Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

Maniskai irgi gerai jauciasi antrame aukste,i siltnami nesti dar nerizikuoju,nes jis mano saltas.as tai nebijau,kad pomidoriukai buna mazi,nes man tie turginiai didziuliai nepatinka.Mazyciai siltnamyje pastovioje vietoje daug greiciau atsigauna ir paauga,negu tie turginiai igija stiprybes.
Atsakyti
As tai drasiai balkone palieku, langa tik nakciai uzdarau, kad salna nepakastu lapeliu ir tiek. O del siltnamio tai tikrai manau, kad dar ankstoka nesti, bent savaite reiketu palaukt ar net dvi savaites g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2009 04 14, 10:27)
o kuo tresiate pomidoriukus kad tokie grazus ir gerai atrodo ax.gif

As laistau retai ,bet turiu nusipirkus trasos pomidorams HYDROFLEX-T, ten raso kiekvieno laistymo metu ,bet sa kas antra naudoju,ir kol kas neblogai bigsmile.gif
Atsakyti
As kol kas is vis netresiau niekuom g.gif Nzn, reiktu jau pradeti tresti sakyciau... O kur yra pirkti HYDROFLEX-T?
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 10:29)
Mazyciai siltnamyje pastovioje vietoje daug greiciau atsigauna ir paauga,negu tie turginiai igija stiprybes.

tai gerai,tada nepergyvensiu del savo mazu daigu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 04 13, 20:36)
Parodau savo pomidoriukus  wub.gif

nu nieko sau blink.gif tuoj mes čia nacionalizuosim lithuania.gif:

QUOTE(georgiana @ 2009 04 14, 11:27)
o kuo tresiate pomidoriukus kad tokie grazus ir gerai atrodo ax.gif

o aš vakar prisišulcinau trąšų pomidorams. Jau viską sudėjus - lovelius, žemes, sėklų kainą, aikčiojimus, elektrą kompui SMe sėdėti, o dabar ir trąšas, o dar plėvelė šiltnamiui, o dar varinėjimas laistyt, uždaryt atidaryt šiltnamį... tai konservuoti pardėj pigiau hihihi.gif ... ai, dar neįtraukiau lašišos kepsnio kiekvienam daigui lotuliukas.gif

o kaip su ta "žuviene" po šaknimis? turėtų ateiti katinai pasiteirauti rolleyes.gif
Atsakyti
as va irgi pagalvojau apie katinus,ar jie man pro atvira langeli neisoks ir neiskasines pomidoru,nes pas mus nepriziurimu katinu begales.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 14, 12:27)
nu nieko sau blink.gif tuoj mes čia nacionalizuosim lithuania.gif:
o aš vakar prisišulcinau trąšų pomidorams. Jau viską sudėjus - lovelius, žemes, sėklų kainą, aikčiojimus, elektrą kompui SMe sėdėti, o dabar ir trąšas, o dar plėvelė šiltnamiui, o dar varinėjimas laistyt, uždaryt atidaryt šiltnamį... tai konservuoti pardėj pigiau hihihi.gif ... ai, dar neįtraukiau lašišos kepsnio kiekvienam daigui  lotuliukas.gif

o kaip su ta "žuviene" po šaknimis? turėtų ateiti katinai pasiteirauti  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dažnai ir aš taip pagalvoju doh.gif Manykim, kad visa tai gavome dykai lotuliukas.gif

Įsiterpiau vidury baltos dienos neprašyta blush2.gif Mano jau su tikraisiais lapeliais, reikės pikuoti. Sakykite, o jei perpuvusio mėšlo įdėsiu pikuodama, ar nebus blogai g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
smagi man šita tema... rolleyes.gif
QUOTE(AveM @ 2009 04 14, 15:32)
as va irgi pagalvojau apie katinus,ar jie man pro atvira langeli neisoks ir neiskasines pomidoru,nes pas mus nepriziurimu katinu begales.

tai Tu jiems prie durų padėk, kad nereiktų kasinėti rolleyes.gif

QUOTE(ecka @ 2009 04 14, 16:15)
Mano jau su tikraisiais lapeliais, reikės pikuoti. Sakykite, o jei perpuvusio mėšlo įdėsiu pikuodama, ar nebus blogai g.gif Ačiū 4u.gif

man atrodo, nesicackink irnesakyk.gif pridėsi to gėrio tada, kai sodinsi. O geriausia tai gal to mėšlo jau ir nedėti g.gif pomidorams reik fosforo..

yahoo.gif taigi jonvabaliai labai tiktų bigsmile.gif
Atsakyti
Ne prie siltnamio nedesiu katinams zuvies,jie ten prikakos,o sitnamyje kartu pavalgys ir duobutese pakakos. biggrin.gif
As mesla dedu tik i siltnami,kai sodinu i pastovia vieta,ispikiavusi bijau,kad dezutese meslas saknu nesudegintu,nors ir perpuves.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 14, 10:33)
As laistau retai ,bet turiu nusipirkus trasos pomidorams HYDROFLEX-T, ten raso kiekvieno laistymo metu ,bet sa kas antra naudoju,ir kol kas neblogai  bigsmile.gif

As pirkau ''zalioj stotelej''
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 04 14, 19:35)
As pirkau ''zalioj stotelej''

aciuks vaziuosiu pirkti, nes speju kad maniskiams reikia maistelio:)
Atsakyti