Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

ir sėjau, ir persodinau per pilnatį... na ką, bandysime į vakarinę pusė, tik kad dabar tai vienintelė vieta, kur jų nepasiekia katinas
kaži, kas geriau, kita vieta, bet su katinu
ar šita vieta, bet be katino... blush2.gif
Atsakyti
O vazonini galiu sodinti kaip gele i molini vazona ar plastmasinio jam reikia. g.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 10:50)
O vazonini galiu sodinti kaip gele i molini vazona ar plastmasinio jam reikia. g.gif

As tai iplastmasinius sodinsiu,gal pasakysit ae gera diena siandiena pomidoru sodinimui?
Atsakyti
27,28-patenkinamos dienos pomidoru sodinimui.Geriausia pomidorus sodinti,balandzio30d.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 10:50)

į bet kokį, kad tik talpus būtų mirksiukas.gif

QUOTE(satanele @ 2009 04 27, 11:18)
As tai iplastmasinius sodinsiu,gal pasakysit ae gera diena siandiena pomidoru sodinimui?

čia kasdien matysi (dešinėje pusėje), kam palankiausias mėnulis. Šiandien, berods, ne pomidorų, o gėlių diena mirksiukas.gif
http://www.sodospalvos.lt/
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 27, 11:32)
į bet kokį, kad tik talpus būtų  mirksiukas.gif
čia kasdien matysi (dešinėje pusėje), kam palankiausias mėnulis. Šiandien, berods, ne pomidorų, o gėlių diena  mirksiukas.gif
http://www.sodospalvos.lt/

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 10:27)
Tie augaliukai tikrai graziai atrodo. ax.gif

o jei dar pajudinus kvepia pomidorais rolleyes.gif
man patinka pomidorų lapų kvapas.. niam niam
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 26, 21:58)
O kur tos taukes(kaulazoles)rast prisiskint.

būtum Vilniuje, duočiau prisisodint smile.gif
Atsakyti
Tolokai man Vilnius. ax.gif
Atsakyti
As sendien isnesiau pomidorus i siltnami ir sukisau i zeme. Nes pradejo vartaliotis jie man. Nepatiko visai jiems buti ant palanges ir saknu sistema menka nors zemes atrodo pakanka. Itariu, kad perdaug durpes.
Atsakyti
Oi as saviskiu tai dar tikrai nenesiu,nors taip jau norisi ,kad butu vietoje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 27, 13:47)
Oi as saviskiu tai dar tikrai nenesiu,nors taip jau norisi ,kad butu vietoje. ax.gif

I nuolatine vieta tai nesodinau tik toki plociuka,kad paskui galeciau apdengti. Nustypo jie man tai paskui dar gali ir nulusti besivartaliodami.
Atsakyti