Sveikut4s pomidorininks )
o aš tai nuliūdus - auginau , auginau saviškius - ir išpikavau apie 60 daigų ir va teko išvažiuot 2 savaitėm - grįžau namo - pilnas kaliošas . MB nors instrukcijas ir buvo gavęs ......
Patarkit kur nusipirkt patikimų daigų . Labiausiai domina rūšys kur pomidorai dideli mėsingi užauga . Buvau pasisodinus BULIAUS ŠIRDIS , JAUČIO ŠIRDIS , FAVORYT , DAR GELTONŲ IR VISOKIŲ KITOKIŲ .
Turguj pirkt iš nepažystamų kažkaip nelabai norėtusi , nežinia ką išauginsi . Gal žinot profesionalių augintojų . Regila gal tu pardavinėsi pomidoru sodinukus ....
O gal dar nevėlu pasėt iš naujo ... pirmi metai mano daržininkavimo ir va tau .
o aš tai nuliūdus - auginau , auginau saviškius - ir išpikavau apie 60 daigų ir va teko išvažiuot 2 savaitėm - grįžau namo - pilnas kaliošas . MB nors instrukcijas ir buvo gavęs ......
Patarkit kur nusipirkt patikimų daigų . Labiausiai domina rūšys kur pomidorai dideli mėsingi užauga . Buvau pasisodinus BULIAUS ŠIRDIS , JAUČIO ŠIRDIS , FAVORYT , DAR GELTONŲ IR VISOKIŲ KITOKIŲ .
Turguj pirkt iš nepažystamų kažkaip nelabai norėtusi , nežinia ką išauginsi . Gal žinot profesionalių augintojų . Regila gal tu pardavinėsi pomidoru sodinukus ....
QUOTE(elzė 76 @ 2009 04 27, 14:16)
Sveikut4s pomidorininks )
Is kokio tu miesto?
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 14:18)
As vienais metais apturejau irgi nemalonumu ir suspejau uzsiauginti savu,jie dabar paseti greiciau dygsta,maziukai greitai auga,nes saules daug.Aisku nevalgiau pomidoru birzelyje,velesni buvo,bet pomidoru turejau i valias.
As tai nusipirkciau kokiu ankstivu, o kitus tai dar pati bandyciau uzsiaugint.
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 27, 09:37)
mano balkoniniai vazoniniai daigeliai labai lėtai auga
nežinau, tie kurie normalūs, tai jau oho kokie, o tie vos vieno cm kaži, ko jiems trūksta...
ir iš viso, kai pažiūrėjau jūsų daigelius, tai baltas pavydas suėmė, mano visai stovi, sėti kovo 15, o turi tik po 2 tikruosius lapelius, ir auginu rytinėje pusėje ir prieš savaitę tręšiau
nežinau, tie kurie normalūs, tai jau oho kokie, o tie vos vieno cm kaži, ko jiems trūksta...
ir iš viso, kai pažiūrėjau jūsų daigelius, tai baltas pavydas suėmė, mano visai stovi, sėti kovo 15, o turi tik po 2 tikruosius lapelius, ir auginu rytinėje pusėje ir prieš savaitę tręšiau
keli pas mane irgi taip ,tai nusprendžiau,kad žemę ten per daug suspaudžiau ir komposto padauginau,nėra kaip šaknytis..Gal...Nežinau,toks tik pastebėjimas.
mano pomidorai net po persodinimo susnu susnos jeigu jie ir toliau taip su manim elgsis - bijau kad neatlaikysiu ir patresiu patys kalti.....
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 19:40)
As tai kai paliejau SKORAJA POMOSC,tai tokie grazus lapeliai ir koteliai pasidare ir nemanau,kad kazkokia chemija isliks ju vaisiuose.
cia trashos?
o pirkti kur yra?
QUOTE(jurg_ili @ 2009 04 27, 07:53)
O kokiam tu mieste? turiu atliekamu balkoniniu pomidoru daigu
As Vilniuj. Dekui uz pasiulyma Bus tu pomidoru siltnay, bet uzsimaniau ir balkone vazono