Kokio grožio veršiukas! iškart įsimylėjau
QUOTE(AveM @ 2009 04 28, 10:32)
Papildyta:
Papildyta:
O cia kartu prie pomidoru ir versiukas,kuri zadejau parodyti.
Cia cili pipiriukai,pas mane irgi tokie ,jau kai kurie ziedelius krauna ,ir pomidorai grazus ,versiukas taip pat
sveikos, merginos pasakykit, kada reikia pomidorus pikiuoti? pas mane jie kokių 3 cm dydžio
QUOTE(žemuogienė @ 2009 04 28, 11:24)
sveikos, merginos pasakykit, kada reikia pomidorus pikiuoti? pas mane jie kokių 3 cm dydžio
Galima jau pikiuoti ,tik rytoj palankesne diiena
QUOTE(AveM @ 2009 04 28, 10:32)
O cia kartu prie pomidoru ir versiukas,kuri zadejau parodyti.
Tavo veršiukas turi ženklą kaktoj kažkas tarp liūto ir ožiaragio,tai kuo vardu bus?Nu čia ne į temą bet jau atleiskit
QUOTE(satanele @ 2009 04 28, 11:28)
Galima jau pikiuoti ,tik rytoj palankesne diiena
ačiū labai
Apturėjau košmarą paryčiais. Sapnuoju, kad atėjo mano diplominio gynimai. Stovi garbioji komisija (beje, studijos niekaip su augalais nesusijusios. Visiškai). O ant stalo prieš juos - kalnas pomidorų, kurie kaip tai atspindi mūsų diplominius Jama dėdė vieną, apžiūri, kažką pakomentuoja, kita jama....
Dasigyvenom.
Dasigyvenom.
QUOTE(žostautė @ 2009 04 28, 14:48)
Apturėjau košmarą paryčiais. Sapnuoju, kad atėjo mano diplominio gynimai. Stovi garbioji komisija (beje, studijos niekaip su augalais nesusijusios. Visiškai). O ant stalo prieš juos - kalnas pomidorų, kurie kaip tai atspindi mūsų diplominius Jama dėdė vieną, apžiūri, kažką pakomentuoja, kita jama....
Dasigyvenom.
Dasigyvenom.
apsižiumbsiu iš juoko
QUOTE(žostautė @ 2009 04 28, 14:48)
Dasigyvenom.
Dasigyvenom.
reiskia pomidorai svarbiau nei diplominis
musu balkonas atokaiteje. O jau karstis
zvilgtelejau ir radau visus pomidorus gulincius paslikus Ale uzteko gerai paliet ir atsistojo
mazuosius susnas biski patreshiau ziuresim koks bus rezultatas
Linksmoji dalis: pries savaite susejau agurkus, mazasis nutaikes proga apibarste viska serenciu seklomis. Serenciai aisku sudygo, o agurkas nei vienas lauk nelenda
Papildyta:
AveM, vershiukas nerealus
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 28, 13:01)
Tavo veršiukas turi ženklą kaktoj kažkas tarp liūto ir ožiaragio,tai kuo vardu bus?Nu čia ne į temą bet jau atleiskit
Pagal gimima-Juozas,pagal spalva -smelis,pagal kakta-gorbaciovas,tai pilnas vardas toks ir yra-Juozas,smelis gorbaciovas.Bet taip vadinu-smeliu.
Cia ne cili pipirai,o geltonoji paprika.Ir pomidorai ir paprika dabar jau daug didesni,cia nuotrauka daryta pries gera savaite,bet kol susiruosiau ikelti.
paprikos kokios jusu dideles namo tai isvis mizernos, galvoju ar is ju kasnors isaugs, itariu kad per velai pasejau