Įkraunama...
Įkraunama...

pomidorai

O kur tos taukes(kaulazoles)rast prisiskint.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 04 26, 22:58)
O kur tos taukes(kaulazoles)rast prisiskint.

Chm o vaistinėje nėra džiovintos,gal tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 04 26, 23:24)
Chm o vaistinėje nėra džiovintos,gal tiktų?

Aš dilgėles vaistinėj pirkau. Bet jei taukė turi būti nuskinta peržydėjus, apdžiovinta ir tt, tai bijau, kad ta vaistininė gali netikt...
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2009 04 26, 22:13)
Taip uzsimaniau mazuju pomidoriuku ax.gif Tad siandien "red cherry" sukisau i zeme. Planuoju balkone koki viena-kita auginti. Zinau, kad jau pasivelinau... Bet gal bus sioks toks derlius, nors ir veliau g.gif

O kokiam tu mieste? turiu atliekamu balkoniniu pomidoru daigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurg_ili @ 2009 04 27, 08:53)
O kokiam tu mieste? turiu atliekamu balkoniniu pomidoru daigu  mirksiukas.gif

Laba diena. Man labai idomu ar kas bande augintis namie tuos pomidorus koki velu rudeni? As nusipirkau seklu, bet dar nesudaiginau. g.gif
Atsakyti
Sveikutes.As irgi galvoju pameginti balkoniniu pomidoru dar tik dabar pradeti daiginti,kad jie butu daug velyvesni.Jau kai suvalgysim is siltnamio skinsim nuo palangiu,tik irgi nezinau ar jau veliau nores augalas augti.
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 04 27, 09:00)
Laba diena. Man labai idomu ar kas bande augintis namie tuos  pomidorus koki velu rudeni? As nusipirkau seklu, bet dar nesudaiginau.  g.gif

Aš ne vėlų rudenį, bet ant tamsios šiaurinės palangės auginau. Nu turgun pomidorų neneši, bet smagu ir kelių vaisiukų sulaukt.

MB sakė norės vieno balkoninio pomidoriuko į darbą, ant darbo stalo biggrin.gif Gražoka smile.gif
Atsakyti
Tie augaliukai tikrai graziai atrodo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgadem @ 2009 04 27, 09:00)
Man labai idomu ar kas bande augintis namie tuos  pomidorus koki velu rudeni?

Kažkada per teliką rodė,kad augino bute pomidorą per žiemą,sakė kad ir pomidoriukų būdavo.
Atsakyti
mano balkoniniai vazoniniai daigeliai labai lėtai auga sad.gif
nežinau, tie kurie normalūs, tai jau oho kokie, o tie vos vieno cm sad.gif kaži, ko jiems trūksta...

ir iš viso, kai pažiūrėjau jūsų daigelius, tai baltas pavydas suėmė, mano visai stovi, sėti kovo 15, o turi tik po 2 tikruosius lapelius, ir auginu rytinėje pusėje ir prieš savaitę tręšiau blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liūdnasis pelėnas: 27 balandžio 2009 - 08:49
Jei yra salygos pernesk i kita puse,gal jiems nepatinka esama vieta.
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2009 04 27, 09:37)
mano balkoniniai vazoniniai daigeliai labai lėtai auga sad.gif
nežinau, tie kurie normalūs, tai jau oho kokie, o tie vos vieno cm sad.gif kaži, ko jiems trūksta...

ir iš viso, kai pažiūrėjau jūsų daigelius, tai baltas pavydas suėmė, mano visai stovi, sėti kovo 15, o turi tik po 2 tikruosius lapelius, ir auginu rytinėje pusėje ir prieš savaitę tręšiau  blink.gif  doh.gif

Pas mane tas pats ,bet as supratau kad jie zemaugiai,pas mane jau zydi bigsmile.gif
Atsakyti