QUOTE(AveM @ 2009 04 30, 09:11)
Dabar svarbiausiai jus juos siltai ir dregnai sudyginkit,o tada paaugs ir ispikiuosit.
O kur man juos laikyt šiltai? Radiatoriai namie jau nešildo, o ant palangės jie gauna tik rytinės saulės spindulių
QUOTE(AveM @ 2009 04 30, 13:37)
Cia jau sunkiau,as kai pati kurenu,tai mano radijatoriai karsti kada noriu.Na taip dregnus i celofana isuktus nors ant rytines saulutes palaikykit.Taip gerai butu,kad pastoviai gautu saules ir daug tai bent silta jiems butu.
Man tai jau krenta ūpas ką nors daryt, ypač, kai paskaitau, kad pomidorų specės jau neša daigus į šiltnamį sodint. Jei ne ta dukros užduotis, tai tikrai nusispjaučiau ir mesčiau šitą reikalą.
Na jie pas mane pasėti pyrago užvožiamose dėžutėse, padėti ant palangės (rytinėje pusėje-kitokių langų neturim). Tai gal kokais rankšluosčiais apvyniot, ar ką?
Šviesos pomidorų dygimui nereikia,reikia tik šilumos,gal namuose vonioj koks gyvatukas yra,padėkit ant jo kol išdygs.
QUOTE(Nome @ 2009 04 30, 14:57)
Aha, yra gyvatukas, bet jis toks ganėtinai karštas, ne tai kadšiltas.
Ot neturėjo boba vargo, tai pomidorų pasisėjo
Man baisu, kad tos dėžutės nenukristų nuo to gyvatuko, nes dėžutės dugnas tai platokas toks ganėtinai.
Nu žodžiu, atsiprašau, kad jau užknisau jus su durnais savo klausimais
Man baisu, kad tos dėžutės nenukristų nuo to gyvatuko, nes dėžutės dugnas tai platokas toks ganėtinai.
Nesinervuokit taip, sudygs tie pomidorai. Jei labai karštas gyvatukas ir negerai. Užteks toj dėžutėj šilumos ir ant saulutės. O dėl užknisimo buk rami, man tooookiu klausimų iškildavo Gerai, kad kaimynas profas tai pirma karta atėjo ir į šiltnamį susodino daigus. Viskas su laiku juk ir mokyklą ne per metus baigėm.
QUOTE(Nome @ 2009 04 30, 14:57)
Aha, yra gyvatukas, bet jis toks ganėtinai karštas, ne tai kadšiltas.
Juk ta dėžutė uždara bus, vadinasi, joje laikysis šiluma, kiek jos susikaups nuo rytinės saulutės viskas ok, juk ne žiemos metas, tad daigeliams išdygus, jie turėtų gerai augti - pakaks šviesos ir šilumos, nes patys daigai nėra lepūs, žiemą juos net grūdiname tad nereikia jaudintis
Nu va vėl sugalvojau vieną nesąmoningą klausimą
Pas mus darbe viename kabinete žiauriai po pietų saulėta ir karšta. Galvoju tas pomidorų dėžutes atsivežti į darbą (na jų ten nieks nematys). Bet dabar sumąsčiau, kad gal būt man reik sulakstyt į namus ir va tam ilgajam savaitgaliui tas dėžutes jau ir palikti darbe.
Bet vėl galvoju-ar 3 dienos ką nors reiškia sėklų dygimui (na ar tai didelis laiko tarpas).
Jėzau, rašau ir pati stebiuosi tokiais savo klausimais
Pas mus darbe viename kabinete žiauriai po pietų saulėta ir karšta. Galvoju tas pomidorų dėžutes atsivežti į darbą (na jų ten nieks nematys). Bet dabar sumąsčiau, kad gal būt man reik sulakstyt į namus ir va tam ilgajam savaitgaliui tas dėžutes jau ir palikti darbe.
Bet vėl galvoju-ar 3 dienos ką nors reiškia sėklų dygimui (na ar tai didelis laiko tarpas).
Jėzau, rašau ir pati stebiuosi tokiais savo klausimais