QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 10:31)
As tai dar siltnamyje turiu rupuze jinai mano darbininke surenka visokius kenkejus.
kaip faina.. kaip koks šuniukas būdoj gyvena.. au au..
bet man nepatinka ružūžės. Aš spiegiu, jas pamačius, jau nekalbu apie tai, kaip reaguoju palietus ravėdama ... net plaukai šiaušias dabar tik berašant...
QUOTE(merga @ 2009 05 04, 11:35)
O as galiu pasiguosti,kad netekau savo siltnamio.Vandalai isdauze ir suniokojo ji
kažkokia nesąmonė.. žmonės išsigimsta visai..
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 14:23)
Taip cia gana sunku patarti,todel,kad pav.man jaucio sirdis patys neskaniausi pomidorai,o dar kas keista gal kad as ju nemegstu jie manes irgi,augalas buna didelis,o vaisius subrandina tik du arba tris.
aš irgi nesuprantu, kodėl šią veislę taip giria. Kad daug, kad dideli vaisiai.. Na dideli.. ir kas.. nuskini, pastovi kokią dieną ir sutrūksta. Arba perpjauti estetiškai atrodo kokią valandą, po to "išbėga".. Bet pas mus tai niekada nėra buvę daug, tik vietą užima.
o urvo po pomidorais rupuzes neishsikasa?
QUOTE(dooovile @ 2009 05 04, 15:09)
Maniske jau tris metus gyvena,bet nieko neknaisioja.
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 15:25)
Maniske jau tris metus gyvena,bet nieko neknaisioja.
nu...... hm..... o kur ziemoja? gi visvien turi kazkur ilysti
QUOTE(dooovile @ 2009 05 04, 17:31)
Nezinau gal gi isikasa i zeme,bet kai tik atsyla as ja randu siltnamyje,pernai jau buvo tokia didele grazi.
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 18:39)
Nezinau gal gi isikasa i zeme,bet kai tik atsyla as ja randu siltnamyje,pernai jau buvo tokia didele grazi.
pas mane butu rupuze i darza as is darzo brrrr.
Nezinau kodel as toks zmogus,bet man patinka visokie ropliai.MB labai bijo zalciu,tai juokauja kai noresi mane is namu isvaryti atsinesk zalti,o man jie patinka kai pagauni labai graziai cypia.
Turbut ir as jau gabensiu savo pomidorus i siltnami visai savaitei nepranese salnu,o pomidorai jau vargsta dezutese.
Turbut ir as jau gabensiu savo pomidorus i siltnami visai savaitei nepranese salnu,o pomidorai jau vargsta dezutese.
mama vakar dave man pomidoru daigu laikau siltnami,o kur parauti buvo sukisau jau.auginsiu pirma karta pomidorus ziuresiu kaip bus.seip as pomidorine galeciau valgyt ir valgyt.dukra tokia pat.pamenu buvo kokiu 1,5 ilindo i kambari kur mama t.y mociute padejo deze su pomidorais.pasigedo anukes.rado salia dezes puotaujancia
QUOTE(dooovile @ 2009 05 04, 14:09)
Pas mociute gyvendavo po moliniu vazoneliu, duobe issikasus - pavasari ekodavau ir rasdavau ne viena
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 13:23)
Taip cia gana sunku patarti,todel,kad pav.man jaucio sirdis patys neskaniausi pomidorai,o dar kas keista gal kad as ju nemegstu jie manes irgi,augalas buna didelis,o vaisius subrandina tik du arba tris.
Keista auginsiu šiemet, pasakysiu, ar labai nederlingi
QUOTE(dooovile @ 2009 05 04, 17:31)
taip, jos ieško senų rakandų, kur galėtų peržiemoti mielos labai, gražutės