aš savuosius, kurie gali augti šaltesnėmis sąlygomis (šventai tikiu tuo, kas užrašyta ant pakelio), išgrūdau vis dėlto į kaimą. Sudėjau verandoj, aptūlojau trim sluoksniais agroplėvelės ir palikau nabagėlius. Nu būčiau žinojus, kad taip šalta pataps, turbūt būčiau neišdrįsus Bet gal nenumirios. Kelias naktis, kol dar patys kaime buvom, ištvėrė nė nemirktelėję.
Užtat grįžus po savaitgalio namo apakau pamačius savo hibridinius daigus, paliktus namie ant saulėtos palangės Galiūnai, po keturis tikrus lapus didžiausius užsiauginę
QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 16:35)
smagi man šita tema...
tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti
man atrodo, nesicackink pridėsi to gėrio tada, kai sodinsi. O geriausia tai gal to mėšlo jau ir nedėti pomidorams reik fosforo..
taigi jonvabaliai labai tiktų
tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti
man atrodo, nesicackink pridėsi to gėrio tada, kai sodinsi. O geriausia tai gal to mėšlo jau ir nedėti pomidorams reik fosforo..
taigi jonvabaliai labai tiktų
jo, smagi
Okis, nedėsiu to gėrio- taupysiu Vat bėdikė kur tų jonvabalių gauti Praeitą vasarą kai plaukėm su baidarėm nepasigaudžiau o tiek buvo
QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 16:38)
Ne prie siltnamio nedesiu katinams zuvies,jie ten prikakos,o sitnamyje kartu pavalgys ir duobutese pakakos.
As mesla dedu tik i siltnami,kai sodinu i pastovia vieta,ispikiavusi bijau,kad dezutese meslas saknu nesudegintu,nors ir perpuves.
As mesla dedu tik i siltnami,kai sodinu i pastovia vieta,ispikiavusi bijau,kad dezutese meslas saknu nesudegintu,nors ir perpuves.
sakai ir kačių kakutis tinka
QUOTE(ecka @ 2009 04 14, 20:52)
Okis, nedėsiu to gėrio- taupysiu Vat bėdikė kur tų jonvabalių gauti Praeitą vasarą kai plaukėm su baidarėm nepasigaudžiau o tiek buvo
Gal galima nuo tamsoj švytinčių žaislų nukrapštyt?
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina
mano pomidorai gyvena įstiklintam balkone. Mirs - patys kalti. Jau nėra šalta, tegu grūdinas, neprivaikščiosi žmogelis kas vakarą su vazonikais...
QUOTE(ecka @ 2009 04 14, 19:52)
sakai ir kačių kakutis tinka
oi, nejuokinkit kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:17)
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns?
nu jei kačių ir šūnų tinka, tai gal mano mažosios pamperso turinys irgi?
perskaičiau naito žinutę apie išlaidas, paskaičiavau, pagalvojau ir nusprendžiau - jei beveik bile ką (na tokias veisles, kurių yra turguje), jokiu būdu neapsimoka daiginti.. Ale Regila su tokiom navarotnybėm užkretė, kad anų ir su žiburiu turgui nerasiu.. vat ir cackinuos..
Regiliuk, gal kitąmet daigus pardavinėsi? Atlėkčiau ir į kitą Lietuvos kraštą...
Gal kam pravers ,nesugalvojau kur patalpinti
http://meileserdve.a...savio_itaka.htm
http://meileserdve.a...savio_itaka.htm
QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 21:26)
Na kai as turiu valion karviu meslo,tai apie sunu nezinau.
Žinai, AveM, skaitau ir suprantu - normali esi motera - ir mėšlo nebijai, ir darbo... Nu iš kur tokis damskas avataras?)) Žiūriu į fotkę ir galvoju - ana gi ir dulkės nenuvalytų...nors dieviškai graži...
QUOTE(*GREISI* @ 2009 04 14, 22:06)
AČIŪ
mano nesandariam siltnami (stiklinis)nuo sestadienio ispykiuoti pomidorai pupsi ir nieko jiems nakciai su agro uzkloju ir tiek, sakyciau kad antram aukste salciau dar net negu siltnami rytais (pietinis langas) o snd isboginau visus augaliukus likusius nuo palangiu ir kelias zydincias vasarines geles, kaip bus nzn, viska uzklojau
va tik nesuprantu kodel pomidoriukai man per diena pavyte buna ir dregna ir silta, o lapai paleipe,rytais stovi graziausi, tvirciausi gal kas galit atsakyt?
va tik nesuprantu kodel pomidoriukai man per diena pavyte buna ir dregna ir silta, o lapai paleipe,rytais stovi graziausi, tvirciausi gal kas galit atsakyt?
Pamenu, rojaus sodų orchidėjų temoj moteriškom arklio kaką iš kaimo vežiau... gal ir pomidorams tas geras tinka...
Beje, apie avatarą irgi galiu tą patį pasakyt kaip ratuto
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 14, 22:25)
maniškiams šiltnamy buvo dienom per...karšta. Dievaži, temperatūrą tom saulėtom dienom atidarius langus ir duris siekė 35 laipsnius.. Aš padariau išvadą, kad lapeliai dar per gležni, todėl geibo. Juk aną vasarą tai krūvos pomidorų tam šiltnamy užaugo...
(visiškos lamerės nuomonė)
QUOTE(žostautė @ 2009 04 14, 21:17)
Gal galima nuo tamsoj švytinčių žaislų nukrapštyt?
O jei kačių tinka, tai gal ir šuns? Kasdien po porą maišiukų to gero mano puikioji prigamina
mano pomidorai gyvena įstiklintam balkone. Mirs - patys kalti. Jau nėra šalta, tegu grūdinas, neprivaikščiosi žmogelis kas vakarą su vazonikais...
ui nigaliu Manoji šunytė ir prigamina, bet tokių akmenukų, bijau, kad neaugtų , juk ne samanas auginsiu
Neprivaikščiosi Aš sakiau mnešiu į katilinę, kuri šiaurinėje pusėje, kad būtų vėsiau ir grūdintųsi ir šaknytusi, bet bijau, kad ten vistiek bus šilta Na gal ne tiek , kiek pietinėje pusėje Kaži ar tiks tik perpikiavus Patarkite nežiniukui
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2009 04 14, 21:18)
oi, nejuokinkit kačių cielas dvi turiu, jei pradėsiu rinkt šitą gėrį, vyras rimtai mano galva susirūpins
QUOTE(ratuto @ 2009 04 14, 21:25)
O gal kas ką turi ir išbandom Po to patirtimi pasidalinsime
va va. Smagu, kad turi. Nuvažiavome į kaimą pas močiutės seserį, amžius moterytės didelis, gyvūlių nebelaiko, tai su mama vogčiom nešėm į mašiną perpuvusį turtą vežtis, nes dar būt pagailėjusi to gėrio
Sako geras ir arklių , bei vištų, tik reikia nepadauginti tręšiant Ale kur tookio gėrio gauti