padovanok anytai dovanu cheki i mano darza: uz nedideli mokesti iduosiu i rankas kastuva -gales pati prisigaudyti
bus moteriske ir pasportavus ir nuo vaizdelio balso stygas pralavinus
o gal jos skanesni bus ir ten jie nematys dar pavojaus i stiklainius ikristi o pas mane jau bus pomidoriukai plasmase apsaugoti ir stiklainu pilna prikasta
o kaimyne tai is manes sitos paslapties tai nesuzinos Papildyta:
aciukas butinai dabar tai studijuosiu viiska apie tuos nedorelius
Yra nuodų jiems.Šiaip aš prieš juos,bet pažįstami,tik taip atsikratė,kol dar niekas nežydėjo.palaistė ir išnyko.Bet sklypas mažas,o jeigu pas mus taip būtų,tai jau nežinau ką reiktų daryti.Tiesa mano jau pomidorai šiltnamyje žydi,ypač black cherry http://www.tmseeds.com/product/79.html .
Ale kokių pabaisūnų pas jus tuose daržuose ir šiltnamiuose aš nesu net akyse tokių mačius
Na, o mano pomidorčikai puikiausiai auga šiltnamyje ir niekas jų nepuola tfu tfu tfu, tiesiog auga ne dienom , o valandom, ryte pažiūriu, o vakare, jau lyg ir paaugę, daugiau erdvės, tai jiems ir patinka
Ale kokių pabaisūnų pas jus tuose daržuose ir šiltnamiuose aš nesu net akyse tokių mačius
Na, o mano pomidorčikai puikiausiai auga šiltnamyje ir niekas jų nepuola tfu tfu tfu, tiesiog auga ne dienom , o valandom, ryte pažiūriu, o vakare, jau lyg ir paaugę, daugiau erdvės, tai jiems ir patinka
geriau taip žiauriai nekovokit, silkės pačios prasčiausios nusipirkit, tarp pomidorų "pasodinkit" ir bus ok silkių, beje, net kurmiai nemėgsta nors iš kenkėjai, bet man jų gaila, vistiek gyvas padaras nors iš tolo pamačiusi bijau
geriausias būdas - juos išprašyti iš gyvenamos vietos
mergaitės, o žuvis pomidorams tikrai gerai? Mama šiandien sodins pomidorus, rado šaldikly įtartino kvapo žuvies ir klausia, ar pakast ją, ar geriau nereik. Neprivilios žuvies kvapas kokių kenkėjų nepageidaujamų?