Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

QUOTE(dooovile @ 2009 04 27, 19:41)
cia trashos?
o pirkti kur yra? bigsmile.gif

Taip,as pirkau Maxsimoje.Bet manau tokiu skystu trasu yra visose parduotuvese.
Atsakyti
Sveikos, pomidorų žinovės 4u.gif
Noriu jūsų paklausti ar dar ne per vėlų pasėti pomidorus?
Na dukra m-kloje gavo pakelį pomidorų sėklų ir užduoti užauginti pomidorą. Bet kai pamačiau jūsų sodinukus, tai ne akys išsprogo blink.gif . Įtariu, kad jau pavėlavom gerokai. Bet kaip vaikui tai pasakyti unsure.gif ?
Atsakyti
Nepavelavot,uzduotis i mokykla bus kaip tik.Dabar palankiausia seti balandzio 30d.Lai paseja ,palieja ir uzdejus celofano siltai padeda kuo silciau,kai sudigs vel palaikyti siltai bet be celofano jau ant palanges ant saulutes ir labai greitai suaugs pomidoras.
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 04 27, 20:35)
Sveikos, pomidorų žinovės  4u.gif
Noriu jūsų paklausti ar dar ne per vėlų pasėti pomidorus?
Na dukra m-kloje gavo pakelį pomidorų sėklų ir užduoti užauginti pomidorą. Bet kai pamačiau jūsų sodinukus, tai ne akys išsprogo  blink.gif . Įtariu, kad jau pavėlavom gerokai. Bet kaip vaikui tai pasakyti  unsure.gif ?

Nu čia tik mano bepročiai išstypo. doh.gif Galit drąsiai manau sėti juk dabar šilta ant palangės ir saulutės daug, greitai užaugs.
Papildyta:
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 20:40)
Nepavelavot,uzduotis i mokykla bus kaip tik.Dabar palankiausia seti balandzio 30d.Lai paseja ,palieja ir uzdejus celofano siltai padeda kuo silciau,kai sudigs vel palaikyti siltai bet be celofano jau ant palanges ant saulutes ir labai greitai suaugs pomidoras.

O aš daiginu dėžutėje kur centruose pyragus deda na tokios keturkampės užsideda iškiles dangtis. Arba tortus deda tai būna apvalus. Labai greit sudygsta thumbup.gif
Atsakyti
gal truputi ir per velai, bet cia mano pazadetas daigumo sarasiukas: ax.gif
Red cherry - 19 (seta19)
Betalux - 18 (25)
Staccato F1 - 11 (15)
Polset H - 34 (38)
Brooklyn F1 - 10 (10)
Sultan F1 - 36 (36)

kvieciu uzsukti i tema "trasos, raugai, antpilai"... ax.gif
Atsakyti
Ačiū labai, visoms atsakiusioms 4u.gif . Bet turiu dar klausimų (atleiskit neišmanėlei). Gal galėsit dar atsakyti? blush2.gif
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 20:40)
Nepavelavot,uzduotis i mokykla bus kaip tik.

O tai į kokią žemę reikia sodinti? Pirkti specialią kokią nors? blush2.gif

QUOTE(Jurgadem @ 2009 04 27, 20:45)
O aš daiginu dėžutėje kur centruose pyragus deda na tokios keturkampės užsideda iškiles dangtis. Arba tortus deda tai būna apvalus. Labai greit sudygsta  thumbup.gif

O tą dėžutę reikia laikyti uždarytą (užspaustą), kol pomidorai sudygsta? Ir kokiu tankumu tas sėklas reikia sėti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2009 04 27, 21:08)
Ačiū labai, visoms  atsakiusioms  4u.gif . Bet turiu dar klausimų (atleiskit neišmanėlei). Gal galėsit dar atsakyti? blush2.gif

O tai į kokią žemę reikia sodinti? Pirkti specialią kokią nors?  blush2.gif
O tą dėžutę reikia laikyti uždarytą (užspaustą), kol pomidorai sudygsta? Ir kokiu tankumu tas sėklas reikia sėti  blush2.gif

Aš daiginu spec. žemėj, bet ten tai pagrinde durpė. o dėžutę laikau užspaustą šiltoje vietoje jau kai prasikala atidarau ir laikau ant palangės kur šilta ir saulutė. Dėl tankumo tai negaliu pasakyti taip tiksliai. Aš perku vienos rūšies po koki 20 sėklų tai ir susodinu į vieną kai atsiranda antri lapeliai tikri jau reiks persodint.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 19:40)

O kaip suzinoti, kad zeme jau sausa ir palaistyti reikia? Nuimineti celofana ir tikrinti?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 27, 21:27)
O kaip suzinoti, kad zeme jau sausa ir palaistyti reikia? Nuimineti celofana ir tikrinti?

Šeip juk jei neatidenginėji tai kondensatas darosi ji visada būna drėgna. O atidenginėti tai reiks nes kaip kitaip pamatysi ar jau sudygo. Va dėl ko aš ir mėgstu tas dėžutes. Viskas matosi, o su celofanu tai labai daug rūpesčio, bent jau man. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 04 27, 20:31)
Šeip juk jei neatidenginėji tai kondensatas darosi ji visada būna drėgna. O atidenginėti tai reiks nes kaip kitaip pamatysi ar jau sudygo. Va dėl ko aš ir mėgstu tas dėžutes. Viskas matosi, o su celofanu tai labai daug rūpesčio, bent jau man.  ax.gif

As uzdengiau maistine plevele, ji skaidresne. Nezinau ar gerai bus - pamatysiu po kiek laiko. Nes seklos durpiniuose indukuose, tad nieko geriau nesumasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 27, 21:27)

Celofano nenudengineju,dregme issilaoko iki tol kol sudygsta,o kai sudtgsta tada ir nudengiu.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
O cia kartu prie pomidoru ir versiukas,kuri zadejau parodyti.
Atsakyti