sveikos prjimkit i sodininku burieli
nuoriu patarimo,kol dar temos neuzdare
zadu persodinti pomidorus i siltnami, klausimas kyla del tresimo ar po pomidoru saknim reik deti kokio mieslo, ar tresti jau kai pomiorai prigys
sory uz klaidas
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 06, 21:58)
O visokie daigeliai auga ir laukia savo laiko sodinimui lauke.Kaip tinginiui patogu viskas čia pat
Tai ta prasme, tos pasėtos gėlytes metus auga šiltnamyje, o kitais metais sodinamos lauke?
pernai turejau juodu pomidoru-man nepatiko bet cia skonio reikalas
siemet ir as turiu tris juodus, pavyko turgui rast tai laukiu kas uzaugs kas auginot ar auginat "Polset" pomidorus?ar jie augina posakes? skaiciau zurnale kad jie ju neaugina ir vien del to pirkau sia sekla, bet dabar ziuriu kad kazkokie maziukai daigiukai auga
snd susodinau pomidorus visas zemauges veisles i vamzdini siltnami, tik trys juodi bus aukstaugiai ir vienas "red pear" ir tai prie krasto tad pririst nebus problemos.aukstaugiai visi iskeliavo i aukstesni siltnami
P.S.
REGILA skaiciau apie jus zurnale ir negaliu atsistebet kaip jus viska spejat su tiek augaliuku? o geltona zydincia alyva pamatyt noreciau
baigiam prikalbet tema, gal kas nauja jau sukure?
snd susodinau pomidorus visas zemauges veisles i vamzdini siltnami, tik trys juodi bus aukstaugiai ir vienas "red pear" ir tai prie krasto tad pririst nebus problemos.aukstaugiai visi iskeliavo i aukstesni siltnami
P.S.
REGILA skaiciau apie jus zurnale ir negaliu atsistebet kaip jus viska spejat su tiek augaliuku? o geltona zydincia alyva pamatyt noreciau
baigiam prikalbet tema, gal kas nauja jau sukure?
As jau seniai auginu "juoduosius princus",man tikrai skanus,bet jie daug sausesni negu kiti pomidorai,todel tikrai ne visiems patinka.Pernai daviau kelis daigus anytai ir vyro sesei,tai kai prinoko anyta isskyne ir pas save ir pas vyro sese(savo dukra)visus juoduosius pomidorus ir ismete,susiskambino su mano motina sako nezinau kas yra puna siltnamyje didziuliai pomidorai.Mama sako juk ju tokia spalva.
Mergaites, o balkoniniams pomidorams reikia skabyti apatinius lapus?
QUOTE(AveM @ 2009 05 06, 23:13)
Pernai daviau kelis daigus anytai ir vyro sesei,tai kai prinoko anyta isskyne ir pas save ir pas vyro sese(savo dukra)visus juoduosius pomidorus ir ismete,susiskambino su mano motina sako nezinau kas yra puna siltnamyje didziuliai pomidorai.Mama sako juk ju tokia spalva.
Aš šiemet irgi turiu kelis daigelius 'Black cherry'. Nesu ragavus, bet tikiuosi, kad patiks.
QUOTE(saintlina @ 2009 05 07, 09:31)
Aš šiemet irgi turiu kelis daigelius 'Black cherry'. Nesu ragavus, bet tikiuosi, kad patiks.
maciau nuotraukyte ju man jie neskaniai atrodo bet nereiskia,kad jie neskanus.
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 07, 07:37)
maciau nuotraukyte ju man jie neskaniai atrodo bet nereiskia,kad jie neskanus.
rašo, kad labai saldūs ir skanūs. Pabandysiu. Daug įvairių pomidorų prisodinom, iš tokio kiekio atsirinksim, kurie skanūs, kurie šiaip sau.
QUOTE(alincikita @ 2009 05 06, 22:05)
sveikos prjimkit i sodininku burieli
zadu persodinti pomidorus i siltnami, klausimas kyla del tresimo ar po pomidoru saknim reik deti kokio mieslo, ar tresti jau kai pomiorai prigys
sory uz klaidas
sory uz klaidas
kazkaip jus cia mane ignuoruojat ar klausimas labei kvailas
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.