Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(adra @ 2009 05 04, 23:15)
kadangi su ta kaimyne priesai tai gaudysiu i stiklainius  ir metysiu jai per tvora i jos darza  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif hihihi.gif

ir kurkliais atsikratysi ir kaimynka bijos i darza koja kelti doh.gif
Atsakyti
O gal tavo kaimynė čia irgi skaito? cool.gif lotuliukas.gif

netikiu smile.gif o kad ir skaitytu tai tiesiai sviesiai pasakyciau kad per anksti giriesi neturi tai turesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

geriau sveciu tegul laukia o ne skaito lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adra: 04 gegužės 2009 - 22:29
Man gal anytai reikia atsivezti porele. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 23:25)
Man gal anytai reikia atsivezti porele. biggrin.gif

padovanok anytai dovanu cheki i mano darza: uz nedideli mokesti iduosiu i rankas kastuva -gales pati prisigaudyti mirksiukas.gif
bus moteriske ir pasportavus ir nuo vaizdelio balso stygas pralavinus lotuliukas.gif
Atsakyti
Man darze gali buti visokios rupuzes zalciai,bet jei butu tokie vabalai,manes darze nebutu,as siaubingai bijau vabalu.
Atsakyti
QUOTE(adra @ 2009 05 04, 23:23)
o gal jos skanesni bus ir ten jie nematys dar pavojaus  i stiklainius ikristi o pas mane jau bus pomidoriukai plasmase apsaugoti ir stiklainu pilna prikasta  smile.gif

o kaimyne tai is manes sitos paslapties tai nesuzinos schmoll.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

aciukas 4u.gif  butinai dabar tai studijuosiu viiska apie tuos nedorelius thumbup.gif

Yra nuodų jiems.Šiaip aš prieš juos,bet pažįstami,tik taip atsikratė,kol dar niekas nežydėjo.palaistė ir išnyko.Bet sklypas mažas,o jeigu pas mus taip būtų,tai jau nežinau ką reiktų daryti.Tiesa mano jau pomidorai šiltnamyje žydi,ypač black cherry http://www.tmseeds.com/product/79.html biggrin.gif .
Atsakyti
As irgi jau savus kelsiu i siltnami. ax.gif
Atsakyti
Ale kokių pabaisūnų pas jus tuose daržuose ir šiltnamiuose blink.gif blink.gif doh.gif aš nesu net akyse tokių mačius schmoll.gif

Na, o mano pomidorčikai puikiausiai auga šiltnamyje ir niekas jų nepuola tfu tfu tfu, tiesiog auga ne dienom , o valandom, ryte pažiūriu, o vakare, jau lyg ir paaugę, daugiau erdvės, tai jiems ir patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 05 05, 10:28)
Ale kokių pabaisūnų pas jus tuose daržuose ir šiltnamiuose  blink.gif  blink.gif  doh.gif  aš nesu net akyse tokių mačius schmoll.gif

Na, o mano pomidorčikai puikiausiai auga šiltnamyje ir niekas jų nepuola tfu tfu tfu, tiesiog auga ne dienom , o valandom, ryte pažiūriu, o vakare, jau lyg ir paaugę, daugiau erdvės, tai jiems ir patinka  wub.gif

esu aš tų baisūnų mačiusi - nuėsdavo ridikėlius lotuliukas.gif doh.gif

geriau taip žiauriai nekovokit, silkės pačios prasčiausios nusipirkit, tarp pomidorų "pasodinkit" ir bus ok mirksiukas.gif silkių, beje, net kurmiai nemėgsta tongue.gif nors iš kenkėjai, bet man jų gaila, vistiek gyvas padaras verysad.gif nors iš tolo pamačiusi bijau lotuliukas.gif
geriausias būdas - juos išprašyti iš gyvenamos vietos mirksiukas.gif
Atsakyti
paaiskinkit kaip su stiklainiu gaudyt kurklius g.gif nelabai supratau.
Atsakyti
mergaitės, o žuvis pomidorams tikrai gerai? Mama šiandien sodins pomidorus, rado šaldikly įtartino kvapo žuvies ir klausia, ar pakast ją, ar geriau nereik.
Neprivilios žuvies kvapas kokių kenkėjų nepageidaujamų?
Atsakyti
As niekada nededavau zuvu tai nelabai zinau. ax.gif
Atsakyti