Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

sveikos 4u.gif prjimkit i sodininku burieli biggrin.gif
nuoriu patarimo,kol dar temos neuzdare ax.gif
zadu persodinti pomidorus i siltnami, klausimas kyla del tresimo g.gif ar po pomidoru saknim reik deti kokio mieslo, ar tresti jau kai pomiorai prigys rolleyes.gif
sory uz klaidas blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 06, 21:58)
O visokie daigeliai auga ir laukia savo laiko sodinimui lauke.Kaip tinginiui patogu viskas čia pat biggrin.gif

Tai ta prasme, tos pasėtos gėlytes metus auga šiltnamyje, o kitais metais sodinamos lauke? unsure.gif
Atsakyti
pernai turejau juodu pomidoru-man nepatiko schmoll.gif bet cia skonio reikalas
Atsakyti
siemet ir as turiu tris juodus, pavyko turgui rast ax.gif tai laukiu kas uzaugs smile.gif kas auginot ar auginat "Polset" pomidorus?ar jie augina posakes? g.gif skaiciau zurnale kad jie ju neaugina ir vien del to pirkau sia sekla, bet dabar ziuriu kad kazkokie maziukai daigiukai auga g.gif cool.gif
snd susodinau pomidorus visas zemauges veisles i vamzdini siltnami, tik trys juodi bus aukstaugiai ir vienas "red pear" ir tai prie krasto tad pririst nebus problemos.aukstaugiai visi iskeliavo i aukstesni siltnami smile.gif

P.S.
REGILA skaiciau apie jus zurnale ir negaliu atsistebet kaip jus viska spejat su tiek augaliuku? g.gif o geltona zydincia alyva pamatyt noreciau ax.gif

baigiam prikalbet tema, gal kas nauja jau sukure? ax.gif
Atsakyti
As jau seniai auginu "juoduosius princus",man tikrai skanus,bet jie daug sausesni negu kiti pomidorai,todel tikrai ne visiems patinka.Pernai daviau kelis daigus anytai ir vyro sesei,tai kai prinoko anyta isskyne ir pas save ir pas vyro sese(savo dukra)visus juoduosius pomidorus ir ismete,susiskambino su mano motina sako nezinau kas yra puna siltnamyje didziuliai pomidorai.Mama sako juk ju tokia spalva. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o balkoniniams pomidorams reikia skabyti apatinius lapus?
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 06, 23:13)
Pernai daviau kelis daigus anytai ir vyro sesei,tai kai prinoko anyta isskyne ir pas save ir pas vyro sese(savo dukra)visus juoduosius pomidorus ir ismete,susiskambino su mano motina sako nezinau kas yra puna siltnamyje didziuliai pomidorai.Mama sako juk ju tokia spalva. biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš šiemet irgi turiu kelis daigelius 'Black cherry'. Nesu ragavus, bet tikiuosi, kad patiks.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2009 05 07, 09:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aš šiemet irgi turiu kelis daigelius 'Black cherry'. Nesu ragavus, bet tikiuosi, kad patiks.

maciau nuotraukyte ju man jie neskaniai atrodo g.gif bet nereiskia,kad jie neskanus.
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 05 07, 07:37)
maciau nuotraukyte ju man jie neskaniai atrodo g.gif bet nereiskia,kad jie neskanus.

rašo, kad labai saldūs ir skanūs. Pabandysiu. Daug įvairių pomidorų prisodinom, iš tokio kiekio atsirinksim, kurie skanūs, kurie šiaip sau.
Atsakyti
QUOTE(alincikita @ 2009 05 06, 22:05)
sveikos 4u.gif prjimkit i sodininku burieli biggrin.gif
nuoriu patarimo,kol dar temos neuzdare ax.gif
zadu persodinti pomidorus i siltnami, klausimas kyla del tresimo g.gif ar po pomidoru saknim reik deti kokio mieslo, ar tresti jau kai pomiorai prigys rolleyes.gif
sory uz klaidas blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kazkaip jus cia mane ignuoruojat unsure.gif ar klausimas labei kvailas unsure.gif g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti