Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(meduliukas @ 2009 04 13, 18:12)
Maniskiai tai vieni salto vejo gavo, ir susisuko, suvargo, bet lygtai gyvens, nemirsta, siltai pastovejo ir pradeda atsigauti. "Viltis" ir kiti konserviniai tai labai graziai auga, o kitos veisles kazko nelabai schmoll.gif Bet as nenusimenu, pernai pasodinau balandzio pabaigoje lauke, visai mazucius daigiukus, kaip tystelejo per savaite ir derlius buvo tikrai geras pomidoru, beje, as skyniau pomidorus anksciau, negu mama, pasejus kova ir pasodinus stikliniam siltnamyje smile.gif  ax.gif

įdomu įdomu bigsmile.gif jau balandžio pabaigoje lauke bigsmile.gif tai gal pridengėt bent agro plėvele g.gif
Aš pernai pirmą kartą pomidorus auginau, tai tik birželio pradžioj išdrysau į lauką sodinti blush2.gif atitinkamai derlius buvo labai vėlai. Šiemet norėčiau ankčiau sodinti, ale vis bijau, kad nesušaltų blush2.gif
Atsakyti
Merginos, turiu klausimą... Nu niekad lauke nemačiau pomidorų augant, todėl ir klausiu - lauke pomidorus rišat? prie ko?
Atsakyti
Kaip tai prie ko lauke risam pomidorus,as ibedu pagaliuka ir pririsu prie jo.
Avataras,mano vidinis pasaulis biggrin.gif esu miesto vaikas.Bet kai gyvenimas leme gyventi kaime,tiek pamegau gyvulius,kad tapau ukininke.O taip is esmes esu labai darbsti moteris,turiu charakterio yda,esu pedante,todel kitu darbu nepasitikiu,visur ir visada veikiu pati.Bet viduje esu svajotoja,kaip ten sako-ilgais dazytais nagais bijanti lekste isplauti.Tai kai buna karves uztruke ir nereikia ju melzti,nagus uzsiauginu,bet kai tenka melzti vel patrumpinu. biggrin.gif
Papildyta:
Kas liecia arklio ir vistu mesla-tai cia kaip ir su sultimis biggrin.gif Karves meslas-tai butu skiestos sultys,o vistu-koncentratas.todel su vistu ir arklio meslu reikia labai atsargiai-jis labai stiprus.As vienais metais palaisciusi vistu meslo koncentratu,visus pomidorus nudeginau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 14:32)

Kas liecia arklio ir vistu mesla-tai cia kaip ir su sultimis biggrin.gif Karves meslas-tai butu skiestos sultys,o vistu-koncentratas.todel su vistu ir arklio meslu reikia labai atsargiai-jis labai stiprus.As vienais metais palaisciusi vistu meslo koncentratu,visus pomidorus nudeginau.

ačiū, gal kada nedaug kur prigriebsiu, tai būsiu atsargi 4u.gif
O karves ir aš moku melžti didis.gif sokiai.gif dirol.gif (tikiuosi, nes tai buvo taip seniai.. kai buvau vaikas,paauglė, teko vasarom šis darbelis ax.gif ). Tik, aš kaime nenorėčiau gyventi blush2.gif Nors...juk gyvenu doh.gif Prie pat miesto, o tiksliau susijungęs tas miestas su mūsų kaimu.. tik čia gyvūlių niekas nelaiko (neskaitant vištų , mačiau visoje gyvenvietėje vienoje vietoje šį gyvį bigsmile.gif Mano vaikams kažkas tokio, o "mano laikais" kaimo gyvūliai stebėsenos nekėlė biggrin.gif )
Atsakyti
Jei kam reikia meslo galiu pastu atsiusti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 15:07)

Ot fainas siuntinys būtų biggrin.gif
Klausykit, o kokius mažiausius pomidorus jau galima pikiuot? biggrin.gif Maniškiai dar tik auginasi tikruosius lapelius, bet jie gal kiek per ankštai sukišti, tokie monstrai vienas per kitą auga, noris juos išdalint, kad galėtų augt nekonkuruodami per daug.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 14:32)
Avataras,mano vidinis pasaulis biggrin.gif
O taip is esmes esu labai darbsti moteris,turiu charakterio yda,esu pedante,todel kitu darbu nepasitikiu,visur ir visada veikiu pati.Bet viduje esu svajotoja,kaip ten sako-ilgais dazytais nagais bijanti lekste isplauti.

thumbup.gif puikus derinys, teisingas smile.gif))))
baisu būna, kai viskas atvirkščiai - vizualiai gražuolė, ilgais lakuotais, o dūšioj - vien mėšlas..

QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 15:07)

MAN MAN MAN smile.gif)))
Pašto kodą sakyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ratuto @ 2009 04 15, 19:26)
thumbup.gif puikus derinys, teisingas smile.gif))))
baisu būna, kai viskas atvirkščiai - vizualiai gražuolė, ilgais lakuotais, o dūšioj - vien mėšlas..
MAN MAN MAN smile.gif)))
Pašto kodą sakyt?  bigsmile.gif

Prasau i AZ
Atsakyti
QUOTE(linuke_ @ 2009 04 15, 12:04)
įdomu įdomu  bigsmile.gif jau balandžio pabaigoje lauke  bigsmile.gif tai gal pridengėt bent agro plėvele g.gif
Aš pernai pirmą kartą pomidorus auginau, tai tik birželio pradžioj išdrysau į lauką sodinti blush2.gif atitinkamai derlius buvo labai vėlai. Šiemet norėčiau ankčiau sodinti, ale vis bijau, kad nesušaltų  blush2.gif

Nieko nedengiau, tiesiog nebeturejau kur laikyti ir issodinau, ten toks kampas susidaro, dvi namo sienos, pietine puse ir labai ilgai siluma nuo sienu laikosi ir isgyveno puikiai, o siemet jau turiu plevelini siltnami ax.gif
Atsakyti
Tai kad beveik visada augalai balandyje puikiai jauciasi,o geguzes pirmomis dienomis per sodu zydejima jama ir netycia nusala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduliukas @ 2009 04 15, 20:23)
Nieko nedengiau, tiesiog nebeturejau kur laikyti ir issodinau, ten toks kampas susidaro, dvi namo sienos, pietine puse ir labai ilgai siluma nuo sienu laikosi ir isgyveno puikiai, o siemet jau turiu plevelini siltnami ax.gif

a, tai viskas aisku, kodel pas tave nenusalo smile.gif Mano lysves laukuose, kiaurai vejo perpuciamos doh.gif

QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 20:25)
Tai kad beveik visada augalai balandyje puikiai jauciasi,o geguzes pirmomis dienomis per sodu zydejima jama ir netycia nusala bigsmile.gif

tai ko gero vis tiek teks laukti bent geguzes antros puses
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 15, 13:32)
...

o dėl arklių esi tikra? g.gif aš kaip tik maniau, kad jis "teisingiausia" trąša, ne toks stiprus net kaip karvės. Mes kaip tik atsivežėm arklių kakų ir daug į šiltnamį privežėm, negi dabar kažką perdaryt, ten jau laukia pomidorų lysvelės. Kad paukščiu mėšlas perstiprus tai esu girdėjusi.

Mano ankstyvi pomidorai kažkokie nupezę, normalūs juos seniai pralenkė doh.gif bet visi jau didoki, jei dar mėnesį ant palangių paaugs, tai sužydės lotuliukas.gif o į šiltnamį gal dar ankstoka
Atsakyti