Kas kaip pasižymi ir kuo-kiekvieno individualus reikalas. Aš rašau markeriu, kuriuo ant kompaktų rašoma, būna paprastu-storesniu. Juostelės plastikinės. Kada įmautės sukarpomos, kada taip kažkas.
Nu, bet kad pomidorai išsigimtų- nebuvo. Kasmet po 20-28 skirtingas veisles auginu, bet to nebuvbę. Pomidorai juk savidulkiai. Čia Jums ne agurkai, kurie gali kryžmintis. Su tulpėmis jų lyginti tikrai nereikėtų, nes tai visai skirtingi dalykai..
Nuo saulės pavadinimai neišblunka. Tušiniu, parkeliu rašyti-išblunka.Nuo popieriaus irgi dažnai, net su spalva nueina..Tokius plastikinius galit ir kitiems metams naudoti...tik nerekomentuojama, nes gali būti ligų židinys.
O dėl juostelių, atkreipkit dėmesį, ant kokių rašoma ir kaip pažymėti medeliai, krūmeliai.
QUOTE(blakstiena5 @ 2009 04 26, 10:43)
as teti turiu, bet jis apie pomidoru zymejima nesidomi, jam neaktualu, tik vasara kartais mane pavaduoja su laistymu, vis kazkokia pagalba o siaip esu gan bjauraus harakterio, geriau pati einu ir pasidarau ka moku, sugebu,kitais nelabai pasitikiu, man vis atrodo kad kanors netaip padarys
As kalbu apie siltnamio pastatyma.Toliau viskas,siltnamyje mano zona,net laistyti neleidziu kitiems.Tavo dar nieko charakteris,nes palaistyti leidi kitiems. As viska ir visur atlieku pati,nes tik dabar supratau,kad esu tikra pedante.
QUOTE(Regila @ 2009 04 26, 11:17)
Kas kaip pasižymi ir kuo-kiekvieno individualus reikalas. Aš rašau markeriu, kuriuo ant kompaktų rašoma, būna paprastu-storesniu. Juostelės plastikinės. Kada įmautės sukarpomos, kada taip kažkas.
Nu, bet kad pomidorai išsigimtų- nebuvo. Kasmet po 20-28 skirtingas veisles auginu, bet to nebuvbę. Pomidorai juk savidulkiai. Čia Jums ne agurkai, kurie gali kryžmintis. Su tulpėmis jų lyginti tikrai nereikėtų, nes tai visai skirtingi dalykai..
Nuo saulės pavadinimai neišblunka. Tušiniu, parkeliu rašyti-išblunka.Nuo popieriaus irgi dažnai, net su spalva nueina..Tokius plastikinius galit ir kitiems metams naudoti...tik nerekomentuojama, nes gali būti ligų židinys.
O dėl juostelių, atkreipkit dėmesį, ant kokių rašoma ir kaip pažymėti medeliai, krūmeliai.
Oho daug. Leiskit paklausti kiek silnamiu turit.
Man nereikia 100pomidorų vienos veislės. Užtenka 1- 2-3. Kai kada auginam 86, kai kada virš 60. Jie visi telpa viename stikliniame šiltnamyje.
QUOTE(Regila @ 2009 04 26, 11:45)
Man nereikia 100pomidorų vienos veislės. Užtenka 1- 2-3. Kai kada auginam 86, kai kada virš 60. Jie visi telpa viename stikliniame šiltnamyje.
As sodinu pomidoru apie 70 daigu kazkaip nemegstu ekspermentuot tai uztenka 3 rusiu. Ir paprikos 2 rusiu apie 50 daigu. Bet cia jau buna labai tankiai.
Merginos patarkit kodel pomidoru daigu apatinei lapelei nugelsta ir nukrenta?
QUOTE(jurg_ili @ 2009 04 26, 13:09)
Merginos patarkit kodel pomidoru daigu apatinei lapelei nugelsta ir nukrenta?
Su vienais daigais ir pas mane panaši situacija,betmanau čia nuo šilumos ir gal drėgmės trūkumo,nes kiti pomidorų daigai,kurie yra vėsenėje vietoje tos bėdos neturi.Gal palaukim Regila tiksliau pasakys
Aisku, kad silumos per daug tai tikiu ,nes stovi ant rytines -pietines palanges ,tai saule nuo ryto iki vakaro. O jei isnesiu kur vesiau -tai saules negaus ,ar nepakenks?