Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

aš savuosius, kurie gali augti šaltesnėmis sąlygomis (šventai tikiu tuo, kas užrašyta ant pakelio), išgrūdau vis dėlto į kaimą. Sudėjau verandoj, aptūlojau trim sluoksniais agroplėvelės ir palikau nabagėlius. Nu būčiau žinojus, kad taip šalta pataps, turbūt būčiau neišdrįsus doh.gif Bet gal nenumirios. Kelias naktis, kol dar patys kaime buvom, ištvėrė nė nemirktelėję.
Užtat grįžus po savaitgalio namo apakau pamačius savo hibridinius daigus, paliktus namie ant saulėtos palangės blink.gif Galiūnai, po keturis tikrus lapus didžiausius užsiauginę blink.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 16:35)
smagi man šita tema...  rolleyes.gif

tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti  rolleyes.gif
man atrodo, nesicackink irnesakyk.gif pridėsi to gėrio tada, kai sodinsi. O geriausia tai gal to mėšlo jau ir nedėti  g.gif  pomidorams reik fosforo..

yahoo.gif taigi jonvabaliai labai tiktų  bigsmile.gif

jo, smagi bigsmile.gif
Okis, nedėsiu to gėrio- taupysiu lotuliukas.gif Vat bėdikė kur tų jonvabalių gauti mastau.gif Praeitą vasarą kai plaukėm su baidarėm nepasigaudžiau doh.gif o tiek buvo lotuliukas.gif

QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 16:38)
Ne prie siltnamio nedesiu katinams zuvies,jie ten prikakos,o sitnamyje kartu pavalgys ir duobutese pakakos. biggrin.gif
As mesla dedu tik i siltnami,kai sodinu i pastovia vieta,ispikiavusi bijau,kad dezutese meslas saknu nesudegintu,nors ir perpuves.

sakai ir kačių kakutis tinka mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 04 14, 20:52)
Okis, nedėsiu to gėrio- taupysiu lotuliukas.gif Vat bėdikė kur tų jonvabalių gauti mastau.gif Praeitą vasarą kai plaukėm su baidarėm nepasigaudžiau doh.gif  o tiek buvo  lotuliukas.gif

Gal galima nuo tamsoj švytinčių žaislų nukrapštyt? biggrin.gif
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina wub.gif
mano pomidorai gyvena įstiklintam balkone. Mirs - patys kalti. Jau nėra šalta, tegu grūdinas, neprivaikščiosi žmogelis kas vakarą su vazonikais...
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 04 14, 19:52)
sakai ir kačių kakutis tinka mastau.gif

oi, nejuokinkit lotuliukas.gif kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:17)
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns?

nu jei kačių ir šūnų tinka, tai gal mano mažosios pamperso turinys irgi? bigsmile.gif

perskaičiau naito žinutę apie išlaidas, paskaičiavau, pagalvojau ir nusprendžiau - jei beveik bile ką (na tokias veisles, kurių yra turguje), jokiu būdu neapsimoka daiginti.. Ale Regila su tokiom navarotnybėm užkretė, kad anų ir su žiburiu turgui nerasiu.. vat ir cackinuos..

Regiliuk, gal kitąmet daigus pardavinėsi? Atlėkčiau ir į kitą Lietuvos kraštą... ax.gif
Atsakyti
Na kai as turiu valion karviu meslo,tai apie sunu nezinau. biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam pravers ,nesugalvojau kur patalpinti
http://meileserdve.a...savio_itaka.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GREISI*: 14 balandžio 2009 - 21:09
QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 21:26)

Žinai, AveM, skaitau ir suprantu - normali esi motera - ir mėšlo nebijai, ir darbo... Nu iš kur tokis damskas avataras?smile.gif)) Žiūriu į fotkę ir galvoju - ana gi ir dulkės nenuvalytų...nors dieviškai graži...

QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 14, 22:06)
Gal kam pravers ,nesugalvojau kur patalpinti
http://meileserdve.a...savio_itaka.htm

4u.gif AČIŪ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ratuto: 14 balandžio 2009 - 21:20
mano nesandariam siltnami (stiklinis)nuo sestadienio ispykiuoti pomidorai pupsi ir nieko jiems schmoll.gif nakciai su agro uzkloju ir tiek, sakyciau kad antram aukste salciau dar net negu siltnami rytais (pietinis langas)ax.gif o snd isboginau visus augaliukus likusius nuo palangiu ax.gif ir kelias zydincias vasarines geles, kaip bus nzn, viska uzklojau smile.gif
va tik nesuprantu kodel pomidoriukai man per diena pavyte buna blush2.gif ir dregna ir silta, o lapai paleipe,rytais stovi graziausi, tvirciausi unsure.gif gal kas galit atsakyt?
Atsakyti

Pamenu, rojaus sodų orchidėjų temoj moteriškom arklio kaką iš kaimo vežiau... gal ir pomidorams tas geras tinka...

Beje, apie avatarą irgi galiu tą patį pasakyt kaip ratuto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 14, 22:25)
va tik nesuprantu kodel pomidoriukai man per diena pavyte buna blush2.gif ir dregna ir silta, o lapai paleipe,rytais stovi graziausi, tvirciausi unsure.gif gal kas galit atsakyt?

maniškiams šiltnamy buvo dienom per...karšta. Dievaži, temperatūrą tom saulėtom dienom atidarius langus ir duris siekė 35 laipsnius.. Aš padariau išvadą, kad lapeliai dar per gležni, todėl geibo. Juk aną vasarą tai krūvos pomidorų tam šiltnamy užaugo...
(visiškos lamerės nuomonė)
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:17)
Gal galima nuo tamsoj švytinčių žaislų nukrapštyt? biggrin.gif
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina  wub.gif 
mano pomidorai gyvena įstiklintam balkone. Mirs - patys kalti. Jau nėra šalta, tegu grūdinas, neprivaikščiosi žmogelis kas vakarą su vazonikais...

ui nigaliu lotuliukas.gif Manoji šunytė ir prigamina, bet tokių akmenukų, bijau, kad neaugtų g.gif , juk ne samanas auginsiu lotuliukas.gif
Neprivaikščiosi schmoll.gif Aš sakiau mnešiu į katilinę, kuri šiaurinėje pusėje, kad būtų vėsiau ir grūdintųsi ir šaknytusi, bet bijau, kad ten vistiek bus šilta g.gif Na gal ne tiek , kiek pietinėje pusėje rolleyes.gif Kaži ar tiks tik perpikiavus g.gif Patarkite nežiniukui blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2009 04 14, 21:18)
oi, nejuokinkit  lotuliukas.gif  kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins  lotuliukas.gif

laugh.gif
QUOTE(ratuto @ 2009 04 14, 21:25)
nu jei kačių ir šūnų tinka, tai gal mano mažosios pamperso turinys irgi?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif doh.gif O gal kas ką turi ir išbandom bigsmile.gif Po to patirtimi pasidalinsime laugh.gif

va va. Smagu, kad turi. Nuvažiavome į kaimą pas močiutės seserį, amžius moterytės didelis, gyvūlių nebelaiko, tai su mama vogčiom nešėm į mašiną perpuvusį turtą vežtis, nes dar būt pagailėjusi to gėrio lotuliukas.gif blush2.gif
Sako geras ir arklių , bei vištų, tik reikia nepadauginti tręšiant g.gif Ale kur tookio gėrio gauti doh.gif
Atsakyti