Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(merga @ 2009 05 04, 09:35)
O as galiu pasiguosti,kad netekau savo siltnamio.Vandalai isdauze ir suniokojo ji verysad.gif  verysad.gif .

eik tu sau blink.gif blink.gif blink.gif Nu bet kas per malonumas išdaužyt kažkieno šiltnamį???
Atsakyti
Vienais metais taip prajuokino kaimyne,jau gi protinga pagyvenusi moteriske,bet kai sugalvojo bajeri,tai juokesi visas miestelis.Plevele dengta didziuli siltnami uzrakino spyna ir sako mano tai niekas neapvogs,nes uzrakinau.Vagiai perpjove sone plevele ir isnese visus pomidorus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 10:04)
Vagiai perpjove sone plevele ir isnese visus pomidorus.

kaip džiaugiuosi, kad mūsų kaime vagysčių jokių nėr - tfu, tfu tfu. Būdavao anksčiau, kad vaikai vasarą per braškynus eidavo naktim, bet dabar jau lyg ir šito nebėr thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 05 04, 10:35)
O as galiu pasiguosti,kad netekau savo siltnamio.Vandalai isdauze ir suniokojo ji verysad.gif  verysad.gif .Gerai,kad per darbus laukuose,neissodinau savo daigu i siltnami doh.gif ,o tai buciau likusi ir be ju schmoll.gif
P.S kelis daigai jau su ziedais,o ir paprikos nuo ju neatsilieka mirksiukas.gif

viršūnė doh.gif nukapot pirštus tokiems schmoll.gif labai užjaučiu unsure.gif

QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 11:04)
Vienais metais taip prajuokino kaimyne,jau gi protinga pagyvenusi moteriske,bet kai sugalvojo bajeri,tai juokesi visas miestelis.Plevele dengta didziuli siltnami uzrakino spyna ir sako mano tai niekas neapvogs,nes uzrakinau.Vagiai perpjove sone plevele ir isnese visus pomidorus.

lotuliukas.gif aha, iš dalies protinga, bet kai plėvele dengtas šiltnamis, tai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

dėl tankaus pomidorų auginimo ir ligų - teisybė, per tankiai sodinant, yra tkimybė, kad ligos labiau puls, bet tai susiję su tuo, kad
1. augalai greičiau vieas kitam perduoda ligas;
2. Tankumyne (kaip žinia, pomidorai itin vešliai lapoja) prastėja oro cirkuliacija, kaupiasi drėgmė (iš dalies geras dalykas, bet iš dalies....) ir tai yra palankios sąlygos grybelinėms pomidorų ligoms plisti.

man asmeniškai buvo didelis vargas pernai šilnamyje, kai per tankiai juos susodinau,vien dėl gero pomidorų "aptarnavimo" - padoriai neišlaužydavau pažastinių ūglių, neapravėdavau normaliai, nes kuo toliau, tuo sunkiau buvo prieiti doh.gif tiesa, jei norėdavau iš tankumos nusiskinti raudonšonį pomidorą, išlįsdavau visa žalia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2009 05 04, 11:13)
kaip džiaugiuosi, kad mūsų kaime vagysčių jokių nėr - tfu, tfu tfu. Būdavao anksčiau, kad vaikai vasarą per braškynus eidavo naktim, bet dabar jau lyg ir šito nebėr  thumbup.gif

man draugė davė gerą patarimą - ant kuoliukų ištempti vielą, ją prie kokios metalinės dėžutės pritvirtinti, ant vielos uždėti lentelę AUKŠTA ĮTAMPA, taip apjuosti daržą (nes labai vienas pamišėlis mėgsta šeimininkauti jame doh.gif ). gal kam pravers? mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Zalia,bet kvepenti. biggrin.gif
Papildyta:
Tik paskui eidama i siltnami pati nepamirsk,kad prijungta auksta itampa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 11:19)
Zalia,bet kvepenti. biggrin.gif
Papildyta:
Tik paskui eidama i siltnami pati nepamirsk,kad prijungta auksta itampa. biggrin.gif

tas teisybė, kvepianti wub.gif
aha, paskui pati bijosiu įlisti į šiltnamį lotuliukas.gif kadangi buvau jau piktų, bet juokingų užrašų įdėjų prisigalvojusi ("Antanui- ne!" "Neliesk svetimo turto!"), tai įspejimas apie aukštą įtampą man pasirodė priimtiniausias - koks durnius sugalvos išbandyti, veikia ta įtampa ar ne? thumbup.gif nors nebent tas įkyrus tvardarys ir galėtų nepaisyti unsure.gif
Atsakyti
As braskes aptveriau tvora,tai sakiau pakabinsiu zenkla irgi"atsargiai auksta itampa"
Nors as siemet savo suni leisiu ant laido po visa kiema.
Atsakyti
rashiau, rashiau, rashiau... o internetas uzluzo ir dingo visas rashinelis doh.gif blush2.gif

apie serencius - ar geriau aukstaugius ar ir paprastus lygiai taip pat gerai susodinti?

apie shiltnami nuniokota - truksta zodziu....... doh.gif

apie rupuzes - kaip atskirt nuo varles? blush2.gif blush2.gif o jos nieko jei i rankas paimi? g.gif mus vaikystej gasdino kad nuodais spjaudosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 11:35)
As braskes aptveriau tvora,tai sakiau pakabinsiu zenkla irgi"atsargiai auksta itampa"

susigundys visi aplinkiniai kaimai paragauti kas per brashkes kad net aukstos itampos tvoromis saugomos lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Rupuze daug grazesne nei varle,tokio grobleta ir gyvena tik darzuose,o ne prie balu.Paemus i rankas jei jos nemaigai nieko jinai nedaro.Mus vaikysteje irgi gazdino,kad jos gali apsisioti ir nuo to mums bus labai blogai.As cia turbut supratau,kad vaikus gazdina,kad jie nemucintu rupuziu,nes mane kelis sykius buvo mano numyletine apsisiojusi ir as dar gyva. biggrin.gif
Atsakyti
patarkit merginos kokiu veisliu pirkti daigus.Galvoju kad jaucio sirdziu tikrai pirksiu.
Atsakyti
Dar siulyciau Betalux ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 05 04, 11:04)

Čia tipo duris išsinešiau vagys neįeis

QUOTE(meduke @ 2009 05 04, 13:13)
patarkit merginos kokiu veisliu pirkti daigus.Galvoju kad jaucio sirdziu tikrai pirksiu.

O čia jau pagal skonį rinkis ir šiltnamio dydį bei aukštį
Atsakyti