melst tai ne man schmoll.gif tai daro mama
gyvenimo aplinkybes sudeliojo pakolkas taip kad gyvenu kaime (esu grynakrauje kaimiete,bet noreciau i miesta ar priemiesti)tai man mieliau po siltnamius duotis, zolynus priziuret, geles sodint blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mano karves mesines,turi pieno tik prieaugliui.Melziu tik tada kai noriu pati pieno tipo pavagiu is teliuko.

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 04 15, 21:28)
mano mintis skaitai.. aš irgi į tą avatarą žiūrėdama "nervinuos"  rolleyes.gif
prie kuoliuko umn.gif
nueini į girią, prisilauži lazdyno rykščių, nulupinėji šakeles ir kiek reik, pasitrumpinus, susmaigstai šalia pomidorų. Pririši šniūreliu storesniu, kad kokie siūlai "nenupjautų" stiebo.

aš net šiltnamyje rišu prie kuoliuko. nu kitaip nemoku. stabiliai man turi būti.
klausyk, joks paštas nepriims tokio krovinio. taigi taisyklėse parašyta, kad negalima dvokių dalykų siųsti...
tai gal kurjerių tarnyba.. DHL worldwide, DPD, Bizpak.. mastau.gif
laugh.gif

Ko prikibit prie avataro,ten tikra mano nuotrauka biggrin.gif
Na paklausk kurios pervezimo tarnybos lankosi Ignalinoje,tai prikrausiu pilna masina. biggrin.gif
Papildyta:
Ka merginos siulot i avatara isikelti kastuva ir sakes prie meslo kruvos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 22:08)
Ka merginos siulot i avatara isikelti kastuva ir sakes prie meslo kruvos. biggrin.gif

Na bent jau šitą biggrin.gif

Atsakyti
Gerai merginos paieskosiu kokio avataro,nors nelabai atsimenu kaip jis kelojamas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 21:28)
Gerai merginos paieskosiu kokio avataro,nors nelabai atsimenu kaip jis kelojamas. biggrin.gif

geriau neieškok schmoll.gif Nepažinsim paskui.

Aš irgi miesto vaikas, bet vaikystėj kaimą turėjau ir labai jį mėgau. Ir dabar vasarą ten gyvenam, bet iš gyvulių tai jau tik katės ir šuo. Tiesa, paukščius pernai auginom. O su daržovėm pasiterliot mėgstu, jei tik jų nėr be proto daug (mama kartais persistengia ax.gif ).
Atsakyti
Na pas mane juodzemis,tai as vasara kaip kopose darze deginuosi. ax.gif
Atsakyti
Aš kaimo niekad neturėjau, bet seneliai tebeturi sodą ir ten savo laiku ir rožių tris šiltnamius augino. Stovi gigantiškas stiklinis šiltnamis - pomidorų ir paprikų plantacija. Oi atidirbta ten, bet pamenu viską labai su malonumu. Deja, dabar sudėtingoka iš Vilniaus į Šiaulius pomidorų priežiūrai prilakstyt verysad.gif

AveM, nekeiskit avataro, mes juk žinom, kad moteris gali ir daržais, ir gyvuliais, ir šeima pasirūpinti neprarasdama savo žavesio drinks_cheers.gif

Čia gal ankstoka klaust, bet kokiais atstumais maždaug pomidorus sodinat? unsure.gif Sėdžiu, žiūriu į turimus indus sodinimui ir galvoju, kaip čia padarius, kad visiems gerai būtų...
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 22:08)

aaaaa.. NE NE NE EN.. Nekeisk.. Esi dieviškai graži... leisk gerėtis smile.gif))) 4u.gif 4u.gif

mano pomidorai padarė augimo šuolį. Jau atsirado viltis, kad bus ką sodinti šiltnamin smile.gif

labas rytas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 15, 23:25)
Na bent jau šitą biggrin.gif

rezervuoju hihihi.gif

QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 23:28)

net nemėgink bash.gif:

Atsakyti
sveikutes smile.gif

o mano du balkoniniai pomidoriukai jau ziedelius skleidzia biggrin.gif
Atsakyti