Nu peklon su tom prognozėm,tupi mano pomidorai ant palangės laukia geresnių laikų
QUOTE(AveM @ 2009 05 01, 16:43)
Na gerai parasei,jei pomidorai nenusals,tai anyta nuziures.
Papildyta:
Blakstiena5,kokias plantacijas priauginusi.Agurkas koks fainas.
Papildyta:
Blakstiena5,kokias plantacijas priauginusi.Agurkas koks fainas.
pomidoru daigu siuo metu kazkur apie 200 o gal ir daugiau man visai nedaug atrodo i viena siltnami sueis 60, o i kita nezinau, pirmus metus ten sodinsiu na su kuma ir dede teks dar pasidalint tai manau nieko ir neliks
P.S. mergaites jus cia zvengiat is tu kibiru vandens nereikia apie kiekviena statyt, pvz praeitais metais buvau pasistacius bambali, kur kopustus raugiam, nzn kiek jis ten litru, as laikydavau vandeni augaliukams laistyt, kad siltesnis butu tai jis ir nuo salnu pasitarnavo ir jokiu zvakiu nestaciau tik agro uzklodavau siemet tik laistytuva pastatau vietoj bambalio (siltnamis 2,90x7,50, kitas 2,90x6)
QUOTE(AveM @ 2009 05 01, 19:06)
Maniskiai jei nenusals,tai iskeps.
O mano sėklos sušus (išsitroškins) uždarose dėžutėse
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 01, 20:36)
ir jokiu zvakiu nestaciau tik agro uzklodavau siemet tik laistytuva pastatau vietoj bambalio (siltnamis 2,90x7,50, kitas 2,90x6)
O aš agro nedengiu,tik žvakeles uždegu,kad pomidorai šalnų tamsoj nebijotų.Mat aš pomidorus rišu ne prie kuolelių,o prie virvelių ištemptų per šiltnamį,reikiamose vietose,tai denginėt agro man labai nepatogu.
QUOTE(Nome @ 2009 05 01, 21:30)
O mano sėklos sušus (išsitroškins) uždarose dėžutėse
Sekloms tai tik i nauda,o va kai augalus kepu,tai gali kada ir neatsigauti.
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 01, 20:36)
P.S. mergaites jus cia zvengiat is tu kibiru vandens nereikia apie kiekviena statyt, pvz praeitais metais buvau pasistacius bambali, kur kopustus raugiam, nzn kiek jis ten litru, as laikydavau vandeni augaliukams laistyt, kad siltesnis butu tai jis ir nuo salnu pasitarnavo ir jokiu zvakiu nestaciau tik agro uzklodavau siemet tik laistytuva pastatau vietoj bambalio (siltnamis 2,90x7,50, kitas 2,90x6)
Aš tai nežvengiu iš tų kibirų...
Šiai nakčiai pasiruošiau , pristačiau plastikinių butelių su vandeniu, ir laistytuvą, bei porą kibirų vandens įnešiau, ryt išlaistysiu, dar dėl viso pikto agro plėvelę uždengiau
Tikiuos nenušąls.
Labas rytas, pomidorininkės,
Dvi naktis kaip dūra nešioju pomidorus iš šiltnamio į triobą, o šalnų nematyt. Žinau vieną, kai tik nepanešiu, šalnos ateis.. Jaučiu taip iki birželio ir tasysiuos
Nu nea, kitą savaitę tūps anie dirvon kaip dideli..
o baaassssssss.... kokis agurkas
ai, tiesa, mano pomidorai kai kurie pagaliau suaugo, suvyriškėjo ir pražydo.. Taigi, kai galvojau, kad jau tikrai nieko nebus, tai nebuvo tiesa... Bus bus ))
Dvi naktis kaip dūra nešioju pomidorus iš šiltnamio į triobą, o šalnų nematyt. Žinau vieną, kai tik nepanešiu, šalnos ateis.. Jaučiu taip iki birželio ir tasysiuos
Nu nea, kitą savaitę tūps anie dirvon kaip dideli..
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 05 01, 16:29)
va rodaus kokie mano pomidoriukai, paprikos ir vienas agurkas paprikos tai labai mazos
o baaassssssss.... kokis agurkas
ai, tiesa, mano pomidorai kai kurie pagaliau suaugo, suvyriškėjo ir pražydo.. Taigi, kai galvojau, kad jau tikrai nieko nebus, tai nebuvo tiesa... Bus bus ))
Labas rytas, taip senai uzsukus buvau, oi kad pripleta, einu skaityt
Mano sinjorai pomidorai jau savaite kaip siltnamyje gyvena, kol kas lyg ie nieko, neissigando susodinimo.
Papildyta:
Nu vat, ekologiski pomidorai
As vienus irgi zinau, ju ukis tipo ekologiskas, o ekologiskam ukiui leidziamas trasa beria tonom turbut
Mano sinjorai pomidorai jau savaite kaip siltnamyje gyvena, kol kas lyg ie nieko, neissigando susodinimo.
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 04 20, 19:23)
As tai palaistau augalus,bet manau kai jau vaisius gamina juose nebuna like tu chemikalu,nes paliejau tik dabar mazycius daigus.O po to tai irgi eina vien naturalus tresimo budai.Kaip man baisu ziureti,kai kaimynai,ekologiski ukininkai darza barsto salietra.Veza i turgu didziules darzoves,bet jos ant salietros isauge.
Nu vat, ekologiski pomidorai
As vienus irgi zinau, ju ukis tipo ekologiskas, o ekologiskam ukiui leidziamas trasa beria tonom turbut
sodinsiu ir aš ateinančia savaite pomidorus, o tai ant palangės lapu galai džiuti pradėjo, tikriausiai per karštai saulytė pakepina
QUOTE(meduliukas @ 2009 05 02, 08:50)
Ne į temą,bet labai abejoju ar ekologiškiems ūkiams leidžiama naudoti trąšas,o juo labiau negalima jokių cheminių apsaugos priemonių.